4025

Billaras

Υπομονή ως το Σάββατο!

Οπως έγραψε και ο Μάκης, μπήκα κι εγώ να πω μιά καλησπέρα! Και όπως επίσης έγραψε ο Μάκης, δεν σκοπεύω να παίξω κάτι μέσα στις επόμενες μέρες. Ούτε καν την Παρασκεύη, που την κοίταξα επίτηδες από νωρίς, μπας και…ξεφούρνιζα κάτι από τώρα. Με λίγα λόγια; Πάμε γιά Μεγάλο Σάββατο. Απόψε θα δούμε Ρεάλ-Ντόρτμουντ, αύριο Μπάρτσα-Μπάγερν, μεθαύριο τα Europa League, ΚΑΝΕΝΑ δεν αξίζει απολύτως τίποτα γιά παιχνίδι.

Ούτε τα εγγλέζικα που υπάρχουν. Την Πέμπτη σαφώς έχουν προβάδισμα Μπράντφορντ και Νορθάμπτον, αλλά αυτό μας λένε και οι μπουκ, μας τις δίνουν στο 2.00 περίπου έκαστη, οπότε…τζίφος. Και απόψε, στο Μίλγουολ-Πάλας θα γίνει πατιρντί, είναι ζόρικο ματς ειδικά γιά την Μίλγουολ που μεταξύ μας, δεν την βλέπω και πολύ καλά, δεν θα εκπλαγώ αν από το “πουθενά” φουντάρει.

Επίσης, να ενημερώσω ότι δεν θα υπάρχει εκπομπή στο www.betradio.com την Μεγάλη Παρασκεύη. Δεν γίνεται να βγαίνει επιτάφιος κι εμείς να κάνουμε ράδιο με στοίχημα. Ο Μάκης θα κάνει την Πέμπτη το μεσημέρι, that's all. Η ενημερώση σας θα γίνει από την εφημερίδα που εκτάκτως θα κυκλοφορήσει την Μ.Πέμπτη, και από εδώ, το Μ.Σάββατο, όσο πιό νωρίς γίνεται.

Αυτό το “εκτάκτως η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη” σημαίνει απλούστατα ότι η ενασχόληση μου με το επόμενο κουπόνι θα γίνει…..απόψε. Και αύριο πρωί. Ετσι θα “κουμαριαστώ” μεσοβδόμαδα. Και φυσικά, αφού θα γράψω αύριο πρωί, είναι πιθανότατο ως το Σάββατο να προβώ σε προσθαφαιρέσεις. Οι…καιροί είναι πονηροί, επιβάλλεται ενημέρωση στο…φτερό.

Είδατε με την Λουκέρνη την Κυριακή. Κυριολεκτικά στο φτερό. Γιά το Σαββατοκύριακο που πέρασε, πάλι θα χρησιμοποιήσω μιά φράση του Μάκη. Οκ, κερδίσαμε. Σαφώς κερδίσαμε. Ομως ήθελα παραπάνω. Ξέρω ότι πολλοί πήραν παραπάνω, κι αυτό είναι πολύ καλό. Γενικά πήγε καλά. Σε λεπτομέρειες κρίθηκε. Ενα χινάρι παραπάνω θα σήμαινε πολλά περισσότερα κέρδη.

Θυμίζω, ως το 80' ήταν στο Χ και τα τέσσερα! Μιά Πάσος Φερέιρα σαφώς. Τελικά, το…μόνταραν μεν, αλλά στο Χ δε. Κακό του κεφαλιού τους. Αμα σε άδειο γήπεδο που δεν σε βλέπει…κανείς, με ομάδα αδιάφορη, που μισεί την Μπράγκα, δεν καθαρίζεις την μπουγάδα, μπορεί να το πληρώσεις. Θυμίζω, φινάλε έχει σε 3 αγωνιστικές Πάσος-Πόρτο. Ετσι και η Πόρτο κυνηγάει τίτλο (προτελευταία έχει Πόρτο-Μπενφίκα), τότε να σε δω κυρά-Πάσος που δεν καθάρισες από προχθές.

Αλλά οκ, τα ξαναβάζω κάτω. Ουντινέζε, Κάρντιφ Χ (ο νοών νοείτω), Τζένοα, Αζαξιό, Λουκέρνη, Πιτέρμπορο, Σάλτσμπουργκ (από τον Μάκη), όλα αυτά ήταν….μυρωδάτα. Και γράφτηκαν-προτάθηκαν. Μην είμαστε και αχάριστοι. Και κέρδος υπήρχε. Μικρό άλλοι, μεγάλο άλλοι, υπήρχε. Αυτό μετράει. Μου ξέφυγαν κανά δύο (Γρανάδα βασικά, αλλά δεν περίμενα να κάνει τέτοια κωλοτούμπα η Εσπανιόλ, οι γνωρίζοντες ξέρουν τι εννοώ), αλλά και όσα τσιμπήσαμε δεν ήταν και λίγα.

Πρν κλείσω, να σας ενημερώσω ότι οι παίζοντες ΟΠΑΠ, θα…ψάχνουν πολλά ματς αλλά δεν θα τα βρίσκουν! Ως συνήθως, βγήκε εβδομαδιαίο κουπόνι, αλλά έχουν πετάξει πολλά. Ακόμα κι από μεγάλα πρωταθλήματα… Τίποτα άλλο, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ αύριο, καλό…καλοκαίρι (τι ζέστη κάνει ρε παιδιά;), καλή τηλεθέαση απόψε-αύριο-μεθαύριο και ραντεβού είτε Μ.

Πέμπτη μέσω εφημερίδας, είτε το Μ.Σάββατο από εδώ. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη από 28/4: 1.077 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.427 μονάδες. Υ.Γ: Την φωτό από το Αζαξιό-Μονπελιέ δεν γίνοταν να μην την βάλω, αυτά τα…μνημειώδη πέναλτι είναι γιά να τα θυμόμαστε!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras