346

Billaras

Φαβορί της πλάκας!

Εβλεπα χθες όλα αυτα τα…μπετά, τύπου Μπραουνσβάιγκ (με ανατροπή κέρδισε η…πεσμένη Ρέγκενσμπουργκ), τύπου Ναντ (ωχ μανα μου, τι τρίμπαλο ήταν αυτό), τύπου Χετάφε (καλά, εδώ δεν περιγράφω άλλο, η πεσμένη Ελτσε back to back κέρδισε Ατλέτικο και πήρε Χ στην Χετάφε ενώ άξιζε και της νίκης) και είχα βάλει τα γέλια.Τεζα και κάτι Εϊμπάρ με το ζόρι ισοφάρισαν, ενώ με το ζόρι πήρε την ισοπαλια και η Εβερτον απο την Γουλβς στην τελευταία φάση του ματς, στο 99′! Φυσικά με το ζορι πήρε το Χ και η Σάλκε (η οποία παίχθηκε λόγω απόδοσης, τουλάχιστον εδώ παίξαμε στο 3,00, δεν την βάφτισαν φαβορί).

Κοινώς: Οτι σας λέμε καιρό, το ξαναείδατε. ΔΕΝ είμαστε στο 2010, ποσο μάλλον στο 2005. Οποιος δεν το βλέπει, θα χάσει τα άντερά του είτε pre game, είτε στο live. Το χθεσινό νόημα δεν ήταν η δυάδα που βγήκε πανεύκολα. Ηταν αυτό που έγραψα παραπάνω. Και το επαναλαμβάνω γιατί και σήμερα τα ίδια έχουμε. Εχω ξεκαρδιστει εδώ και ώρα να βλέπω…φαβορί τη Λιντς! Η ομάδα του 2-2-13 (και με 38 γκολ παθητικό δηλαδή πάνω από 2 ανά ματς) εκτός, επειδή θέλει μόνο νίκη, έγινε φαβορί.

Επειδή η Γουέστ Χαμ έπαιξε Πέμπτη και πήγε ευρωπαικό τελικό. Μάλιστα.

Θα το πω απλά: Στο 2,62 παίζω Γουέστ Χαμ. Τέλος. Αμα μπορεί σπαθί να το πάρει η Λιντς, ας το πάρει. Οι κανονικές αποδόσεις ήταν γιά 1,90-4,50. Και στο 2,35-3,00 που άνοιξε αρχικά το (εποχικό) σετ και πάλι συζητούσα τον άσο (το είπα και στο ράδιο την Παρασκευή). Τώρα πλέον δεν το συζητώ, το παίζω κιόλας.

Ας το πάρει η Λιντς στα ίσια, μαγκιά της (δώρο δεν παίζει, εκεί είναι Αγγλία, αφήστε που αν ντε και καλά είχαμε δώρο πιό πιθανό είναι να το έκανε ο Μόγιες στην παλιά του αγαπημένη Εβερτον, παρά ο Αλαρντάις να πάρει κάτι απ’ την Χαμ-απ’ την οποία δεν έφυγε καλά, ούτε ο κόσμος τον γούσταρε).

Πάμε παρακάτω. Η δυάδα που έχω παίξει από χθες ορθώς έχει βουλιάξει.

Εδώ συμφωνούμε. Κίνητρο-φόρμα-ειδήσεις όλα υπέρ Αντβέρπ και Λουγκάνο. Στο 2,37 η μιά, στο 2,45 η άλλη. Καλά είμαστε, πήραμε την υπεραξία. Αν θα ξανάπαιζα κάτι; Την Λουγκάνο. Την έχω για 2,35 στα μάτια μου, η Βασιλεία με απόντες-κουρασμένη-απογοητευμένη.

Τι άλλο έχουμε; Μιά Τορίνο έχει λογική, όπως κόντρα της Βασιλείας έτσι και κόντρα της Φιόρε (που έχει και τελικό κυπελλου εμπρός).

Αλλά στο 2,10; Αδιάφορη είναι η Τορίνο, μη το ξεχνάμε. Η Στουτγάρδη είναι στο 2,45 φαβορί αλά Λιντς (γελάει ο κόσμος), το Στρασβούργο που δεν θέλει καν νίκη μετά την ήττα της Ναντ είναι στο…1,35 (ίδια απόδοση με την Ντόρτμουντ δηλαδή)! Καλύτερα να παίξω ξερό Χ το Μπρεστ-Κλερμόν, η μιά να πάει 39 και να σωθεί, η άλλη να διατηρήσει το αήττητο.

Μεγάλο το 3,60 και πιθανό.

Τέλος, θα έπαιζα Νάπολι στο αρχικό 2,90. Είχε αξία. Τα κόζια άλλαξαν, έπεσε στο 2,10 γιατί η Ιντερ θα κάνει rotation, οπότε αξία γιόκ (και δεν ξέρω τι κλίμα έχουμε μετά τα όσα έγιναν με τον Σπαλέτι). Γιά να κλείσω, λίγο το νου σας στην Ουτρέχτη έστω και με κάλυψη. Δεν έχουν λογική τα 10αρια!

Λοιπόν, τι παίζω;

Γουέστ Χαμ-Λουγκάνο (ξανά)-Μπρεστ Χ σε ένα trixie.

Και τέλος. Ούτε Τορίνο (αυτό το σκέφτηκα παραπάνω), ούτε τίποτα. Τη Λουγκάνο την βάζω σε περίπτωση που χαλάσει νωρίς η Αντβέρπ. Εγραψα και παραπάνω, έχει αξία και τώρα. Θυμίζω όλα πλην Αντβέρπ έχουν και πρώιμη. Ας βγει η δυάδα η χθεσινη, ας βγει και το over του Μάκη και όλα καλά θα είναι.

Καλή ψήφο, τα λέμε στο chat αργότερα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras