1961

Μάκης Μηνδρινός

Φινάλε ίσον live

Χαιρετώ! Τα επόμενα μεσοβδόμαδα μέχρι τις γιορτές (αυτό και το επόμενο δηλαδή) είναι για να πάρουν ανάσες οι (περισσότερες) ομάδες ενόψει της… τρέλας των εορτών που θα ακολουθήσει. Μιλάμε φυσικά για την Αγγλία. Αυτό που έχουμε μπροστά μας περιλαμβάνει κάποια σκόρπια παιχνίδια σε Κύπελλο, Λιγκ Τρόφι, Λιγκ 1, αλλά και Βορρά/Νότο Νάσιοναλ Λιγκ.

Με το ζόρι φτάνουν τα 10 ματς όλα κι όλα.

Πριν περάσουμε να δούμε αν μπορούμε να κρατήσουμε κάτι, να πω ότι το Σάββατο χάσαμε δίκαια την Ιστλι και ότι παλέψαμε πάρα πολύ εμείς της Ρόδεραμ! Η Ιστλι το έφαγε πολύ νωρίς και ουσιαστικά μετά… χόρεψε στο ρυθμό της Ρέξαμ. Το ζητούμενο ήταν να κρατήσει όσο μπορούσε το μηδέν, να εκνευρίσει τη Ρέξαμ και να τη βγάλει εκτός ρυθμού.

Οσο για το Σέφιλντ Γουέν. – Ρόδεραμ, για μία ακόμα φορά η Ρόδεραμ έκανε μια παθιασμένη εμφάνιση, αλλά πλήρωσε ξανά τις αμυντικές της αδυναμίες. Θα μπορούσε να το πάρει, αν καθάριζε πιο εύκολα τις φάσεις πίσω.

Πάμε στο νέο κουπόνι. Τελευταίες αγωνιστικές σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ και ισχύει ό,τι λέμε κάθε φορά όταν πρόκειται για φινάλε (πρωταθλημάτων ή ομίλων σε διεθνείς διοργανώσεις): στο live, αν και εφόσον… Pre-game είναι απολύτως λογικό οι μπουκ να προσαρμόζουν τις αποδόσεις τους ανάλογα με το κίνητρο των ομάδων.

Οπότε θέλει υπομονή: να δούμε ενδεκάδες (πολλές «αδιάφορες» αναμένεται να κάνουν αλλαγές),  να δούμε… όρεξη όταν ξεκινήσουν τα ματς, να δούμε συμπεριφορά γενικότερα.

Οπότε δεν θα μπλέξω καθόλου με pregame στα ευρωπαϊκά. Απόψε θα τα πούμε στο chat, ό,τι προκύψει θα το δούμε εκεί.

Στα εγγλέζικα, το Ρότσντεϊλ – Ολνταμ δεν με απασχολεί καθόλου, όπως δεν με απασχολεί και το Πόρτσμουθ – Τσάρλτον, η φιλοξενούμενη δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να σκεφτούμε την κόντρα (μιλήσαμε και την Παρασκευή για τον Τσάρλτον…).

Στα του Κυπέλλου, πιθανό over το Μπράντφορντ – Πίτερμπορο, αδιάφορο στοιχηματικά το Σάντερλαντ – Γουόλσολ και «όλα τα λεφτά» το Νιούπορτ – Ρέξαμ, που είναι σπουδαίο ντέρμπι στην Ουαλία. Και δεν θα μου κάνει εντύπωση αν εδώ γίνει καμιά έκπληξη…

Σε Βορρά και Νότο, πολλά γκολ περιμένω να έχει το Σπένιμουρ – Στόκπορτ. Η Σπένιμουρ στα δύο τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε… 15 γκολ! Η Στόκπορτ σκόραρε σχεδόν σε όλα τα εκτός έδρας φετινά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Το over δίνει λίγο, μπορεί να γίνει και over 3,5.

Από ‘κει και πέρα δίκαιο το σετ στο Μπαθ – Μπίλερικεϊ που ξεχωρίζει στο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα. Η Μπίλερικεϊ δεν είναι στα καλύτερά της, αναμενόμενο να είναι αουτσάιντερ (3,30). Αν η Τρούρο ήταν καλύτερη στο τελευταίο ίσως τη σκεφτόμουν πιο σοβαρά για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σλάοου.

Αλλά δεν ήταν καλή και δεν ψήνομαι.

Όπως βλέπετε, τίποτα ιδιαίτερο. Κάποια πιθανά over, από σημεία τίποτα. Θα… βαρεθούμε να παίζουμε μέσα στις γιορτές οπότε δεν υπάρχει λόγος να το τραβήξουμε από τα μαλλιά (που δεν έχουμε). Είπαμε, ίσως προκύψει και τίποτα στο live. Τα λέμε το βράδυ στο chat και νέα στήλη κανονικά, την Παρασκευή.

ΥΓ.

Αν έπρεπε να διαλέξω ένα σημείο από την αγωνιστική της Euroleague, θα ήταν το διπλό της Ζαλγκρίρις στο Μόναχο, κόντρα στη Μπάγερν. Επίσης, είναι λάθος η απόδοση της Εφές στο ΣΕΦ, δεν είναι τόσο αουτσάιντερ οι Τούρκοι…

 

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος