2893

Billaras

Φινάλε με…λίγη έμπνευση!

Ηγγικεν η ώρα. Το μεγάλο φινάλε κάθε σαιζόν σε συλλογικό επίπεδο, έρχεται με τον τελικό του Champions League. Ρεάλ-Ατλέτικο λοιπόν… Ριμέικ του 2014. Δυο μαδριλένες στο Μιλάνο. Και…έτσι, γιά το ονόρε, κάτι πρέπει να παίξουμε! Θα διαβάσετε σελίδες επί σελίδων με στατιστικά και ιστορικά στοιχεία. Και προφανώς τις ομάδες τις ξέρουμε. Δεν…ανακαλύπτουμε την Αμερική αν πούμε ότι η Ρεάλ παίζει με κατοχή μπάλας και 4-3-3 και η Ατλέτικο με κλέψιμο της μπάλας και 4-4-2.

Παρ'όλα αυτά (ο Μάκης σας προϊδεάσε, κάτι ανέφερε), έχω την αίσθηση ότι κάτι διαφορετικό θα δούμε απόψε. Μιά…ελαφριά, μικρή παραλλαγή. Το ψυχανεμίζομαι αν θέλετε. Οσοι διαβάσατε την KingBet το ξέρετε ήδη. Το αναφέρω εδώ εν συντομία: Πιστεύω ότι ο Ζιντάν θα “αντιγράψει” το τρικ του Γουαρδιόλα στο πρόσφατο Μπάγερν-Ατλέτικο 2-1.

Εκεί ναι, πέρασε η Ατλέτικο, αλλά και ζορίστηκε και πιέστηκε και -σε στιγμές- πανικοβλήθηκε και δέχθηκε 33 φάσεις και 11 τελικές έκανε η Μπάγερν και ο Ομπλακ έπιανε τα πάντα (ως και πέναλτι) και…έχασε κιόλας, μην το ξεχνάμε, έχασε 2-1. Τι θέλω να πω; Σ εκείνο το ματς είδα (σπάνιο πράγματι) την Ατλέτικο σε…πολύ ζόρι. Συνήθως “σβήνει” τις φάσεις πριν γίνουν με τον τρόπο που παίζει.

Ο Γουαρδιόλα λοιπόν σ' εκείνο το ματς έκανε ένα τρικ. Δεν έπαιζε κλασικό 4-3-3. Επαιξε 4-2-1-3. Αυτό το “1” ήταν το τρικ. Και το “1” ήταν ο Μίλερ. Ο οποίος έπαιξε ανάμεσα στις γραμμές άμυνας της Ατλέτικο. Ο…ανακατωσούρας, το σκιάχτρο, γιατί έπρεπε να τραβάει χαφ επάνω του ή και πλάγιο μπακ ή και σέντερ μπακ. Με αποτέλεσμα να μην γίνονται ντουμπλαρίσματα στους άλλους της Μπάγερν, το είδαμε πολλές φορές (κι ας ήταν σε κάκιστη μέρα ο Ντάγκλας Κόστα τότε, το ένα “φτερό” δηλαδή.

Θα ήθελα να γράψω….μισή ώρα πριν τη σέντρα ή και αφού ξεκινήσει το ματς. Να δω αν αυτό που ψυχανεμίζομαι το διαπράξει ο Ζιντάν. Γιατί μπορεί να μην το διαπράξει, οπότε…τσάμπα γράφω τώρα (γέλια). Αλλά οκ, κάπου πρέπει να βασιστώ. Ψυχανεμίζομαι λοιπόν ότι έτσι θα παίξει η Ρεάλ. Με έναν παίκτη ανάμεσα στις γραμμές της Ατλέτικο. Ποιός μπορεί να είναι; Ο Μόντριτς όχι, κάνει παιχνίδι (θα είναι ο αντίστοιχος Βιδάλ).

Ο Κρόος όχι, έιναι ανασταλτικός (ο αντίστοιχος Τσάμπι Αλόνσο). Μπροστά οι Μπέιλ-Μπενζεμά-Κριστιάνο, οπότε…ποιός μένει; Μένει ο Κασεμίρο. Τον μονιμοποίησε ο Ζιντάν. Αλλά μήπως…έχουμε έκπληξη; Γιατί ο Κασεμίρο δεν είναι “χωσιάρης”, δεν είναι ανακατωσούρας, δεν είναι “Μίλερ”. Μήπως λοιπόν δούμε τον (μοναδικό που μπορεί να το κάνει), τον…Ισκο; Γι αυτό και έγραψα ότι θα'θελα να γράψω αφού δω 11αδες.

Αν δεν είναι ο Ισκο 11αδα, μήπως εκεί βάλει τον Μόντριτς; Χλωμό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα αντιγράψει τον Πεπ ο Ζινεντίν, αλλά…ποιός θα κανει τον Μίλερ; Αυτό δεν ξέρω. Και απλώς περιμένω την έκπληξη με Ισκο! Anyway, αυτό έχω στο μυαλό μου. Και -όπως είπα, γιά το ονόρε- πάνω σε αυτό θα στηριχθώ να ποντάρω. Μη ψάχνετε value κλπ.

Εμπνεύσεις είναι, that's all. Και μην το δει κανείς οπαδικά. Σέβομαι την Ατλέτικο, λατρεύω τον Τσόλο, δεν θα στεναχωρηθώ καθόλου αν το πάρει, γενικώς…δεν είμαι με καμία, απλά…. περιμένω επικράτηση της Ρεάλ. Αν δείτε παράδοση τελικών, σχεδόν πάντα το φαβορί των μπουκ το πήρε το τρόπαιο, ακόμα και στα πέναλτι. Πριν δύο χρόνια η Ρεάλ ήταν στο 2.

15, τώρα στο 2.50. Αλλά πάλι φαβορί. Η Ρεάλ έχει το know how. Και αυτό μετράει, θυμηθείτε και την Σεβίλλη προ ημερών. Στο 2.50 δεν παίζω Ρεάλ. Γενικά δεν θέλω σημείο. Θα παίξω σκορ 2-0 Ρεάλ (11.00), θα παίξω και any time σκόρερ Μπέιλ (3.00) και Ισκο (6.00). Γιά τον Ισκο τα είπαμε, γιά τον Μπέιλ έχω να πω ότι εκεί, στο Σαν Σίρο, όσοι δεν τον ήξεραν, τον…έμαθαν. Το 2010, σε αυτά τα Ιντερ-Τότεναμ που έτρεχε ο Μαικόν (και ο Ζανέτι) να τον πιάσουν με λάσο και ο ουαλός έκανε χατ τρικ.

Σ' αυτό το γήπεδο “συστήθηκε” στην Ευρώπη ο Μπέιλ (που είναι σε σε εξαιρετική φόρμα, με Ζιντάν έχει βρει τον εαυτό του). Αν κάποιος θέλει να το…τραβήξει (και προφανώς συμφωνεί με τα παραπάνω), μπορεί να πάει και σε Μπέιλ 1ος-νίκη Ρεάλ (9.00) ή Ισκο 1ος-νίκη Ρεάλ (19.00). Να κάνει το τρικ o γάλλος προπονητής και να το βάλει ο…Κασεμίρο αν είναι αυτός 11αδατος; Αυτό δίνει 10.

00. Γιά να κάνω την πλάκα μου (κυριολεκτώ), θα προσθέσω και έναν…Φορεστιέρι any time σκορερ (3.40). Ε; Πως είπατε; Δεν έχει τέτοιο παίκτη η Ατλετικο ή η Ρεάλ; Μα..το ξέρω! Στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ παίζει! Απλά πετάχθηκα από τον έναν τελικό στον άλλο. Χαλ-Σέφιλντ Γουένσντεϊ, κόλαση στις 19.00 απόψε. Δείτε το. Τελικός….όλα τα λεφτά, ποιός θα ανέβει στην Premier! Πιστεύω θα έχουμε παράταση εκεί, δύο φορές φέτος 0-0 και 1-1 έφεραν, μάλλον πάλι κάποιο 1-1 θα δούμε, αλλά ας το βάλει της Σέφιλντ ο αργεντινοιταλός γκολτζής (15 γκολάκια φέτος).

Με σημείο δεν ασχολούμαι ούτε κι εδώ, τα άλλα δύο αγγλικά δεν τα αγγίζω, στην Ελβετία ναι η Λουγκανο αυρίο στο κύπελλο με τη Ζυρίχη έχει καθαρή παίκτική αξία, αλλά..είπαμε, δεν θέλω να παίξω σημείο! Πριν 6 χρόνια, ήμουν στο εξωτερικό (στη Σκωτία) τέτοιες μέρες. Και..είχα έμπνευση. Χώθηκα σ'ένα μπουκάδικο κι είχα παίξει Ιντερ-Μπάγερν 2-0 σκορ και Μπλάκπουλ-Κάρντιφ 3-2 σκορ! Μόνα τους και μαζί.

Ιδια μέρα πάλι έπαιζαν τελικός Champions League και Championship. Ε, το…ταξίδι όλο “πληρώθηκε” από εκέινον τον μπουκ (γέλια). Αν δεν με πιστεύετε, τα δελτία εκείνα τα'χω αναρτήσει προ ετών στη σελίδα του Betsellers στο Facebook, μπορείτε να τα δείτε στις φωτογραφίες. Γενικά…έχω έμπνευση με τους τελικούς, συχνά πυκνά. Θυμάστε και με το Λίβερπουλ-Σεβίλλη πρόσφατα.

To g/g και διπλό πλήρωσε. Ή μήπως…να σας θυμήσω (εδώ γελάνε) τι είχα γράψει προ διετίας τέτοιες μέρες γιά το αντίστοιχο Ρεάλ-Ατλέτικο; Είχα “δει” το ματς…πριν γίνει! Ιδού, κάνω copy: “Πέντε στους 13 τελευταίους τελικούς από το 2000 κρίθηκαν στην παράταση. Θα παίξω λοιπόν με σπαστή μίζα και τις δύο ομάδες να το πάρουν παράταση ή πέναλτι.

Ρεάλ στην παράταση (12.00), Ρεάλ στα πέναλτι (12.00) και αντίστοιχα Ατλέτικο στην παράταση (21.00) και Ατλέτικο στα πέναλτι (13.00). Αν έρθει εν ολίγοις ισοπαλία, κερδίζω, αλλά έχω όρεξη γιά έξτρα αδρεναλίνη. ΑΝ έπαιζα κάτι ακόμα (δεν θα το κάνω) θα ήταν Σέρχιο Ράμος ή Γοδίν γιά any time σκόρερς”. Φυσικά, το ξαναλέω, δεν μιλάμε για σοβαρό στοίχημα, γιά αξίες και τέτοια.

Εμπνευση και αδρεναλίνη. Το…επιτρέπω στον εαυτό μου μετά από μιά πολύ καλή σαιζόν. Μπορεί να υπάρχουν 1000 διαφορετικές απόψεις και οπτικές γιά απόψε. Ολες δίκιο θα έχουν, δεν μιλάμε γιά απόδόσεις όπου εκεί…ασκώ βέτο και δεν ακούω κουβέντα! Οποιος λοιπόν γουστάρει, απλά παίζει (και) την δική μου έμπνευση. Θα ΕΊΜΑΙ ΣΤΟ CHAT το βράδυ, μήπως και κάνω…διορθωτικές κινήσεις.

Γιατί τότε θα έχω 11αδες. Γενικά, αν θέλετε, το βλέπουμε “μαζί” το ματσάκι. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 12.540 μονάδες. Ποντάρισμα 28/5: Ρεάλ ακριβές σκορ 2-0 (11.00) με 55 μονάδες. Χαλ ακριβές σκορ 1-1 (6.00) με 75 μονάδες. Δυάδα τα δύο σκορ (66.00) με 10 μονάδες. Δυάδα: Μπέιλ any time (3.00)-Φορεστιέρι any time (3.40) (10.2) με 50 μονάδες. Ισκο any time (6.

00) με 50 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 240 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 12.300 μονάδες. Δεν μπορουσα να παίξω μαζί (ως trixie) Μπέιλ και Ισκο, γι αυτό και ο Ισκο πήγε μόνος του , ενώ προτίμησα να ρισκάρω με…δυάδα σκόρερς, πολύ τραβηγμένο, αλλά…είπαμε, το απολαμβάνω, σιγά τις 240 μονάδες που παίζω συνολικά. Αφήστε που αν δεν παίξει ο Ισκο θα ακυρωθεί το μπετ, οπότε…καλύτερα μόνος του.

Αν δω ότι όντως ο Ζιντάν κάνει αυτό που περιμένω, θα χαρώ, θα σημαίνει ότι το προσέγγισα σωστά. Αν πληρωθώ (αυτό είναι άλλο θέμα, θέλει και…ρέντα), θα χαρώ διπλά. Απολαύστε τον τελικό (και τον εγγλέζικο νωρίτερα), τα λέμε chat το βράδυ. Και νέα στήλη Τρίτη ή Τετάρτη (ή και τις δύο μέρες), με φετινό απολογισμό. Η σαιζόν πάπαλα, τα κιτάπια κλείνουν, πάμε γιά Euro μετά! Υ.

Γ: Προτίμησα να βάλω φωτό από τους δύο “μονομάχους” των πάγκων από τον καιρό που ήταν παίκτες. Τους λάτρευα και τότε, τους λατρεύω και τώρα. Οσο γιά την άλλη φωτό μέσα στο κείμενο; Μιλάει…μόνη της (γέλια). Αυτά μόνο στην Ελλάδα, έχουμε και (μερικά) καλά, σε αυτά είμαστε άπαιχτοι!!!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras