666

Billaras

Φινάλε με Σον και με…βλαμμένους!

Εχετε καταλάβει ότι έχει γεμίσει ο τόπος βλαμμένους; Αλήθεια τώρα, και χωρίς ίχνος πλάκας, έχετε πραγματικά τρομοκρατηθεί με το μέγεθος της βλακείας, της μαλακίας που κυκλοφορεί αναμεσά μας; Χθες το νοιώσαμε ακόμα μιά φορά. Οπως το είχαμε νοιώσει πχ το 2011 στον τελικό ΑΕΚ-Ατρόμητος, όπως το 2017 στον περιβόητο τελικό του Βόλου, έτσι και χθες.

Χέστηκα γιά το ματς και τον νικητή, who cares; Ποιός ασχολείται; Εδώ είδαμε μπροστά μας την απύθμενη βλακεία και θα ασχολούμαστε με μπάλα; Μπάς και είδατε κανέναν άλλο τελικό εκτός Ελλάδας; Τόσοι έχουν γίνει αυτές τις μέρες. Αν είδατε, θα κλάψατε. Είμαστε η απόλυτη μπανανία, όσκαρ μαλακίας και οι άλλοι είναι έτη φωτός πίσω μας. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω;

Καλά, απ΄τα πρεζομένα ορκ δεν είχα και απαιτήσεις.

Πετάξαν τώρα ένα…πετραδάκι και σιγά τα αυγά. Ε, άμα έπαιρνε κεφάλι θα το άνοιγε στα δύο, αλλά τι μας νοιάζει τώρα εμάς; Τους λές καλημέρα και σου απαντάνε “ουγκ”. Εριχναν μέσα ότι έβρισκάν, μπούκαραν, έσπαγαν, πάντα ατιμώρητοι.

Απ τα γίδια τους ΜΑΤατζήδες; Δακρυγόνα μέσα σε γήπεδο με 50,000 κόσμου, μωρά, παιδιά, γυναίκες. Πόσο κομπλεξικός και πίτουρας πρέπει να είσαι γιά να ρίξεις δακρυγόνα μέσα σε χιλιάδες ανθρώπους; Το’χω νοιώσει, έχω αλλάξει κερκίδα, έχω κλάψει, έχω κουβαλήσει τον πατέρα μου, την κόρη μου, έχω πηδήξει κάγκελα, είναι η απόλυτη τραγωδία.

Απ’ τα άλλα γίδια τους securitάδες; Παιδάκια, άμα δεν μπορείτε να ελέγξετε κόσμο και εισιτήρια, πηγαίνετε γιά άρμεγμα. Ξέρω οτι (ακόμα μιά φορά) χθες δεν εγινε κανένας έλεγχος, ούτε καν γιά θέσεις και θύρες, πόσο μάλλον γιά “πολεμοφόδια” (απ τους αστυνομικούς).

Απ’ το σινάφι μου; Εδώ γελάνε. Το πέναλτι-μη πέναλτι σας μάρανε ρε ταγάρια, ρε ηλίθιοι.

Εδώ διάβασα το επικό ότι ο Ματέου Λαόθ είχε πάρει…εντολή να παίξει Παναθηναϊκό. Και το γράφει και το πιστεύει. Και μετά το πιστεύουν και κάμποσα βλαμένα. Ο ισπανός πέρυσι σφύραγε τελικό Champions League (και μάλίστα “εμφύλιο” Σίτι-Τσέλσι) και τώρα πήρε εντόλες από κάποια ΕΠΟ! Ρε άντε κάντε μας τη χάρη!

Και μιάς και είπα ΕΠΟ, τον άλλο τον βλάμμένο, τον…πρόεδρο ντε, τον είδατε; Που έχετε ξαναδεί να πηγαίνει ένας κουστουμάτος να κάνει απονομή και να σηκώνει πρώτα αυτός την κούπα; Κι όμως, το είδαμε κι αυτό.

Κλαυσίγελος….

Μπορώ να γράψω κι άλλα, ας το κόψω εδώ, έχουμε και ένα στοίχημα κι ένα φινάλε. Απλά, το λέω απόλυτως ειλικρινά έχω τρομάξει με το πόση βλακεία και πόσοι βλάκες υπάρχουν. Πήξαμε!

Στα δικά μας λοιπόν, χθες έστω και χαλαρά έκανα…τζακ πότ ισοπαλιών, ότι έπαιζα Χ ερχόταν. Στεναχωρήθηκα λίγο με την Φράιμπουργκ είναι αλήθεια γιατί το πήγαινε μιά χαρά και έφαγε ενα εντελώς χαζό γκολ.

Τες πα, πάμε στα φρέσκα, στο φινάλε.

Κάτι αστεία τυπου Γρανάδας ήΚάλιαρι ή Σίτι ή δεν ξέρω τι άλλο, σαν να μην υπάρχουν. Αυτό εννοείται, αλλά ας το γράφω πάντα. Αν άξιζαν θα τις ποντάραμε. Και να κάναμε και λίγο στα στραβά μάτια. Οχι να…ξεστραβωθούμε εντελώς όμως! Το τι περιμένω να γίνει στην Αγγλία το έγραψα, προφανώς και το βάρος συνολικά σήμερα θα πέσει στο live, θα μπω στο chat λίγο πριν τις 6 και όσο πάει.

Τι να παίξουμε pre game; Ο Μάκης ας πουμε έπαιξε Εβερτον. Γιατι όχι; Τωρα χωρίς άγχος μπορεί μιά χαρά. “Καθαρό” και δυνατό σημείο δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ. Να είμαστε ξεκάθαροι. Αν περιμέναμε 22 Μάη σημεία, ζήτω που καήκαμε. Προφανώς και παίζουμε χαλαρά και άνετα σήμερα.

Στο Νησί σκέφτηκα κι εγω την Εβερτον, και την Πάλας (έπεσε επειδή δεν παίζει ο Ρονάλντο στην Γιουνάιτεντ), και την Γουέστ Χαμ.

Και το under κυριως της Λίβερπουλ αλλα και της Σίτι (ο Τζέραρντ θα το παλέψει οσο μπορεί με την Βίλα). Τι θα παίξω; Κανένα ασόδιο απ΄αυτά! Τα αφηνω όλα γιά live. Το δικό μου το “κομμάτι” θα το κάνω με τον Σον, να σκοράρει 2 γκολ (ή και παραπάνω). Στα δύο πληρώνομαι. “παίκτες-πολλαπλοί σκόρερ-2 ή περισσότερα”. Εκει θα το βρείτε και δίνει 4,00.

Κυνηγάει τον Σαλάχ γιά να βγει πρώτος (με ένα τον πιάνει, με δύο τον περνάει), θα το ρισκάρω, με Νόρις αντίπαλο και με Σον σε τοπ φόρμα. Με αυτό το μπετ θα την “βγάλω” pre game στο Νησί. Ούτε Μπέρνλι ούτε Λιντς. Ολα γιά live.

Στην Ιταλία, όπως δεν παίζω Κάλιαρι ετσι δεν παίζω και Μίλαν, αφου της κάνει και το Χ γιά τον τίτλο. Οποτε πάσο καθαρό.

Και στην Ισπανία, Κάντιθ ούτε καν, Γρανάδα γελάει ο κόσμος, το 2,37 της Μαγιόρκα το σκέφτομαι όμως λίγο. Αυτή έκανε “μόντα” και προ ημερών, ενώ με τον Αγκίρε στον πάγκο έχει άκρες (τον λατρεύουν στην Οσασούνα τον μεξικανό). Μπιλμπάο φαβορί βλέπω και γελάω, ενώ η Βιγιαρεάλ έχει μιά παραπάνω αξία. Κι αυτά για live όμως. Οπότε αν θεωρήσουμε ότι κρατάω Μαγιόρκα, με τι να το κάνω δυάδα; Στραβά μάτια στην Μαγιόρκα, άντε ας τα κάνω και στην Σαλερνιτάνα, αφού στο 1,90 που είναι λεω “πάει στο καλό”.

Προφανώς η Μαγιόρκα έπρεπε να είναι στο 3,20 και η Σαλερνιτάνα στο 2,35 αλλά τες πα. Τα κάνω κι αυτά μιά δυάδα (με πρώιμη και τα δυο) και…πάπαλα. Επαναλαμβάνω, χαλαρά και όμορφα. Και θα δουμε στο live τι θα προκύψει! Τα λέμε στο chat, νέα στήλη ίσως Τρίτη-ίσως Τετάρτη, θα δούμε.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras