1244

Thassios

Φουλ της κάρτας!!

Καλημέρα παικταράδες μου!!

Τέλος με τις εθνικές και έτσι μπαίνουμε σε φουλ πρόγραμμα πλέον όπου ναι μεν θα έχει επιλογές αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να κάνουμε πάντα σωστή διαχείριση. Στην τελευταία στήλη οι λατίνες μου δεν έδειξαν το καλό τους πρόσωπο με αποτέλεσμα να μην επιβεβαιωθεί κανένα από τα δύο σημεία της δυάδας.

Πάμε στα φρέσκα να δούμε τι έχουμε και σε ποια σημεία θα καταλήξουμε για ποντάρισμα.

Ξεκινάμε με την Αγγλία όπου ξεχωρίσει δύο αγώνες που τα στατιστικά βγάζουν σημεία σε κάρτες. Το ένα είναι το ντέρμπι ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτυ όπου η επιλογή όβερ 1,5 κάρτες δίνει 2,75 και είναι μια απόδοση με αξία καθώς πρόκειται για ένα δυνατόν παιχνίδι και με τον Mike Dean (αν και φέτος παρουσιάζεται λίγο πιο χαλαρός) να σφυρίζει μπορεί αν βγει πιο εύκολα απ’ ότι δείχνουν οι αποδόσεις καθώς και οι δύο ομάδες έχουν λίγο πάνω από 1 μέσο όρο σε κάρτες στους αγώνες τους.

Ο άλλος αγώνας είναι μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Γουέστ Μπρομ όπου θα ασχοληθώ με την γηπεδούχο καθώς εντός έδρας έχει μέσο όρο καρτών  λίγο πάνω από 2,5 και είναι η 3η ομάδα του πρωταθλήματος με το μεγαλύτερο μέσο όρο καρτών . Τώρα θα μου πει κάποιος ότι είχε τρία εντός πολύ δύσκολα παιχνίδια με Άρσεναλ , Τσέλσι και Τότεναμ αλλά και στο πρώτο με τη Κρίσταλ Πάλας όπου ήταν πάλι φαβορί είδε εύκολα 2 κίτρινες και θα μπορούσε και παραπάνω (όλοι βλέπαμε το ματς στο chat καθώς περιμέναμε τα ειδικά παικτών της Κρίσταλ Πάλας).

Οπότε το όβερ 1,5 κάρτες της γηπεδούχος που δίνει 1,95 αποτελεί μια επιλογή με αξία για εμένα για ομάδα που ψάχνει ακόμη την εντός έδρας νίκη.

Πάμε στην Ισπανία όπου μάλλον θα είναι το κυρίως μενού για απόψε όπου θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι αλλά και με δύο αγώνες από τη 2η κατηγορία.

Στο παιχνίδι ανάμεσα στην Ατλέτικο και την Μπαρτσελόνα υπάρχει στα μάτια μου ξεκάθαρο φαβορί όσο αναφορά τις κάρτες και αυτό δεν είναι η Ατλέτικο .

Φέτος όσο και αν είναι περίεργο η Μπαρτσελόνα έχει μεγαλύτερο μέσο όρο καρτών από την Ατλέτικο ενώ εκτός έδρας σκαρφαλώνει ο μέσος όρος στο 3,4 όπου την κάνει την 2η ομάδα εκτός έδρας με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες ενώ έχει  δει και μία κόκκινη κάρτα.  Από την άλλη η Ατλέτικο εντός παρουσιάζεται πιο χαλαρή με μέσο όρο λίγο πάνω από το 1,7 ενώ κόκκινη κάρτα δεν έχει δει.

  Σίγουρα όλα αυτά μπορεί να πάνε στράφι αν  η Ατλέτικο θυμηθεί τον παλιό εαυτό της αλλά με τα δεδομένα που έχω τώρα το 2,80 που βρίσκω στο να πάρει παραπάνω κάρτες η Μπαρτσελόνα είναι ξεκάθαρο λάθος ενώ και το χάντικαπ +0,5 (Χ2 δηλαδή καρτών) στο 1,90 είναι μια πολύ καλή επιλογή. Στο ίδιο παιχνίδι μπορούμε να δούμε και το ειδικό κόκκινη και πέναλτι καθώς ο Jose Luis Munuera Montero που σφυρίζει είναι από τους παίκτες που λατρεύει και τα δύο.

 

Από τη 2η κατηγορία θα ασχοληθώ με δυο παιχνίδια που θεωρώ ότι θα έχουμε κόκκινη κάρτα καθώς ομάδες και διαιτητές θέτουν γερές βάσεις για παιχνίδια με κάρτες. Στο Βαγιεκάνο – Καστεγιόν έχουμε δύο ομάδες με μέσους όρους καρτών πάνω από 2,5 και 2 αντίστοιχα ενώ φέτος έχουν δει και οι δύο κόκκινες κάρτες (1 η Βαγιεκάνο και 3 η Καστεγιόν) ενώ ο Francisco Jose Hernandez Maeso φέτος έχει βγάλει 27 κίτρινες και 2 κόκκινες σε 5 μόλις αγώνες .

Ένας παρόμοιων στατιστικών ρέφερι ( Damao Arcediano Monescillo) σφυρίζει και το Οβιέδο – Φουενλαμπράδα  όπου φέτος έχει δείξει 20 κίτρινες και 4 κόκκινες σε 6 παιχνίδια ενώ οι ομάδες έχουν κοντά στο 3 μέσο όρο καρτών έχοντας δει η μεν Οβιέδο 3 κόκκινες κάρτες και η φιλοξενούμενη Φουενλαμπράδα 2 κόκκινες κάρτες.

Στα τόσα πολλά υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρα σας αναφέρω αυτά που ξεχώρισα και έχω σημειωμένα .

Μιας που ήμουνα στις κόκκινες κάρτες να αναφέρω ότι και τα παιχνίδια στην Ρωσία ανάμεσα σε Σπαρτάκ και Ντιναμό (ντέρμπι της Μόσχας) αλλά και η Αχμάτ Γκρόζνι (η ομάδα με τις περισσότερες κόκκινες στην Ρωσία ) είναι παιχνίδια που παίζετε η κόκκινη αν και θα ήθελα καλύτερους ρέφερι (στο αγώνας της Αχμάτ ο ρέφερι είναι καλός για πέναλτι) και καλύτερες αποδόσεις να πω την αλήθεια .

Ενώ και στη Τουρκία στο παιχνίδι της Μπεσίκτας με την Μπασακσεχίρ αναμένω ένα σκληρό ματς με πολλές κάρτες. Φεύγω από τις κάρτες και πάω στην κατηγορία ”κόρνερ” όπου έχω ξεχωρίσει δύο παιχνίδια από την Αγγλία που προφέρουν επιλογές βάσει στατιστικών . Το ένα παιχνίδι είναι ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Μπράιτον όπου είναι δύο ομάδες που κερδίζoυν κόρνερ και η επιλογή όβερ 3,5 κόρνερ η κάθε ομάδα στο 1,80 μπορεί να αποτελέσει μια επιλογή ενώ από την Τσάμπιονσιπ έχουμε την Σουόνσι που είναι η ομάδα με τον μεγαλύτερο μέσο όρο σε κόρνερ σε εντός έδρας παιχνίδια ενώ στο ημίχρονο κερδίζει πάνω από 4 κόρνερ οπότε η επιλογή όβερ 3 κόρνερ ημιχρόνου για την Σουόνσι που δίνει 2,60 είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Τέλος όσο αναφορά τα γκολ στο παιχνίδι της Αλιάνζα Λίμα με την Σπορτ Μπόις από Περού είναι μια επιλογή τα όβερ 1,5 ομαδικά γκολ της Αλιάνζα καθώς η φιλοξενούμενη δεν πατάει καλά πίσω (έχει δεχθεί 8 γκολ στα 2 τελευταία ματς) ενώ αν θέλει κάποιος να ρίξει ανατροπές ας κοιτάξει τα παιχνίδια των Σίλκεμποργκ – Χέλσινγκορ (Δανία) και Σταντάρ Λιέγης – Έουπεν (Βέλγιο).

Αυτά λοιπόν για σήμερα και η αλήθεια είναι ότι έκανα κάμποση ώρα ώστε να καταλήξω στο παιχνίδι μου. Κατέληξα τελικά να κάνω παιχνίδι μόνο με κάρτες σήμερα ενώ θα κοιτάξω να μην κόψω πολλά σημεία αλλά να διαχειριστώ καλύτερα τα πονταρίσματα . Σίγουρα θα κάνω παιχνίδι με τις κόκκινες κάρτες ενώ θα πάρω και μια δυάδα καρτών με τα βραδινά ματσάκια.

Θα αφήσω το ειδικό καρτών , μήπως πάρω κανένα καρτομπέτ, στο παιχνίδι σε Τότεναμ – Σίτι ενώ ξαναλέω ότι τα κόρνερ της Σουόνσι (φωνάζω μήπως και ακούσει κανένας φίλος του chat που λατρεύει τα κόρνερ) αποτελούν εξαιρετική επιλογή.

Ελπίζω να έχουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο ενώ να έχετε το νου σας πάντα μήπως παίξουμε κανένα ειδικό παικτών (ή καρτομπέτ)!!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS