4597

Billaras

Φουντώνει το παιχνίδι!

Υπάρχει ένα παράδοξο σήμερα! Ενώ δεν θα παίξω κανένα παιχνίδι από την Championship, την..έσβησα όλη, παρ'ολα αυτά, το αγγλίκο πρόγραμμα είναι …φουλ γιά παίχνιδι. Και μάλιστα καλό παιχνίδι. Σπάνιο αυτό, να μην μου αρέσει κάτι από μιά ολόκληρη κατηγορία, αλλά να μου αρέσουν πολλά από τις υπόλοιπες! Κι όμως, έτσι συμβαίνει… Γιά να καταλάβετε τι εννοώ, αρκεί να γράψω ότι πέρασαν από το μυαλό μου, πέρασαν την πρώτη διαλογή, οι Γέοβιλ, Καρλάιλ, Μπράντφορντ, Ρόδεραμ, Πρέστον, Ολντερσοτ, Τσέλτεναμ και Σουίντον.

Τελικά, όλες αυτές είναι οι…κομμένες. Δεν μπορώ να τα παίξω όλα και δεν είναι και καθόλου σωστό να απλώσω το παιχνίδι μου! Γιατί τις αναφέρω; Γιατί κάποιος μπορεί να…διαλέξει και από αυτές, δεν θα είχα αντίρρηση. Απλώς κόπηκαν στην…τελική ευθεία… Και ποιές προκρίθηκαν γιά παίχνιδι; Οχι και λίγες! Αρσεναλ, ΚΠΡ, Γουέστ Μπρομ, Χάτερσφιλντ, Νορθάμπτον, Μόρκαμ, Σάουθπορτ.

Επτά ομάδες. Πάλι πολλές είναι, με δεδομένο ότι θα κάνω και παιχνίδι εκτός Αγγλίας. Anyway, στο τέλος θα καταλήξω, αφου τις δούμε μιά-μιά γιά να καταλήξετε κι εσείς… Αρσεναλ: Πήρε αρκετά τα πάνω της. Κάτι η νίκη με την Σουόνσι, κάτι η ισοπαλία στην Γερμανία, της έδωσαν ανάσες και ηθικό. Μπαλάρα δεν έπαιξε, αλλά τουλάχιστον μετά τις μεγάλες φάπες ήρθε η ηρεμία και σε κάποιο ποσοστό η αυτοπεποίθηση.

Παράλληλα, έχει καλές επιστροφές με Ζερβινιό μπροστά και (κυρίως) με Σονγκ στα χαφ. Την ίδια στιγμή, η Μπλάκμπερν είναι ηφαίστειο, διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ. Διαδήλωση οπαδών, μάζεμα υπογραφών, ο Κιν στο στόχαστρο. Και τέλος, η απόδοση. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα βλέπαμε 1.55. Τώρα βλέπουμε 1.90 στο ανταλλακτήριο και 1.80 στους μπουκ.

Τα δέχομαι. Είναι σωστά. ΚΠΡ: Όσοι την είδατε την Δευτέρα, θα συμφωνήσετε. Δεν έχει καμιά σχέση με την ομάδα προ μεταγραφών. Ο Μπάρτον (φωτό) δεν ήταν καλός, αλλά είναι ηγέτης. Ο Ράιτ Φίλιπς ανοίγει διαδρόμους, ο Φέρντιναντ είναι εγγύηση πίσω και απλώς μένει να δούμε πότε θα ξεμπουκώσει ο Μποθρόιντ. Οκ, αν τα χάνει πάλι όπως με την Νιουκάστλ, ας χάσω.

Αλλά η ατυχία κάπου σταματάει. Αχαστα με την Νιουκάστλ, τρία δοκάρια με την Γουίγκαν, στοπ. Σήμερα μπορεί να αλλάξει αυτό. Σέβομαι την Γουλβς και ειδικά το “Μολινό”, μακάρι να μην παίξει ο Φλέτσερ, θα μας βολέψει αυτό. Εν τέλει, οι αποδόσεις που τα κρίνουν όλα, είναι προκλητικές. Είναι για ΚΠΡ… προ μεταγραφών! Γουέστ Μπρομ: Μόλις γύρισε ο Οντεμβίγκι, ήρθαν και οι νίκες.

Εδεσε καλά με τον Λονγκ, ο Χότζον είναι εγγύηση στον πάγκο, η ομάδα ρολάρει. Και η Σουόνσι; Η ουαλλέζα πληρώνει την… απειρία της. Ούτε γκολ δεν έχει βάλει ακόμα, μηδέν στα τέσσερα. Και αμυντικά μπάζει, σήμερα θα λείπει και κόσμος (με τον Μονκ που πας βρε άμοιρη;). Οι αποδόσεις αουτσάιντερ είναι μιά χαρά. Χάτερσφιλντ: Εδώ τι να προσθέσω; Αμα βλέπεις αουτσάιντερ μιά ομάδα που κυριολεκτικά έχει… ξεχάσει να χάνει, την ποντάρεις.

Αν δεν κάνω λάθος, από τις 28 Δεκέμβρη του 2010 έχει να χάσει (σε αγώνα πρωταθλήματος), στο Σαουθάμπτον. Ημουν στο Λονδίνο με μισό μέτρο χιόνι, τότε έχασε! Εριξε επιβλητική τριάρα την Τρίτη μέσα στην Σέφιλντ, το δείγμα φόρμας είναι εξαιρετικό. Και η ΜΚ; Κατ΄αρχάς, καλή ομάδα. Δεν την υποτιμώ καθόλου. Αλλά έρχεται από ήττα, έχασε βασικούς παίκτες (ειδικά η απουσία του Ιμπέρε πονάει στην επίθεση) και παίζει ελαφρώς.

. αφελώς. Όλα κρίνονται από τις αποδόσεις. Στο 2.30 πχ, δεν θα το κοίταγα καν. Στο 3.15 του ανταλλακτηρίου, παίζω την αήττητη επί 33 σερί αγώνες! Νορθάμπτον: Περίμενα το…ξεμπούκωμα. Και ήρθε, μεσοβδόμαδα. Ο Τζόνσον γύρισε στον πάγκο, η ομάδα ακόμα και με δέκα παίκτες έδειξε χαρακτήρα και έπαιξε επιτέλους ως ένα από τα φαβορί της κατηγορίας.

Νομίζω ήταν η αρχή γιά ένα καλό σερί της. Η Μάκλσφιλντ άκρως τυχερή μεσοβδόμαδα, σκόραρε στο….7ο δευτερόλεπτο. Ε, αυτά μιά φορά συμβαίνουν. Η Μόρκαμ μπορούσε να την έχει κερδίσει. Γενικά, έχω μιά μικρομεσαία φαβορί κόντρα σε μιά πολύ καλύτερη ομάδα αουτσάιντερ! Μόρκαμ: Καλό θα της έκανε που “στράβωσε” και σε ένα ματς. Παραμένει πρώτη.

Και παίζει κόντρα σε μιά ομάδα με απανωτές (3) ήττες και που τρώει το γκολ γιά πλάκα (και που έχει σταθερά πολλούς απόντες). Κι όμως, αουτσάιντερ (λένε οι μπουκ) είναι η Μόρκαμ. Σόρυ, αλλά διαφωνώ. Και παίζω την πρωτοπόρο. Σάουθπορτ: Πάμε και στα…χωριά. Μιά ομαδούλα παίρνει δύο παίκτες καλούς (γιά τα δεδομένα της κατηγορίας), αλλάζει προφίλ, παίζει καλά, κάνει μιά, δύο, τρείς σερί νίκες.

Και παίζει κόντρα σε μιά άλλη που είναι στη μετριότητα. Δύο ήττες ήδη εντός, απολογισμός 2-4-2 σε οκτώ ματς, δεν πείθει. Κι ομως, το διπλό της…πρώτης ομαδούλας μου πληρώνει 4αράκι! Θα.. πληρώσω γιά να μάθω το γιατί! Αυτή ήταν η Αγγλία. Όταν κρατάω επτά, σβήνω τελευταία στιγμή ακόμα οκτώ, έχω και… δύο αυριανά, σημαίνει ότι…είχε ψωμί.

Το θέμα είναι να έγινε καλή διαλογή. Πως παίζουμε; Εννοείται ότι η Αρσεναλ δεν πάει με τις άλλες, λόγω απόδοσης. Θα πάει σε παρολί μικτό με ομάδες-σημεία εκτός Αγγλίας. Παράλληλα, η Σάουθορτ, επειδή με φοβίζει το άγνωστο, θα "φαγωθεί" στο 90'! Τα άλλα πέντε όμως, θα παιχθούν καλά. Από σήμερα θα καθιερώσω την κάβα. Ενδεικτική. Γιά να βλέπετε που κινούμαι.

Θα δείχνει και την διαχείριση και την φόρμα μου. Θα βάλω ενδεικτικά 20.000 μονάδες, γιά ΟΛΗ τη σαιζόν. Εσείς αφαιρέστε ή προσθέστε μηδενικά. Το ζουμί είναι να καταλάβετε πως κινούμαι και πότε είμαι σε… καλό φεγγάρι. Αυτό δείχνει η κάβα. Δεν είναι πανάκεια, ενώ δεν είναι και .. ευρώ. Πάμε εν τάχει και εκτός Αγγλίας. Τι μου αρέσει; Η Βαλένθια (μαύρα χάλια ως τώρα η Χιχόν, η Βαλένθια δεν τρώει γκολ και έστω ένα “το έχει”), το over στο Ιντερ-Ρόμα (ο χαμένος…χάνεται και όπως τις έχω δει έχουν πολλές αρετές επιθετικά αλλά αμυντικά….

ρουφάνε), η Γκλάντμπαχ (είναι δυνατόν αυτό το Αμβούργο να είναι φαβορί; Από τον Μάρτη έχει να “σταυρώσει” νίκη), η Ελσε (την είδα στο ματς με την Θέλτα, παίζει εξαιρετικά την κόντρα, αυτό δείχνουν και τα αποτέλέσματα της), και ο….Ατρόμητος! Ναι, ο Ατρόμητος! Αύριο θα παίξω και Εργοτέλη, να το ξέρετε. Σήμερα θα παίξω Ατρόμητο. Υγειής ομάδα, παίζει καλά, ο Μήτρογλου έχει παράδοση και εμένα ο ΠΑΟ δεν με πείθει με…τίποτα.

Τα 4άρια είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας… Φυσικά, δεν μπορώ να τα παίξω όλα, ήδη…απλώθηκε το παιχνίδι. Από τα πονταρίσματα και την κάβα θα καταλάβετε που προσανατολίζομαι και ποιά αφήνω έξω. Και κάτι ακόμα! Όσοι έχετε την δυνατότητα κάλυψης στο live betting, μην την υποτιμάτε. Προχθές πχ η Στόουκ, πέρασε στα… κερδισμένα μου.

Τι κι αν ισοφαρίστηκε στο 91'; Είχε αγοραστεί στο 5.50, έκανε το 0-1, πουλήθηκε στο 1.55, καθαρό και καλό κέρδος. Εδώ πάντα… ακροβατούμε με τις αποδόσεις. Αν πχ μου κάνει ένα γκολ η ΚΠΡ στο 70' ή ο Ατρόμητος, δεν θα κάτσω να περιμένω την λήξη! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να φανεί στην κάβα, αλλά… δεν πειράζει. Όταν (μέχρι Δευτέρα-Τρίτη) βάλουμε το chat, θα είμαστε μαζί και θα αναφέρω το live παιχνίδι μου… Λοιπόν: ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.

000 μονάδες Ποντάρισμα 17/9: Μονά αποδεκτά: Γουλβς-ΚΠΡ 2 (4.00) 60 μονάδες. Σουόνσι-Γουέστ Μπρομ 2 (2.75) 80 μονάδες ΜΚ Ντονς-Χάτερσφιλντ 2 (3.15) 55 μονάδες Μακλσφιλντ-Νορθάμπτον 2 (2.85) 65 μονάδες Ντάγκεναμ-Μόρκαμ 2 (3.55) 70 μονάδες Ατρόμητος-ΠΑΟ 1 (4.20) 50 μονάδες Παρολί: Αρσεναλ 2-Βαλένθια 2- Ιντερ over 2,5 goals, απόδοση 7.12, 70 μονάδες. Ανοιχτά bet: 450 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.

550 μονάδες. Τίποτα άλλο, εννοείται πως η κάβα δεν ειναι δεσμευτική και πως κάλλιστα πχ μπορείτε να παίξετε σύστημα κάποια από τα μονά. Σκόπιμα, αν το είδατε, δεν έπαιξα τελικά όυτε Ελσε, ούτε Σάουθπορτ, ούτε Γκλάντμπαχ. Δεν ήθελα να “απλώσω” κι άλλο το παιχνίδι μου. Όμως, έχουν “εγκριθεί” ως σημεία, οπότε… εσείς αποφασίζετε.

Σας αφήνω να προετοιμαστώ γιά να απολαύσω… Μίλγουολ-Γουέστ Χαμ. Αίμα, άμμος και τα… μυαλά στα κάγκελα! Τα λέμε άυριο μεσημέρι, εκτός αν “σκάσει” κάτι έκτακτο. Σε αυτή την περίπτωση (να το θυμαστε πάντα), μέχρι να βάλουμε το chat, θα το γράφω ως σχόλιο κάτω από το κέιμενο μου. Να τα… τσεκάρετε λοιπόν. Υ.Γ: Χρειάστηκαν μόλις 13 μέρες γιά να σπάσει το φράγμα των 5.

000 μοναδικών επισκεπτών. Ωρα 13.05, φτάσαμε το νούμερο 5.140!! Τι να πώ, ακόμα μιά φορά ευχαριστώ όλους.   

Παλαιότερα άρθρα του Billaras