916

Skotostrious

Φτάνοντας στο τέλος του δρόμου…

Καλημέρα σε όλες και όλους και καλό σαββατοκύριακο ! Διανύουμε πλέον τις τελευταίες αγωνιστικές ημέρες της σεζόν στις κούρσες στον επίπεδο στίβο (Flat Racing) και οι επιλογές είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει στις κούρσες με εμπόδια (National Hunt) όπου σιγά σιγά αρχίζουν να πυκνώνουν οι ημερίδες στα διάφορα ιπποδρόμια καθώς πλησιάζουν και τα πρώτα μεγάλα φεστιβάλ.

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση λοιπόν ας δούμε τι έβγαλε η σημερινή μελέτη.

Πρώτη μας στάση στο ιπποδρόμιο του Doncaster όπου και διεξάγεται μια αρκετά ενδιαφέρουσα ημερίδα στον επίπεδο στίβο και η επιλογή μας έρχεται από την προτελευταία κούρσα του προγράμματος, ένα αρκετά δυνατό handicap σπριντ (Class 2) και θα στηρίξουμε τον INDIAN SOUNDS σην προσπάθεια του να κλείσει νικηφόρα την φετινή σεζόν.

Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στην καμπάνια του φέτος άλλα δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και στις τελευταίες 3 κούρσες του οριακά δεν κέρδισε με αποκορύφωμα την τελευταία του έξοδο όπου έχασε τη νίκη οριακά στο φώτο φίνις με διαφορά λίγων εκατοστών. Επιστρέφει σήμερα στα handicap με πολύ ευνοϊκό φορτίο παρά τις συνεχόμενες καλές εμφανίσεις του και παρά τον πολύ καλό σημερινό ανταγωνισμό αναμένεται και πάλι να έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Δεύτερη και τελευταία επιλογή για σήμερα και μεταφερόμαστε στο ιπποδρόμιο του Leopardstown στην Ιρλανδία όπου πραγματοποιείται μια από τις τελευταίες δυνατές ημερίδες της χρονιάς και στην 7η κούρσα του προγράμματος, μια Group 3 κούρσα μόνο για διετείς, αγωνίζεται ο BOUNDLESS OCEAN. Μόλις δύο φορές έχει αγωνιστεί στην καριέρα του άλλα εντυπωσίασε με την επίδοση του στην τελευταία του έξοδο επίσης σε Group 3 ιπποδρομία, όταν παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε με το κυκλοφοριακό κατά τη διάρκεια της κούρσας με πολύ δυνατό φίνις κατάφερε να βγει 4ο οριακά χάνοντας την θέση στο βάθρο.

Θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην απόσταση αυτή οπότε ίσως θα πρέπει να δείξει ότι έχει την αντοχή άλλα στις κούρσες του έχει εμφανίσει προοδευτική βελτίωση οπότε και σήμερα αναμένουμε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συνοπτικά

Σάββατο 23/10 18:20 Doncaster Virgin Bet Handicap : INDIAN SOUNDS (10,00).

Σάββατο 23/10 19:10 Leopardstown Eyrefield Stakes : BOUNDLESS OCEAN (3,50).

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

H κούρσα στο Doncaster βρίσκεται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 030 , αρ : 10)

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious