42

Germanos

Χαλαρά με… έμπνευση!

Καλημέρα, καλημέρα! Πέρασε το μεσοβδόμαδο τριήμερο, όπου δεν είχαμε τίποτα τρομερό. Σίγουρα η Σάαρμπρουκεν ήταν για ποντάρισμα, κάτι που παίξαμε και την ημέρα που αναβλήθηκε, τώρα δεν είχα το feeling να το κάνω, να που όμως έγινε η έκπληξη. Κατά τα άλλα η Λεβερκούζεν αρνείται να χάσει, κάνοντας ανατροπή έπος με την Κάραμπακ.

Το Σ/Κ μου αρέσει, επομένως σήμερα πάμε πολύ χαλαρά με δύο παιχνίδια που μου αρέσουν και μια… έμπνευση. Τα υπόλοιπα θα τα δείτε όλα αύριο με τον καφέ.

Σε δύσκολη θέση η Κολωνία

Στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας η Κολωνία υποδέχεται τη Λειψία και πλέον δεν έχει καμία πολυτέλεια να διαλέγει παιχνίδια.

Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, αν θέλει να σώσει την χρονιά. Σκέφτηκα αρκετά τον άσο της Κολωνίας, μιας και η ομάδα παλεύει κάθε παιχνίδι αλλά και γιατί η Λειψία δεν παίζει δα και το τρομερό ποδόσφαιρο. Στο 6,00 μπορούμε να συζητήσουμε, δεν θα πω όχι σε όποιον το ποντάρει, προσωπικά το αφήνω, μιας και η Λειψία είναι ξεκούραστη και με όλα της τα βασικά όπλα στη διάθεση του Ρόζε.

Στη δεύτερη κατηγορία σίγουρα αφήνουμε εντελώς το Πάντερμπορν – Μπράουνσβαϊκ, όπου δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Αντίθετα στο Όσναμπρουκ – Φορτούνα μπορούμε να συζητήσουμε. Να το πω απλά… αν η Φορτούνα ήταν αδιάφορη, το ματς θα ήταν άσος, αφού ο Τιούνε (προπονητής της Φορτούνα) αγαπιέται όσο λίγους στο Όσναμπρουκ, αφού ήταν εκείνος που την έβαλε ξανά στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Τώρα η Φορτούνα παίζει για την άνοδο και έχοντας έναν Τζόλη σε τρομερή κατάσταση, δυσκολεύομαι να ποντάρω Όσναμπρουκ.

Τέλος, από την 3η Γερμανίας, δεν μπορώ να μην πάω με τα γκολ στο Μάνχαϊμ – Αρμίνια. Έχουν πολύ καλή ποιότητα και οι δύο μπροστά, δύο «Κολώνες», τον Μπόιντ και τον Κλος, ταιριάζουν στο πως παίζουν και πιστεύω θα δούμε σκορ και θέαμα.

Στο 4,33 το γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου.

Σε φόρμα η… μικρή Σάλτσμπουργκ

Ξεκινάνε τα πλέι οφ στην πρώτη Αυστρίας, όπου έχουμε το πρώτο ματς για το γκρουπ των πρωταθλητών, με τη Ραπίντ να υποδέχεται την Λίντσερ. Δύσκολο ματς, δεν «βλέπω» κάτι. Με προσοχή αναμένεται να παραταχθούν και οι δύο.

Στη δεύτερη Αυστρίας έχω σημειώσει  δύο παιχνίδια.

Η Λιεφερίνγκ πάει στο Ριντ και πάει στο Ριντ έχοντας τρομερή φόρμα. Πατάει καλά και ομάδες με πλούσιο ταλέντο, όταν πατάνε καλά, τότε δεν πρέπει να προσφέρονται στο 4,50. Εκεί δεν μπορώ να πω όχι, ειδικά ξέροντας πως η Ριντ έχει ξεμείνει από στόχους.

Το δεύτερο που σημείωσα είναι το διπλό ημίχρονο στο Χορν – Στρίπφινγκ.

Υπάρχουν καλές σχέσεις, θυμίζω πως η Στρίπφινγκ έχει πάρει όλους τους παίκτες της Αούστρια Βιέννης ΙΙ, που υποβιβάστηκε πέρυσι. Στο 23,00 βρίσκω την ανατροπή.

Αυτά για σήμερα, κλείσαμε, πολύ απλό το παιχνίδι μου. Εμείς θα τα πούμε αύριο με νέα στήλη! Καλή τύχη να έχουμε!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS