4472

Billaras

Χαλαρά με δύο εκπλήξεις!

Η μέρα σήμερα είναι απλή. Οπως ήταν και την Κυριακή. Με μιά διαφορά. Την Κυριακή πήρα δύο φαβορί που σχετικά εύκολα κέρδισαν και μας πλήρωσαν. Σήμερα θα πάρω δύο αουτσάιντερ! Αρα, δεν θα είναι τόσο εύκολη δουλειά μας, το αντίθετο. Αλλά υπάρχει κι άλλη διαφορά. Η δυάδα της Κυριακής δεν πλήρωνε ούτε τέσσερις φορές τα λεφτά μας, ενώ σήμερα έστω το ένα να βγει, πληρώνει πολύ περισσότερο.

Αρα, αποδεκτό το ρίσκο… Χωρίς περιστροφές, χωρίς να έχω διάθεση να γράψω και πολλά (είμαστε και σε απεργία σήμερα), θα είμαι ξεκάθαρος: Διαγράφω τα πάντα απόψε (υπάρχουν και αναβολές και άλλες πιθανές, ελέω παγετού) και στρέφομαι στο Λονδίνο. Στο “Ντεν” της Μίλγουολ και στο “Λόφτους Ρόουντ” της ΚΠΡ. Αυτές τις δύο θέλω να κοντράρω.

Δεδομένο πρώτο: Και οι δύο είναι σε κακή κατάσταση. Ερχονται από μεγάλο σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, μπλέκουν στην μάχη της παραμονής, έχουν και απουσίες. Η ΚΠΡ πχ, ακόμα και rotation να μην κάνει ο Χιούζ, είναι κομμένη στη μέση αφού λείπουν Φορλίν (τραυματίας), Μπάρτον (τιμωρία), Ταράμπτ (Κόπα Αφρικα). Και έχει και ματς-φωτιά το Σάββατο να σκέφτεται με την Γουίγκαν.

Η δε Μίλγουολ, δεν έχει τον Χέντερσον (μιά τραυματίας, μιά στα δικαστήρια), αλλά και όταν τον είχε πρόσφατα, γκολ δεν έβαζε ούτε με αίτηση! Δεν θα σταθώ στα έξι γκολ που έφαγε το Σάββατο. Τα έφαγε από την Μπέρμιγχαμ και είχε μείνει με 9 παίκτες. Θα σταθώ όμως στο γεγονός ότι εδώ και επτά ματς (6 πρωταθλήματος συν το πρώτο με την Ντάγκεναμ) έβαλε… ένα γκολ! Ενα! Ομάδα που δεν σκοράρει, έχει θέμα….

Μπορούν οι φιλοξενούμενες; Η μιά, η Μίλτον Κέινς, σαφώς μπορεί. Δυνατότητες έχει, φόρμα έχει, φρέσκια είναι (αναβλήθηκε το ματς της το Σάββατο), πλήρης είναι. Η Ντάγκεναμ…το συζητάμε αν μπορεί. Εκανε ένα ξεσπασμα μικρό, αλλά το Σάββατο πάλι πίσω στις ήττες. Βέβαια, βαζοντας τα στη ζυγαριά, η Μίλγουολ είναι χειρότερη σε όλα απο την ΚΠΡ, οπότε…εξισορροπείται το θέμα.

Και φυσικά, οι αποδόσεις είναι αντιστοίχως μεγαλύτερες. Οπως και να'χει, δέχομαι το ρίσκο και δεν θα κάτσω και να το πολυσκεφτώ. Χαλαρή βραδιά, με δύο μονά αποδεκτά και δυάδα. Τα μονά στο ανταλλακτήριο γιά να πάρω και ψηλή απόδοση και να μπορώ να κάνω και trading. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 24.850 μονάδες. Κέρδη από 15/1: 465 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 25.315 μονάδες. Ποντάρισμα 17/1: Μονό αποδεκτό: Μίλτον Κέινς 2 (4.40), 65 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Ντάγκεναμ 2 (8.40), 35 μονάδες. Δυάδα: Μίλτον Κείνς 2-Ντάγκεναμ 2 (33,3) 15 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 115 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.200 μονάδες. Ραντεβού στις 3, στο ραδιοφωνικό Βetsellers, στο www.betradio.com και φυσικα στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras