4531

Billaras

Χαλαρά, με δύο σημεία..

Σήμερα είναι μιά πολύ ωραία μέρα! Αλλά… μαντέψτε, όχι γιά στοίχημα! Ελέω απεργίας θα είμαι σπίτι, θα ανάψω το τζάκι, θα φωνάξω δύο φιλαράκια, θα οργανωθούμε με τα.. απαραίτητα και θα δούμε μπαλίτσα! Πραγματικά, ωραία μέρα, πάντα είναι ωραία όταν κάνεις αυτό που σου λείπει… Και στοίχημα; Καλή ερώτηση! Το Σαββατοκύριακο περάσαμε καλά, είτε με τα over τη μιά μέρα, είτε με τα δυό μεγάλα σημεία την άλλη μέρα, βγήκαμε αρκετά από πάνω, κερδισμένοι.

Κοιτάω λοιπόν τα αποψινά ματς, αν αξίζει να δώσω κάτι πίσω από τα κερδισμένα. Τι είχα εξ΄αρχής στην άκρη ως υποψήφια γιά παιχνίδι; Το over στο ΤΣΣΚΑ-Λιλ, την μπόμπα από τον Αγιαξ, το ξέρο Χ στο Τραμπζονσπόρ-Ιντερ, την μπόμπα από την Μπενφίκα (με κάλυψη), την Κάρντιφ ως φυσιολογικό φαβορί και δύο μπομπίτσες από τις ρεβάνς του κυπέλλο, τις Χίνκλι και Γουίμπλετον.

Αυτά μου αρέσαν αρχικά. Στο σεντόνι θεωρώ ότι ήταν οι μοναδικές λάθος αποδόσεις των μπουκ, υπερεκτιμούν τις Λυών και Μάντσεστερ, στο Κόβεντρι-Κάρντιφ είναι εμφανής η διαφορά ποιότητας και φόρμας, στο κύπελλο έψαχνα μόνο μεγάλα, όχι φαβορί. Ολα τα υπόλοιπα σημερινά δεν με απασχολούν καθόλου. Σιγά μην μπλέξω με τα 1.10, σιγά μην ορμήξω στα αστεία νούμερα που βλέπω σε Σίτι ή Βασιλεία… Κοίταξα ότι είχα σημαδέψει, πάντα με χλιαρή διάθεση (στο Champions League ποτέ δεν χτυπάω δυνατά, ειδικά όταν έχουμε υπερφόρτωση σημείων σε μικρό κουπόνι).

Εσβησα το over στη Μόσχα. Φοβάμαι μην…παγώσουν οι γάλλοι, λείπει και ο γκολτζής Ντουμπία από τους ρώσους. Εσβησα τον Αγιαξ. Το λάθος στις αποδόσεις ισχύει, αλλά οι απουσίες των ολλανδών είναι αποτρεπτικές. Εσβησα την Κάρντιφ, με τι στο καλό να την συνδυάσω, έχασε η Βενετιά βελόνι αν δεν παίξω ένα φαβορί του 2.00;  Εσβησα και την Χίνκλι, παρότι… θέλω να την κάνει την ζημιά.

Πάει άσχημα στην κατηγορία της και αφού δεν έγινε το μπαμ στο πρώτο ματς, η Τάμγουορθ θα είναι ψυλλιασμένη πλέον. Με βαριά καρδιά, έσβησα και την Μπενφίκα, κάκιστη παράδοση έχει. Αυτό όμως (γιατί κι εδώ το λάθος των μπουκ εξακολουθεί να υπάρχει), θα το…έχω υπ'όψην μου στο live, μπορεί να αφήσω κάτω το…σουβλάκι μου το βράδυ και να πατήσω κανένα  πλήκτρο στο λάπτοπ αν με ευνοούν όσα βλέπω! Και…τι απέμεινε; Μιά δυάδα! Ξερό Χ στο Τραμπζονσπόρ-Ιντερ και το διπλό της Γουίμπλετον… Στο πρώτο ματς, ξεκινάω κοιτώντας την βαθμολογία.

Η Ιντερ με 9 ποντάκια, άνετη. Με δύο ισοπαλίες, ας κερδίσει η ΤΣΣΚΑ νωρίς, θα είναι πρώτη η ιταλίδα. Αν δεν κερδίσει κιόλας νωρίς η ρωσίδα, η Ιντερ είναι οριστικά πρώτη ..από απόψε. Μιλάμε γιά ιταλούς. Η εμπειρία μου, μου λέει ότι οι ιταλοί, χρόνια τώρα, παίρνουν αυτό που θέλουν, δεν…ξοδεύουν δυνάμεις γιά παραπάνω. Δεν είναι γερμανοί ή άγγλοι.

Πόντο θέλουμε; Πόντο παίρνουμε. Η Τραμπζονσπόρ θα το χτυπήσει περισσότερο, το θέλει περισσότερο, αλλά κι αυτή, μην νομίζετε, την τρίτη θέση κοιτάει πρώτα, τα.. κεκτημένα να εξασφαλίσει δηλαδή. Και τι έχει κάνει εντός ως τώρα; Ενα 1-1 με Λιλ, ένα 0-0 με ΤΣΣΚΑ. Και να το χτυπήσει δηλαδή, δεν ξέρω και πόσο μπορεί. Βάζω στο ζύγι ότι θα λείπει και ο Σνάιντερ από τους ιταλούς, κλασικό ματς under, αν φύγει από το Χ θα πάει οριακά με ένα γκολ σε κάποιον, αλλά εγώ επιμένω να…κρατάω το ….

λόττο μου! Στο δε αγγλικό ματς, έχω μιά Σκάνθορπ που στο πρωτάθλημα έχει μιά νίκη σε επτά ματς, έχει δύο κολλητές ήττες, το Σάββατο ήταν τραγική, έφαγε γιούχα χοντρή και γενικώς δεν μου τα λέει καλά. Και από την άλλη, έχω μιά ομάδα που ναι μεν δεν βγάζει μάτια, αλλά ειναι σκληρή, θα πάει να κλέψει αποτέλεσμα, έχει και…βαρύ όνομα, ενώ χτυπάει αυτές τις διοργανώσεις.

  Εγώ “κοστολογούσα” το Χ στο 3.00 μάξιμουμ (μην πω και παρακάτω), το βρίσκω στο 3.25, άρα καλός είμαι, ενώ κοστολογούσα το διπλό στο 4.30, το βρίσκω στο 5.40, άρα πάλι καλός είμαι. Σε ΠΟΛΥ χαλαρή βραδιά λοιπόν, δεν το…παιδεύω άλλο. Πάω με σβηστές μηχανές, με δύο μονά και την δυάδα, ίσα να έχω να ασχολούμαι και μόνο αν έρθουν και τα δύο θα μπορώ να πω ότι μου έκαναν μιά σχετικά καλή διαφορά.

Και αυτό συνιστώ να κάνετε κι εσείς, μην…ορμήσετε και μην ασχοληθείτε παραπάνω απ' 'οσο της αξίζει της βραδιάς! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 20.630 μονάδες. Κέρδη από 20/11: 958 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 21.588 μονάδες. Ποντάρισμα 22/11: Μονό αποδεκτό: Τραμπζονσπόρ-Ιντερ Χ (3.25), 75 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Σκάνθορπ-Γουίμπλετον 2 (5.

40), 55 μονάδες. Δυάδα: Τραμπζονσπόρ Χ-Γουίμπλετον 2 (17.55), 28 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 158 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 21.430 μονάδες. Είναι πασιφανές ότι κινούμαι πολύ χαλαρά και βέβαια, αν μπορέσω, θα εξασφαλίσω και στο live με κάποιο trading ακόμα και αυτά τα πιθανά λιγοστά κέρδη. Να…βγάλω τα σουβλάκια και τις πίτσες τις αποψινές, που λέει ο λόγος! Τίποτα άλλο, ραντεβου σε λίγο, 3 με 4, στο ραδιοφωνικό betsellers, στο www.

betradio.com. Και βέβαια, το απογευματάκι στο chat (α,να μην ξεχάσω, το Σάββατο θα κάνουμε το…μηνιαίο έκτακτο live στο betradio, 4 με 7)!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras