801

Billaras

Χαλαρά με το σεντονάκι-UPDATE!!

Στα κακά νέα της ημέρας, με (μας) απογοήτευσε η Γιούβε την Κυριακή κι έτσι μηδέν εις το πηλίκον. Γενικά ήταν περιέργο ΣΚ, μπορούσε πολλά και καλύτερα αλλά δεν ήρθαν. Δεν υπήρξε ατυχία, μάλλον κακή χημεία (ειδικά το Σάββατο με τις εγγλέζες).

Στα καλά νέα της ημέρας, ξαναρχίζει το Champions League, το Europa Leaugue, το Κόνφερενς Λιγκ, κοινώς τα ευρωπαϊκά ματς.

Κοινώς θα…χορτάσουμε μπάλα, αυτό είναι άχαστο.

Στα κακά νέα της ημέρας, δεν έχει κάτι σούπερ ντούπερ γιά στοίχημα. Σπάνια περιμέναμε στο Betsellers τα λαμπερά ματς να παίξουμε και να πληρωθούμε. Εμείς είμαστε της…Σάουθεντ και της Κόλτσεστερ, όχι της (κάθε) Ρεάλ.

Στα καλά νέα; Μιάς και το σεντόνι “προκαλεί”, είπαμε στην Kingbet να κάνουμε κάτι φρέσκο, αν αρέσει ίσως το μονιμοποιήσουμε.

Τελευταία στιγμή το αποφασίσαμε, το φτιάξαμε, το γυρίσαμε χθες, το βλέπετε από σήμερα το πρωί στο κανάλι της Kingbet στο Youtube. Με τον καλό φίλο Σωτήρη Κωσταβάρα γίναμε οι…Ball Boys και αναλύσαμε -σε στύλ κουβεντούλας-τα τέσσερα λαμπερά ματς. Ιδού το λινκ αν δεν το έχετε ήδη δει: https://www.youtube.com/watch?v=4pxk4CAkTS8 .

Στα κακά νέα; Οτι θα δείτε στο βίντεο, θα διαβάσετε κι εδώ.

Δεν έχει ψωμάκι. Βασικά δεν έχουν τίποτα καλό οι αγγλίδες. Εκεί περίμενα μπας και, αλλά τζίφος. Σε όλα τα εξ’αναβολής τράβηξα μιά γραμμή, δεν έχω ούτε ένα καλό σημείο. Και στο ματς της Premier τι να παίξουμε; Σκορ 1-1; Εχει μια λογική, 5 στα 10 τελευταία η Μπράιτον στο Χ, όλα 1-1, “βασίλισσα” ισοπαλιών. Και 4 στα 5 η Γιουνάιτεντ, τα τρία σερί και αυτά στο 1-1! Με 14-9 γκολ η Μάντσεστερ στα 10, με 13-11 η Μπράιτον, μοιάζουν γενικώς πολύ.

Αμα νοιώθετε τυχεροί, παίξτε σκορ 1-1…

Και κάπου εδώ μένω με τα ευρωπαικά… Εννοώ τα σεντονάτα ευρωπαϊκά, αφού την Πέμπτη θα κάνω update μετά τις 3 το μεσημέρι, έχουμε και Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ (καλά εκεί στην UEFA πλάκα μας κάνουν, τον…Πόουσον εβαλαν διαιτητή στον ΠΑΟΚ;).

Τι να παίξουμε σήμερα-αύριο στα τέσσερα μεγάλα παιχνίδια; Σαφώς μπορούμε να βρούμε…χίλια μπετ.

Από σκόρερς ως κάρτες κι από κόρνερ ως τελικές. Οκ, κλασικά. Ομως, το έγραψα ήδη, εδώ στο Betsellers δεν περιμένουμε αυτά γιά το στοίχημά μας. Από αλλού βγάζουμε το μεροκάματο μας. Οπότε δεν θα “ξεφύγω” απ’ οσα λέω και στην εκπομπή της Kingbet.

Λογικό το under του 2,20 στο Παρίσι ακόμα κι αν παίξει ο Μπενζεμά (θα το μάθουμε τελευταία στιγμή).

Θυμίζω κάτι ΒΑΣΙΚΟ: Πλέον ΔΕΝ ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Τεράστια επίδραση θα έχει αυτό. Και να χάνεις 1-0, μπορεί και να μη ρισκάρεις ως φιλοξενούμενη. Και αν είναι 1-1, μπορεί η γηπεδούχος να μη ρισκάρει. Αυτό να το έχετε πλέον καλά στο νου σας πριν ποντάρετε.

Λογικό το g/g στη Λισαβώνα, στο 2,00. Η Σίτι μπορεί στην Αγγλία να έχει την τοπ άμυνα, αλλά στο σεντόνι εφαγε πάντα γκολ φέτος, έχει 10 γκολ παθητικό που δεν είναι και λίγα.

Το τραβάμε σε 2+g/g που είναι στο 3,20; Σε g/g 1ου ημιχρόνου που είναι στο 5,00; Η Σπόρτινγκ τα ανοίγει τα ματς της από νωρίς, έχω την αίσθηση ότι και απόψε “θα βγει να παίξει”.

Αύριο, τίμιο το 2+g/g στο Σάλτσμπουργκ στο 2,40. Μεγάλη η απουσία του Νόιερ, από σοκ η Μπάγερν στη Γερμανία, η Σαλτσμπουργκ επίσης βγαίνει και παίζει στα ίσια πάντα, νορμάλ και το 1,90 του over 3,5, ενώ το g/g 1ου ημιχρόνου είναι στο 3,50.

Τέλος, στο Μιλάνο, είναι αυτο που θα πάω σε απλό, ξερό σημείο, στο διπλό. Κι εδώ ίσως έχουμε γκολ αλλά θεωρώ πιό safe το 2,05 της Λίβερπουλ. Και έκλεισα.

Τι θα παίξω; Πολύ λάιτ, ίσα γιά το ενδιαφέρον, θα παίξω μονά και δυάδα Σίτι 2+g/g στο 3,20 (στο “φτιαξε αγορά” γιά να εξασφαλίσουμε το διπλό με πρώιμη αν γίνει 0-2) και g/g 1ο ημίχρονο στο Σάλτσμπουργκ-Μπάγερν στο 3,50.

Ιδέες σας έδωσα γιά όλα, μπορούσα να πάω και σε πιό χαμηλά μπετ με δυάδες “ξερές”, αλλά οκ, ας ρισκάρουμε και λίγο. Χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις προφανώς.

UPDATE: Στις λεπτομέρειες δεν ήρθε ένα απο τα δύο στο Champions League. Τόσο κοντά/τόσο μακριά που λένε. Οκ, τα σουβλάκια μας χάσαμε, τα’χω ξεχάσει ήδη. Και σήμερα τελικά λέω να μην παίξω ούτε τα σουβλάκια! Εκανα update γιά να αναφέρω…no bet.

Κανείς δεν με πιέζει, έχω ήδη μελετήσει το ΣΚ και το καρτεράω, γιατί να παίξω; Στο Γιουρόπα χαλαρά θα έπαιζα Μπράγκα διπλό και Ντόρτμουντ g/g άμα…δεν ήμουν στο Betellers (γέλια). Αυτή τη δυάδα θα την προτείνουν άφθονα sites, λες και οι παίκτες είναι τυφλοι.

Και στο Κόνφερενς Λιγκ, λιγο Σλάβια και λίγο ΠΑΟΚ, θεωρώ ότι μπορούν να μην χάσουν, τις αδικούσαν αρκετά τα αρχικά 4αρια.

Τωρα έχουν πέσει, ειδικά η Σλάβια, στο 3,25! Οπότε πάσο ΚΑΙ ΝΟ ΒΕΤ. Θα προσπεράσω και απλως θα απολαυσω μπάλα. Νέα στήλη Σάββατο!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras