4047

Billaras

Χαλαρά με τρεις εγγλέζες…

Εφτασα….ενα κλικ από το να μην γράψω τίποτα σήμερα! Αφού τα έχει γράψει όλα ο Μάκης, τι παραπάνω να πω εγώ; Συμφωνώ κατά 99% στα γραφόμενα του. Και όσα είπε γιά την Κυριακή (και συνολικά το Σαββατοκύριακο) και όσα έγραψε γι απόψε, είναι όσα πιστεύω κι εγώ. Το Σάββατο τα πιάσαμε κατά….99% όλα, την Κυριακή δεν πιάσαμε κατά 99% …κανένα! Αυτό δεν με χαλάει, μακάρι να συνέβαινε πάντα.

Αν κάποιος μου έλεγε ότι τη μιά μέρα θα πιάνεις τα πάντα και την άλλη τίποτα, θα το υπέγραφα και με τα δύο χέρια. Οσο γιά σήμερα; Το Champions League το ξεχνάω. Σαν να μην υπάρχει. Κάκιστη απόδοση γιά ομάδα που δεν θέλει καν νίκη (Ρεάλ), κάκιστη απόδοση γιά φαβορί μεν, όχι τόοοοσο μεγάλο δε (Ντόρτμουντ). Απλώς θα δω μπάλα. Σιγά μην αναλωθώ σε fun bets, over/under και τα συναφή αποψε.

Πάω στο νησί…. Εξ'αρχής ένα ξεχώριζε, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Κίνητρο έχει, φόρμα έχει, η Μίλγουολ πέντε σερί δεν κερδίζει εντός, έχει και τον μεγάλο ημιτελικό με την Γουίγκαν σε λίγα 24ωρα. Ανέβηκε και η απόδοση της Σέφιλντ, την έχω στο 3.25 πλέον, είναι μιά χαρά. Και μετά; Ολίγη από Γουίκομ (επτάρα έφαγε η άλλη, δεν ξέρω αν θα αντιδράσει, ξέρω όμως ότι ντεφορμαρίστηκε- αγχώθηκε, τέσσερα ματς δεν κερδίζει) που έπεσε στο 3.

60, και ολίγη από Λίνκολν (πως διάλο είχαν αρχικά κατί 5αρια δεν κατάλαβα, σε κατάσταση “βλέπουμε του χρόνου” ειναι η Λούτον, προ ημερών που έχασε δεν ήταν καν στον πάγκο ο προπονητής της, έψαχνε παίκτες). Τώρα είναι στο 3.80 πιά, αλλά και πάλι έχει αξία (και το κίνητρο -πέρα από τη φόρμα- είναι μονόπατο). Ομολογώ ότι σκέφτηκα και Μπρίστολ Ρόβερς.

Εδώ έχουμε φόρμα εκατέρωθεν και κίνητρο μόνο γιά Μπράντφορντ, αλλά….και 4.30 είναι τεράστιο γιά τους “πειρατές” που άνετοι και χαλαροί θα πάνε να παίξουν μπάλα. Το άφησα σεβόμενος την έδρα και το όνομα της Μπράντφορντ, που όλοι ξέρετε πόσο εκτιμώ (και πόσο μας πλήρωσε φέτος). Πριν κλείσω, έκανα σκέψεις και γιά πολλά Χ. Ακόμα και σε ματς που δεν “φωνάζουν” για Χ.

Στην Κάρντιφ πχ. Στην Πρέστον επίσης, στην ΜΚ Ντονς επίσης, ίσως και στη Ρόδεραμ. Αλλά να είμαι ειλικρινής; Αν τώρα, σήμερα, κέρδιζα 10.000 μονάδες, θα έπαιζα ένα…λόττο με χινάρια. Τώρα δεν θέλω να το κάνω. Θα ήταν λάθος. Οπότε, κλείσαμε. Ενα trixie, ΠΟΛΫ χαλαρό. Και γιά…κερασάκι, δύο σκορ fun bets, από σήμερα! Μην γυρίσει κανείς και πει “καλά, δεν παίζεις χινάρια-λόττο αλλά πετάς μονάδες σε σκοράκια” γιατί έχω απαντήσει ήδη! Στο σκορ έχεις μίνιμουμ απώλεια, μάξιμουμ κέρδος.

Σε ένα σύστημα με Χ, θα έτρωγα πχ 300 μονάδες. Τώρα θα “φάω” 50!! Καμιά σχέση… Ποιά είναι αυτά τα σκορ; Μα φυσικά τα…2-2. Εκεί που έχω έφεση. Και θα είναι το ένα στο Καμπ Νου, το άλλο στη Βασιλεία την Πέμπτη! Αυτά δηλαδή που ήρθαν 2-2 και στα πρώτα ματς, τα “ψηφίζω” να πάνε παράταση. Ζόρικο μεν, πιθανό δε. Και να μην έρθουν, δεν θα κάτσω να σκάσω… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.

000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο:19.900 μονάδες. Ποντάρισμα 9/4: Trixie: Σέφιλντ Γουεν. 2 (3.25)-Γουίκομ 2 (3.60)-Λίνκολν 2 (3.80), με 60 μονάδες σε κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα, όλο μαζί 200 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Ακριβές σκορ Μπαρτσελόνα-Παρί 2-2, (19.00), με 20 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Ακριβές σκορ Βασιλεία-Τότεναμ 2-2 (12.00), με 25 μονάδες. Και η δυάδα των δύο σκορ (228.

00) με 5 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 250 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 19.650 μονάδες. Αυτά ήταν. ΠΟΛΥ χαλαρά, όλα μαζί 250 μονάδες μεσοβδόμαδα. Ψίχουλα. Το μάτι είναι….ήδη στο Σαββατοκύριακο. Αν έρθει νίκη, καλώς. Αν όχι, θα το έχω ξεχάσει απόψε κιόλας. Υ.Γ: Δείτε στο κανάλι της Kingbet στο Youtube, τι κάνει η τεχνολογία! Ονομάζεται Hangout, το εγκαινιάσαμε, θα το εμπλουτίσουμε και θα το επεκτείνουμε.

Μπορείτε να το βλέπετε και live (θα υπάρχει ανακοίνωση από εδω και πέρα), ίσως κάποιοι -θα αποφασιστεί- να συμμετέχουν και από εσάς! Γιά σήμερα, η κουβεντούλα έγινε μεταξύ Νίκου Τσούκα-Βασίλη Σαμπράκου-Μιχάλη Τσώχου και εμού. Αξίζει, στοιχηματική και όχι μόνο κουβεντούλα μιάς ώρας. Το λινκ είναι:  http://www.youtube.com/user/kingbet1/featured . Εγώ, αντίθετα με τους άλλους τρεις, δεν είμαι στο γραφείο, είμαι σπίτι μου, μόλις έχω γυρίσει από το γυμναστήριο (γέλια), γενικώς…αρκετά χύμα.

Απολογούμαι, την επόμενη θα είμαι οργανωμένος (πολλά γέλια). Τα λέμε ξανά το Σάββατο πλέον από εδώ. Μιά μέρα πριν, μέσω εφημερίδων και ραδιοφώνου.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras