628

Billaras

Χαλαρά, να τις δούμε πρώτα!

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η μισή Ελλάδα λέει “επιτέλους λίγες διακοπές” και βρίσκεται είτε ήδη σε κάποια παραλία, είτε σε κάποιο λιμάνι/αεροδρόμιο/αυτοκίνητο. Ξεκινάνε οι “αυγουστιάτικοι”, ένας χαμούλης γίνεται όσο να πεις.

Εμείς εδώ; Για εσάς δεν ξέρω, μπορεί και να είστε στην παραλία. Εγώ όμως είμαι…λοξός. Προφανώς και μου αρέσουν και οι διακοπές, αλλά μετά από δύο μηνάκια “άπνοιας”, έχω βγάλει και λίγο…αφρούς γιά μπαλίτσα.

Και γιά στοίχημα.

Χθες βράδυ έκατσα και ειδα Χάτερσφιλντ-Μπέρνλι 0-1. Να πάρω μιά πρώτη πρέζα. Σήμερα θα δω φυσικά και τα λαμπερά σούπερ καπ Λίβερπουλ-Σίτι και Λειψια-Μπάγερν αλλά θα δω και στις 5 το Κάρντιφ-Νόριτς, θα δω και το Μίντλεσμπρο-Γουέστ Μπρομ στην 19,30 (ταυτόχρονα με Λίβερπουλ).

Πέρα από την…αρρώστια μου (μας), το σημαντικό αυτή την εποχή είναι ένα: ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

Είτε εικόνα, είτε νούμερα. Στατιστική. Γιατί ως τώρα όλα ήταν στα χαρτιά. Κάναμε ειδικές αναφορές κι εγώ την Τετάρτη και ο Μάκης χθες στις μικρές Αγγλίας. Αλλά όσα και να μελετήσεις, όσα και να ξέρεις εμπειρικά, αν δεν δεις στο χόρτο τι γίνεται, άποψη 100% σωστή δεν μπορεί να έχεις.

Αρα, συμπέρασμα πρώτο: Ναι θα δούμε μπάλα όσο γίνεται (ΘΑ ΕΊΜΑΙ CHAT ΑΠΌ ΤΙΣ 5) αλλά -όσο κι αν ψοφάω να παίξω κουμάρι- θα πάμε αργά.

Και σταθερά. Και επιφυλακτικά.

Αν είχαν κάνει κάτι κραγμένο οι μπουκ, θα χτυπάγαμε. Θεωρώ-όπως και ο Μάκης- ότι δεν έχουν κάνει. Σωστά τα έχουν μετρήσει σχεδόν όλα (τα εγγλέζικα). Και δεν έχω καμιά διάθεση τέλη Ιουλίου να αναλωθώ σε γκολάκια, overάκια, δυαδούλες και τέτοια. Αυτά…αλλού. Οχι στο Betsellers. Εδώ -θέλω να πιστεύω ότι-εκτιμάτε αυτό ακριβώς που λέμε και κάνουμε.

Τρέχουμε έναν (δεκάμηνο) μαραθώνιο όπως πρέπει, όχι λες και είναι σπριντ 100 μέτρων.

Στο παρασύνθημα λοιπόν: Αν έπρεπε να “χωθώ” σήμερα, θα έπαιζα κάτι μεταξύ Οξφορντ, Κρόουλι, Τζίλιγχαμ, Τσάρλτον και Νταντί Γιουνάιτεντ απ τη Σκωτία. Απ΄αυτά τα πέντε. Η Ντέρμπι ναι μεν βγήκε από την περσινή τραγική χρονιά και πλέον ενισχύεται αλλα έχει καμιά ντουζίνα νέους, θα της πάρει καιρό.

Τα ίδια και η Κιλμάρνοκ, έπεστρεψε στην Premier Σκωτίας αλλά έδιωξε 14 και έφερε 9! Γιά την Κρόουλι τα έχουμε πει, είναι ένα ωραίο και παράξενο project, ενώ η Τσάρλτον αναμένεται ανεβασμένη. Τέλος, “πατώντας” πάνω στην περσινή σαιζόν, δεν δέχομαι φαβορί την Γουίμπλεντον. Ναι έπεσε μαζί με τη Τζιλιγχαμ, αλλά εκεί υπάρχει από τα μέσα της σαιζόν ο Χάρις, οριακά δεν σώθηκαν.

Και το κυριότερο: Η Γουίμπλεντον έχει ξεχάσει (κυριολεκτικά) να κερδίζει εντός -και γενικά. Εντός έδρας έχει να κερδίσει από τον -κρατηθείτε- Δεκέμβρη του 2021! Δηλαδή ΟΛΟ το 2022 πήρε…μηδέν τρίποντα! Κι αν εξαιρέσεις κάτι κύπελλα, έκλεισε το 2022 με 0-13-14 (γι αυτό και φούνταρε φυσικά). Και τώρα θα σπάσει το ρόδι; Ας το σπάσει άμα μπορεί.

Αυτά κοιτάω λοιπόν. Και τώρα το…κερασάκι: ΔΕΝ παίζω. ΚΑΝΕΝΑ. Τουλάχιστον pre game. Στηρίζω ότι έγραψα. Λάθος κραγμένο δεν είδα, οπότε κάθομαι στη γωνίτσα μου καραούλι. Θα είμαι chat και θα παίξω live μαζί σας αν χρειαστεί! Ελάτε chat λοιπόν ή το νου σας στο twitter.

Μιάς και είπα για κραγμένο λάθος, βρέθηκε ένα αλλά δεν έχω εικόνα.

Με σκουντηξε ο Thassios. “Δες την Σάντερφιορντ” μου είπε.

Και όντως μου βγήκαν τα μάτια. Η μιά (Τρόμσο) επτά χωρίς νίκη και μέσα στη ζώνη. Η άλλη (Σάντεφιορντ) με 5 διπλά σε 8 εκτός έδρας! Και το διπλό στο 9,50 με τον άσο στο 1,33! Ντόϊνγκ. Είδα ειδήσεις, τίποτα. Στημένο το έχουν; Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η απόδοση στο διπλό με τίποτα.

Θέλετε Χ-2; Θέλετε ασιατικό; Δείτε το και αποφασίστε. Εγώ εχω αποφασίσει να μην παίξω pre game τίποτα, αλλά εσείς…δεν είστε εγώ.

Νέα στήλη τον Αυγουστο πλέον, δηλαδή την Τρίτη. Θυμίζω, οι κάβες μηδενίζουν αύριο νύχτα.

Υ,Γ: Μπορεί να τα πούμε chat γιά τυχόν live σήμερα και να ενημερώνουμε από το twitter αλλά αυτό σύντομα θα πάψει, οπότε το ξαναλέω, κατεβάστε το telegram και…αναμείνατε οδηγίες μετά της Παναγίας.

Υ,Γ 2: Η Premier League ξεκινάει σε μιά εβδομαδα, οπότε πρέπει να “τρέξουμε” το θέμα του Fantasy! Εγώ είμαι ήδη μέσα στο γκρουπ Betsellers, σας δίνω τον κωδικο γιά να μπείτε κι εσείς (αφού πρώτα εγγραφείτε φυσικά στο παιχνίδι στο https://fantasy.premierleague.com/ ). Ιδού λοιπόν σε φωτογραφία ο κωδικός της Λιγκας μας, κάντε ομάδα και τα λέμε εκεί, πλάκα θα έχει (θα θεσπίσουμε και κάποιο δωράκι γιά τον νικητή).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras