888

Billaras

Χαλαρά στις ρεβάνς του FA CUP!

Οπως βλέπετε, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Γκρινιάζουμε εμείς εδώ που δεν θα πάμε Μουντιάλ, αλλά έχεις ας πούμε Πορτογαλία (νικήτρια EURO 2016) και Ιταλία (νικήτρια EURO 2021) να πηγαίνουν στα μπαράζ του Μαρτίου και την θέση τους να την “τρώνε” Σερβία και Ελβετία! Αναλογικά, το κάζο τους είναι υπερπολλαπλάσιο από το δικό μας που δεν είμαστε και ποτέ φαβορί ομίλου, ούτε καν φαβορί γιά τη 2η θέση!

Μπαλίτσα είναι λοιπόν, ας αφήσουμε τη μίρλα, όπως έγραψα στην Kingbet, έχουμε μπερδέψει τα ζητούμενα! Το ζητούμενο γι αυτή την Εθνική ομάδα δεν είναι να γυρίσουμε σε εποχές προ 2014.

Αυτό αν συμβεί, θα συμβεί σε 30 χρόνια από τώρα, η Ελλάδα είμαστε, όχι η Ισπανία. Το ζητούμενο είναι να… μην γυρίσουμε στις εποχές απ΄το 2014 και μετά. Να μην γυρίσουμε σε “μοντέλο Μυκόνου”. Και αν μη τι άλλο, τέτοια φαινόμενα δεν είδαμε. Προφανώς θέλουμε δουλειά πολλή, αλλά και πίστη είδαμε, και πάθος, και οικογενειακό κλίμα και προσπάθεια και πολλά νέα πρόσωπα.

Και αυτά είναι τα θεμέλια γιά κάτι καλό.

Στοιχηματικά, το ξέρετε, ούτε καν με απασχόλησαν οι Εθνικές, ούτε θα με απασχολήσουν και σήμερα. Με τις αγγλιδούλες παλέψαμε, καλά ήταν το Σάββατο, μπορούσε και ακόμα καλύτερα. Και με αυτές θα πορευθώ (εντελώς σβηστά) και τώρα. Πιό πολύ ειδήσεις κοιτάω, ενώ απο απόψε κιόλας θα ξεκινήσω μελέτη Σαββατοκύριακου αφού ξαναζεσταίνονται οι μηχανές.

Γιά Τζέραρντ σε Αστον Βίλα όπως και γιά Ντιν Σμιθ σε Νόριτς θα τα ξέρετε, αλλα ότι η Ντέρμπι έφαγε ακόμα ένα -9 (άρα έπεσε, δεν σώζεται με τίποτα), ότι η Μίντλεσμπρο πήρε τον Γουάιλντερ (πρώην Σέφιλντ) στον πάγκο της, ότι η Στιβενέιτζ απέλυσε τον Ρέβελ ότι ο Μεντί παραμένει φυσικά προφυλακισμένος αλλά κατηγορείται γιά ακόμα δύο (!) βιασμούς άρα συνολικά έξι (δικαστήριο 24 Γενάρη) και ότι η Ρέντινγκ έφερε με βραχυπρόθεσμο δίμηνο συμβόλαιο τον ελεύθερο Αντι Κάρολ λογικά δεν θα τα ξέρατε! Τώρα τα μάθατε (γέλια).

Και τι παίζουμε σήμερα; Απλά πραγματάκια, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ομάδες που στήριξα και στα πρώτα παιχνίδια, στηρίζω και τώρα. Ο 2ος γύρος θα γίνει σε 20 μέρες, 4-5 Δεκεμβρίου. Απ’ τα 12 αυτά ματς απόψε και αύριο, είχα προτείνει τρία όταν οι τώρινές γηπεδούχοι έπαιξαν εκτός έδρας. Αρα τις πίστευα προ ημερών. Και τις πιστεύω και πάλι προφανώς.

Ομως είναι και θέμα αποδόσεων. Πλίμουθ-Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο 2,55 ο άσος (είχε έρθει 0-0), Νοτς Κάουντι-Ροτσντέιλ στο 2,50 ο άσος (είχε έρθει 1-1), και Στόκπορτ-Μπόλτον αύριο, στο 3,40 ο άσος (είχε έρθει 2-2). Οπότε αυτά τα τρία είναι λογικές επιλογές. Και οι τρεις ηταν καλές στα πρώτα ματς, το ματσάκι της Στόκπορτ είναι και τηλεοπτικό αύριο (καθότι ντερμπάκι), ενώ οι νικήτριες των δύο αποψινων αγώνων τα έφερε έτσι η κλήρωση που θα παίξουν μεταξύ τους και με τηλεοπτική κάλυψη σε 20 μέρες (άρα καλό τυράκι).

Το μόνο μου ερώτημα είναι αν παίξω μιά δυάδα κι ένα μονό το αυριανό ή πάω σε χαλαρό trixie. Στην πρώτη περίπτωση, ακόμα κι αν στραβώσουν και τα δύο τα αποψινά, αύριο θα περιμένω κάτι. Στην δεύτερη, έχω “αβάτζο” να στραβώσει ένα αποψινό και να περιμένω δυάδα. Να το κάνω και με νούμερα. Αν βάλω 3 μονάδες στη δυάδα (6,37) και 4 στο αυριανό μονό, πάω είτε για 19 είτε γιά 13,6 μονάδες.

Αν παίξω trixie με 2 σε κάθε δυάδα και 1 στην τριάδα, πάλι παίζω τα ίδια αλλά σε δυάδα παίρνω είτε 13,3 ειτε 17. Ποιό με συμφέρει; Προφανώς το δεύτερο, ελπίζοντας και πιστεύοντας ότι απόψε μίνιμουμ ένα απο τα δύο θα περάσει. Σε όλα έχω πρώιμη πληρωμη σε τυχόν προβάδισμα δυο γκολ. Οπότε πάω σε trixie, 7 μονάδούλες και τέλος. Νέα στήλη Σαββατο, την Παρασκευή κανονικά Betsellers Radio, απόψε και στο chat!

Y,Γ: Αποψε έχουμε Νοτς Κάουντι-Ροτσντέιλ γιά το FA CUP.

Προ ημερών είχαμε γιά τη Νάσιοναλ Λιγκ (πάει να πει 5η κατηγορία) Νοτς Κάουντι-Σόλιχαλ Μουρς. Ηρθε 2-0. Προφανώς γιά τους γνωρίζοντες η Νοτς Κάουντι δεν είναι καμιά τυχαία. Είναι η αρχαιότερη επαγγελματική ομάδα στον πλανήτη, σωτήριον έτος 1862 (η Σέφιλντ είναι αρχαιότερη κατά πέντε χρόνια, αλλά όχι επαγγελματική). Η Νοτς Κάουντι είναι η…ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ομως, όπως και να έχει, με την Σόλιχαλ αντίπαλο και στην Νάσιοναλ Λιγκ, δεν το λές και εμπορικό το ματσάκι. Κι όμως. Εσπασε το ρεκόρ της κατηγορίας. Δείτε την φωτογραφία. Κόπηκαν 12,843 εισιτήρια, αδιανότητο νούμερο, το ρεκόρ στην Νάσιοναλ Λιγκ (παλία Κόνφερενς) κράταγε από το 2015 και την Μπρίστολ Ρόβερς με 11,085. Τώρα το πήρε η Νοτς Κάουντι και το Μίντοου Λέιν-που χτίστηκε το 1910- δεν ήταν καν γεμάτο (χωράει 19,800).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras