627

Thassios

Χαλαρά τα πρώτα πονταρίσματα της σεζόν – UPDATE!!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Οι μηχανές αρχίζουν σιγά σιγά και ζεσταίνονται. Σας είχα ενημερώσει χθες πως μπορεί να δείτε αυτό το ΣΚ τη πρώτη στοιχηματική στήλη της νέας σεζόν και έτσι έγινε. Σηκώθηκα το πρωί , αγνάντεψα το Αιγαίο και πίνοντας το καφεδάκι μου έκανα τη μελέτη. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να κάνω τα πρώτα πονταρίσματα της νέας σεζόν.

Πάμε λίγο να δούμε τι ξεχώρισα!

Ξεκινάω από τη Νορβηγία όπου η Ρόζενμποργκ υποδέχεται την Χαμ Καμ. Κάνω στάση λοιπόν καθώς με κίνησε το ενδιαφέρον η Χαμ Καμ όπου εκτός έδρας έχει μόνο g/g. Με 5 ισοπαλίες εκτός και μόνο μία ήττα περιμένω σήμερα να σκοράρει απέναντι στην πολύ καλύτερη Ρόζενμποργκ που όμως στα τελευταία 4 εντός έχει δεχθεί 6 γκολ και έχει 3/4 g/g.

Έχει σκοράρει πάνω από 2 γκολ στα τελευταία 5 ματς εντός έδρας και περιμένω κάτι παρόμοιο σήμερα. Να μην τα πολυλογώ, το ματς θεωρώ ότι θα κινηθεί κάπου στο 3-1 με 4-1. Το κόμπο 1+ g/g το βρίσκω σε απόδοση 3,4 ενώ με όβερ 3,5 πάει στο 5. Τέλος και το anytime score 3-1 μου αρέσει σε απόδοση 7,50. Κρατάω τα δύο τελευταία για το παιχνίδι μου (το κόμπο έχει και πρώιμη μέσα)!

Συνεχίζουμε και πάμε στη Βραζιλία! Εδώ έχω δύο ματς υποψήφια για ξύλο και κάρτες.

Το ένα είναι απόψε το βράδυ ανάμεσα στην Μποταφόγκο και την Σεάρα , όπου έχουμε εξαιρετική παράδοση τελευταία με κόκκινες και το άλλο είναι τα ξημερώματα όπου η Σάο Πάολο υποδέχεται την Φλαμένγκο και είναι ομάδες που έχουνε καλούς μέσους όρους σε κάρτες ενώ έχουμε εξαιρετικό ρέφερι που έχει 7 κόκκινες σε 15 ματς! Και στα δύο μου αρέσουν τα Θασίτικα ενώ ένα κλικ παραπάνω η κόκκινη μου κάνει στο ματς της Μποταφόγκο λόγω ομάδων.

Με 5 ομαδικές κόκκινες η Σεάρα φέτος ενώ 4 έχει η Μποταφόγκο.

Τέλος κάνω στάση σε δύο αγώνες και στο MLS. Κι εκεί περιμένω κάρτες. Στο αγώνα Κολοράντο – Μινεσότα έχω ομάδες με καλό μέσο όρο σε κάρτες από το ημίχρονο ενώ ο ρέφερι δεν είναι κοκκινάκιας αλλά βγάζει κίτρινες , και μετά πάμε στο Πόρτλαντ – Ντάλας όπου οι δύο ομάδες έχουν πάνω από 3 μέσο όρο σε κίτρινες ομαδικές ενώ και οι γηπεδούχοι είναι από τις ομάδες που κλωτσάνε αρκετά αφού έχουν φέτος 5 κόκκινες (τις 4 εντός) σε 24 αγώνες.

Εδώ όμως αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον είναι η δαιμονιώδης φόρμα του ρέφερι που έχει βγάλει 6 κόκκινες στους τελευταίους 5 αγώνες. Τρομερό ποσοστό για MLS.

Αυτά ξεχώρισα όλα κι όλα και πάμε τώρα στη διαλογή. Κρατάω το κόμπο και το ειδικό του σκορ από Νορβηγία ενώ από τα τέσσερα παιχνίδια για ξύλο θα επιλέξω τα δύο για ποντάρισμα.

Και στα δύο θα ποντάρω κόμπο με κόκκινες , το ένα θα είναι στη Μποταφόγκο και το άλλο στην Πόρτλαντ. Και στα δύο θα κάνω (από το match combo) το ειδικό ”όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο + κόκκινη΄΄. Στο 5 το ένα και στο 4,60 το άλλο.

Κλείσαμε για σήμερα. Μπορεί να κάνω και μια είσοδο στο τσατ να πιούμε ένα καφεδάκι το απόγευμα με τις Εγγλέζες ενώ αύριο λογικά θα δείτε Update!

Καλή Επιτυχία στις επιλογές σας!

UPDATE!!

Περίπου 25 λεπτά είχε στη διάθεσή της η Ρόζενμποργκ χθες και με παίκτη παραπάνω για να βάλει αυτό το πολυπόθητο γκολ και να μπούμε με το δεξί στη νέα σεζόν.

Τελικά δεν τα κατάφερε. Στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν είχαμε την ένταση που περίμενα με αποτέλεσμα στα πρώτα πονταρίσματα της σεζόν να μην έχουμε επιστροφές.

Πάμε σήμερα να δούμε τι ξεχώρισα.

Ξεκινάω από νωρίς και στις χαμηλές κατηγορίες της Νορβηγίας όπου ξεχώρισα ένα g/g ημιχρόνου ανάμεσα στην Ειντσβολντ και την Τρομστνάλεν.

Και οι δύο ομάδες έχουνε άμυνες που δέχονται εύκολα γκολ ενώ συναντάμε συχνά πολλά γκολ στα πρώτα ημίχρονα τους. Στο 3,75 νομίζω ότι αξίζει να ποντάρουμε.

Μετά περνάμε στην Χιλή όπου έχουμε το ντέρμπι ανάμεσα στην Παλεστίνο και την Άουνταξ Ιταλιάνο. Αν και ντέρμπι θεωρώ ότι θα έχουμε γκολ στο ματς και πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Είναι ομάδες που μπαίνουν δυνατά από το ημίχρονο και δεν αποκλείεται να δούμε ένα g/g ημιχρόνου. Επειδή όμως είναι και ντέρμπι και έχουν καλούς μέσους όρους σε κάρτες θεωρώ ότι θα πάρουν από 2 κάρτες η καθεμία πολύ εύκολα. Να μην τα πολυλογώ το ειδικό ”Γκολ στο ημίχρονο + g/g + όβερ 1,5 κάρτες η καθεμία ” σε απόδοση 3 είναι μια τίμια απόδοση και θα το ποντάρω αφού κάπως έτσι περιμένω την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Τέλος, σε ότι αφορά τα σημερινά έχουμε το δυνατό ματς στην έναρξη της Πορτογαλίας ανάμεσα στην Μπράγκα και την Σπόρτινγκ. Η Παράδοση εδώ μαρτυράει ένα ειδικό αφού στα τρία τελευταία ματς έχει επιβεβαιωθεί το ειδικό ” g/g + όβερ 2,5 κάρτες η κάθε ομάδα που δίνει ένα ωραίο 4αράκι. Το μόνο πρόβλημα εδώ είναι ο νέος τεχνικός της Μπράγκα που παίζει λίγο πιο αμυντικά από τη Μπράγκα που βλέπαμε πέρυσι.

Προτού αναφέρω τι θα ποντάρουμε , έχουμε και ένα αυριανό παιχνίδι που μου κίνησε το ενδιαφέρον και είναι στη Νορβηγία το Ρανχάιμ – Μιοντάλεν. Εδώ έχουμε μια Ρανχάιμ που εντός έδρας βλέπουμε συχνά να φέρνει τούμπα τα ματς και να δέχεται πρώτη γκολ. Επιπλέον στα τρία τελευταία μεταξύ τους είχε προηγηθεί σε όλα η Μιοντάλε όπου τελικά δεν κατάφερε να πάρει κάτι.

Το ειδικό ” 1Χ + πρώτη γκολ Μιοντάλεν” έχει πολλές πιθανότητες αλλά δεν μπορώ να το ποντάρω κάπου. Οπότε δείτε λίγο την ανατροπή ή το να σκοράρει πρώτη γκολ η Μιοντάλεν.

Αυτά για σήμερα. Αφήνω το Πορτογαλικό ντέρμπι και το αυριανό Νορβηγικό ( θα το έχουμε υπόψη για λάιβ) ενώ κρατάω τα άλλα δύο!

Τα λέμε το απoγευματάκι λογικά στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS