4541

Billaras

Χαλαρά, ως…ζέσταμα!

Μετά από τρεις μέρες ξεκούρασης (χωρίς αυτό να σημαίνει…παύση εργασιών), ήρθε η Παρασκεύη, ακολουθεί και το Σαββατοκύριακο, με το Κύπελλο Αγγλίας να έχει την τιμητική του. Προσωπικά, επειδή το…απολαμβάνω, τα τελευταία 24ωρα αναλώθηκα στο να ψάχνω τις…. παγκοσμίως άγνωστες ομάδες που θα παίξουν στον 1ο γύρο του FA CUP, να διαβάζω ιστοριούλες, κάποιες από αυτές τις πέρασα και στην σημερινή Kingbet.

Όμως, αυτά θα τα δούμε αύριο. Σήμερα έχει τα μπαράζ του EURO 2012 και κάμποσα φιλικά, όπως επίσης και προκριματικά Μουντιάλ, στον όμιλο της Λατινικής Αμερικής (έχει και ματς under 21, αλλά αυτά δεν με απασχολούν). Θα παίξω τίποτα; Προφανώς θα παίξω, αλλιώς δεν θα έγραφα. Θα ποντάρω πολύ-πολύ χαλαρά; Προφανώς και θα το κάνω. Όπως και αύριο στο Κύπελλο.

Σοβαρό στοίχημα και δυνατά χτυπήματα από το…άλλο Σάββατο, όχι αυτό εδώ. Από τα μπαράζ δεν αγγίζω κάτι. Ναι μεν υπάρχουν αποδόσεις που προκαλούν (ειδικά του Μαυροβουνίου), αλλά…υπάρχουν και ρεβάνς και εκεί κολλάω. Το αουτσάιντερ αν κρατάει το Χ, δεν θα πει όχι σε αυτό, δεν θα ανοιχτεί, δεν θα κυνηγήσει νίκη. Οπότε τα αφήνω. Που προσανατολίζομαι; Κατ' αρχάς στην κόντρα της…Εθνικης μας! Χιλιογραμμένα αυτά, όταν η εθνική μας είναι αουτσάιντερ, είναι…must bet.

Οταν όμως είναι φαβορί, είναι είτε γιά αποφυγή, είτε γιά κόντρα. Απόψε, είναι σαν να ζω ένα deja vu. Ηταν πριν το EURO 2004, που είχε σερί 15 αγώνων αήττητος ο Ρέχαγκελ και παίξαμε με την Ολλανδία, φάγαμε τέσσερα γκολ, έσπασε το σερί, υπήρξε μιά ανησυχία, αλλά μετά… όλος ο πλανήτης ξέρει τι κάναμε στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Τώρα, είμαστε επί Σάντος, 16 ματς αήττητοι.

Αντικειμενικά, είναι πολλά. Και είμαστε πάλι πριν από τελική φάση Euro, πάλι με αντίπαλο τον…Αντβοκάατ! Εκείνον είχε προπονητή η Ολλανδία τότε, αύτον έχει και τώρα η Ρωσία! Σαν…πολλές συμπτώσεις να μαζεύτηκαν! Η Ρωσία είναι καλή, έχει ποιότητα, έχει κλάση, δεν περιμένω γεμάτο Καραϊσκάκη, ενώ οι τελευταίες δηλώσεις του Σάντος με έπεισαν.

Οταν έλεγε “θέλω να δω λάθη, γι αυτό είναι τα φιλικά, δεν με νοιάζουν τα ρεκόρ, αν θέλαμε ρεκόρ θα παίζαμε φιλικό με καμιά μικρή, όχι τη Ρωσία”, πείστηκα. Και βέβαια, πάντα με γνώμονα την απόδοση. Στα ανταλλακτήρια “γύρισε” σε φαβορί η Ρωσία, η μεταστροφή άρχισε από χθες και το συζητήσαμε στο chat, αλλά και πάλι το 2.80 (ή 2.75 σε πολλούς μπουκ) μου κάνει.

Φυσικά και μπορεί να “πατήσει” σε καμιά ισοπαλία, φιλικό είναι, αλλά θα το ρισκάρω. Από εκεί και πέρα, δύο φαβορί. Αρχικά είχα ένα, την Ουρουγουάη. Ναι λείπει ο Φορλάν απο τη μία, ναί επιστρέφει ο Αλέξις Σάντσες από την άλλη (άγνωστο βέβαια σε τι θα κατάσταση θα είναι), αλλά όλη αυτή η ιστορία με τους “μεθύστακες”, έχει πλήξει τη Χιλή.

Εκδιώχθηκαν, διέψευσαν, είναι βασικοί παίκτες όλοι πλην του Καρμόνα. Ειδικά οι Βαλδίβια-Μποσεγιούρ-Βιδάλ είναι σοβαρότατες απώλειες σε ομάδα που εκτιμώ μεν, κάτι δεν πάει καλά στα εσωτερικά της δε (θυμίζω, είναι η 2η φορά που υπάρχει κρούσμα απειθαρχείας). Το άλλο φαβορί είναι το Μεξικό. Φιλικό μεν, αλλά… μέσα στο σπίτι του το Μεξικό πάντα έχει …δόντια.

Γενικώς μιά πολύ καλή ομάδα. Και παίζει με την Σερβία που όλα μου δείχνουν ότι κάνει αγγαρεία. Υπηρεσιακός προπονητής, παίκτες τα παράτησαν μετά τον αποκλείσμο, άλλοι απλώς δεν πήγαν ταξίδι ως το Μεξικό, γενικώς…. απορώ γιατί έκλεισαν φιλικό οι σέρβοι που έχουν να λύσουν τα εσωτερικά τους πριν ξαναβγούν στο διεθνές προσκήνιο.

Και οι δύο αυτοί άσοι, είναι σε πτώση μεν, αλλά υπάρχουν ακόμα στο 1.60 και 1.65 αντίστοιχα. Δεν είναι τίποτα ευκαιρίες, αλλά με τα δεδομένα που ανέφερα, είναι αποδεκτοί. Ειδικά από τη στιγμή που σκοπεύω να πάω χαλαρά, δεν αγχώνομαι. Αρχικά είχα σκεφτεί να πάω με “δίδυμο” Ρωσία-Ουρουγουάη. Εφ' όσον έχω και το Μεξικό, πάω με ένα μονό (Ρωσία) και μιά δυάδα απόδοσης 2.

65, σαν να παίζω δηλαδή ένα μονό ακόμα. Ισως αξίζει να τα κάνω και τρίαδα… Τίποτα άλλο, επαναλαμβάνω ότι είναι ΠΟΛΥ χαλαρό μπετ, γιά…ζέσταμα, γιά να μην χάνουμε την επαφή μας με το άθλημα. Θα το δείτε και με τις μονάδες που θα ξοδέψω από την κάβα! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Υπόλοιπο από 6/11: 22.160 μονάδες. Ποντάρισμα 11/11: Μονό αποδεκτό: Ελλάδα-Ρωσία 2 (2.

80), 60 μονάδες. Δυάδα: Ουρουγούαη 1-Μεξικό 1 (2.65), 80 μονάδες. Τριάδα: Ρωσία 2-Ουρουγουάη 1-Μεξικό 1 (7,2), 20 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 160 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 22.000 μονάδες. Τίποτα άλλο, τα λέμε στις 18.00, στο δύωρο ραδιοφωνικό betsellers φυσικά στο www.betradio.com, εκεί θα μιλήσουμε γιά όλα τα ματς και -αν μας πάρει ο χρόνος- θα μιλήσουμε και γιά γκανιότες, money management, τρόπους παιχνιδιού κλπ….

Παλαιότερα άρθρα του Billaras