374

Billaras

Χαλαρό παιχνίδι με γκολ-UPDATE!!

Το έβαλε αργά η Σεβίλλη, η Κλερμόν είχε κάνει διπλάρα απο νωρίς, μιά χαρά η Κυριακή. Με άγχωσε λιγο το σπανιόλικο που δεν έμπαινε το τόπι μέσα, αλλά μπήκε έστω και “στο θάνατο” (αν δεν το προσέξατε, σε όλα τα πολύ βραδινά της Κυριακής μπήκαν γκολ στα βαθιά χασομέρια, από Μαρσέιγ ως Νάπολι και Σεβίλλη.

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο στοιχηματικό, χάρηκα που πληρώθηκα δυάδα με Μάλαγα (πανεύκολα στο 2,25) κι όχι με Βαλένθια (στο αστείο 1,85), λίιιιγο μετανοιώνω που δεν έπαιξα 1-2 ακόμα σημεία (πχ Λουκέρνη) αλλά εντάξει, δεν έχω παράπονο.

Γιά τα όσα έγιναν στην Ελλαδίτσα μας τα είπαμε όλα με τον Μάκη στο vidcast (δειτε το εδώ αν δεν το έχετε ήδη κάνει: https://www.youtube.com/watch?v=tqaMDvEQDnY ), οπότε πάμε στα φρέσκα!

Λέω να το…χαλαρώσουμε λίγο αυτές τις μέρες. Δεν μου λέει πολλά το κουπόνι. Μπορεί να έχει φουλ Premier και Primera όπως και Ελλάδα ή Ελβετία, αλλά δεν τρελλαίνομαι κιόλας.

Ειδικά αύριο, δεν έχω να παίξω κάτι, τα εγγλέζικα δεν αξίζουν ή κάνουν τζιζ (σκέφτηκα λίγο Μπρέντφορντ αλλά κάνω πίσω, ενώ το Σίτι-Αρσεναλ είναι μόνο γιά κανένα live).Την Πέμπτη “κάτι” έχω δει, οπότε κρατάω μιά πισινή γιά update, μάλλον κάτι φρέσκο θα δείτε μετά το μεσημέρι μεθαύριο. Οπότε ας μείνω στο σήμερα.

Αφού προσπέρασα κάτι σημεία στην 2η Αγγλίας (η Λέιτον προκαλούσε με το 4,50 αλλά είδα ότι θα κάνει rotation πλέον ως το φινάλε, αφήστε που γλένταγαν/μπεκρόπιναν όλοι ως χθες και μετά την άνοδο), έμειναν τα “μεγάλα”.

Εξαιρώ και το Γουλβς-Πάλας που το βλεπω να “σταυρώνει” (ίσως και με 0-0) αλλά δεν έχω διάθεση γιά χινάρια.

Που επικεντρώνομαι; Στα άλλα δύο της Premier (Λέστερ και Βίλα) και στο Χιρόνα-Ρεάλ από Ισπανία. Η “κεντρική ιδέα” σε αυτά τα τρία ματς είναι τα γκολ! Περιμένω γκολ. Η Βίλα σκοράρει πάντα επί Εμερι, ενώ η Φούλαμ πλεον παίζει χωρίς σκοπιμότητες και το τόνισε και ο ίδιος ο Σίλβα, η Χιρόνα το κάνει σταθερά να παίζει ανοιχτά και ωραία (και η Ρεάλ δεν τρελλαίνεται γιά το ματς σεντόνι και κύπελλο την καίνε), ενώ στο Λιντς-Λέστερ μπορεί μεν να είναι σούπερ εξάποντο αλλά έχουμε ως δεδομένο ότι τρώνε…αβέρτα (2η χειρότερη και 4η χειρότερη άμυνα).

Παράλληλα βάζουν κιόλας, αν δείτε την ουρά της βαθμολογίας όλες έχουν περίπου ίδιο παθητικό (από 63 ως 56 γκολ) αλλά Λιντς και Λέστερ έχουν ενεργητικό 41 και 43 (όταν οι άλλες παίζουν κάπου στα 24-27 γκολ). Πεντε σερί over και g/g η Λιντς, 4 στα 5 και η Λέστερ.

Ως σημεία, αν με ρωτάτε, κλίνω πως άσο Βιλα, στο Χ-2 Λέστερ (να μην χάσει) και στο 1-Χ Χιρόνα (να σκάσει η μπομπίτσα δηλαδή).

Με αυτά ως γενική κατεύθυνση, αποφασίστε. Θέλετε Βίλα με 1+g/g (3,60); Θέλετε over+g/g (2,25); Λέστερ Χ-2+g/g (2,30) ή Χ-2+over (3,00); Ή σκέτο over+g/g (1,95). Και Χιρόνα 1-Χ+g/g (3,10) ή over+g/g (1,90); Πολλές επιλογές με ή χωρίς σημείο. Είναι θέμα έμπνευσης και χημείας πλέον.

Αφου θα το πάμε χαλαρά απόψε, δεν αγχώνομαι και πολύ.

Μιά δυαδούλα με δύο από τα τρία over+g/g σε Βίλα και Λιντς (2,25Χ1,95=4,38).

Και μετά ένα trixie…απαλό, με τα combo. Βίλα 1+g/g (στο φτιάξε αγορά, να πάρουμε τον άσο με πρώιμη αν τυχόν γινει πρώτα 2-0), Λέστερ Χ-2+over και Χιρόνα 1-Χ+g/g. Ας έρθουν 2-1, 1-2 και 1-1 (γέλια).

Update: Μάλλον έπρεπε να ασχοληθώ πιό σοβαρά χθες-προχθές. Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω πως δεν πληρώθηκα έστω δυάδα, αλλά πάνω από όλα έπρεπε να έχω στραφεί σε ξερά σημεία σαν την Χιρόνα, ή σαν την Μπρέντφορντ.

Δεν τα πολυπίστεψα (γι αυτό και πήγα χαλαρά) και το μετανοιώνω. Anyway, μικρό update γιατί μου αρέσουν δύο σημεία, το ένα αυριανό. Κοίταξα λίγο και τη Σιόν απόψε αλλά το άφησα, αυτό που κρατάω είναι το ξερό Χ στο Ρόδεραμ-Κάρντιφ. Είναι στο 3,00 αλλά θεωρώ πως έπρεπε να είναι χαμηλότερα. Οχι ότι θα το στήσουν. Απλώς ξέρουν τη βαθμολογία, ξέρουν ότι όποιος χάσει μπλέκει ακόμα παραπάνω, οπότε όσο περνάει η ώρα θα έχουμε ένα “καλλιο πέντε και στο χέρι” και μικρά ρίσκα.

Δείτε μιά βαθμολογία. Ισόβαθμες, με Χ θα πάνε στο +4 απ΄την Ρέντινγκ! Και αν δειτε και το πρόγραμμα, έχουμε στο φινάλε κι ένα Χάτερσφιλντ-Ρέντινγκ στις 8 του Μάη. All and all, σε παλιά καλή Ιταλία αυτό απόψε θα έδινε 2,65. Δέχομαι το 3,00 και ας παιχθεί σπαθί.

Το άλλο αύριο είναι η Αρούκα. Βλέπω 3,50 μέσα στη Ρίο Αβε και απορώ. Μιλάμε για εξαιρετική ομάδα (για τα κυβικά της), χτυπάει Ευρώπη, με 6-3-1 στα τελευταία δέκα, δεν έχασε και μέσα στη Σπόρτινγκ (μας πλήρωσε πρόσφατα αν θυμάστε), και πάει στην παντελώς αδιάφορη Ρίο Αβε που είναι +12 από τη ζώνη και τέσσερα χωρίς νίκη, πλέον αμολάει αετό (αν θέλει).

Σαφώς και το Χ δεν χαλάει και την Αρούκα, αλλά εδώ μιλάμε με αποδόσεις. Πάνω από 2,70 δεν έπρεπε να πληρώνει αυτό το διπλό.

Οπότε, Ρόδεραμ Χ και Αρούκα 2. Προσέξτε: Στην “πράσινη” έχουμε 3,00 και 3,50 (10,5 η δυάδα) και στην “μπλε” έχουμε 2,82 και 3,60 (10,15 η δυάδα). Μικρή η διαφορά, αλλά στην “μπλε” έχει πρώιμη το πορτογαλικό. Στην “πράσινη” ως γνωστόν η Πορτογαλία δεν έχει πρώιμη πληρωμη.

Πράξτε ανάλογα, εκεί που έχετε και λογαριασμό. Εγώ προτιμώ να ρισκάρω στην “πράσινη” γιατί το 2,82 σε εγγλέζικο ματς με…χαλάει (γέλια). Κι ας έχω λιγο παραπάνω αγωνία αύριο! Πάω φυσικά με μονά-δυάδα. Τα λέμε chat απόψε και αύριο Betsellers Radio στις 4.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras