1109

Thassios

Χαλαρό ποντάρισμα σε δυνατό ματς! – UPDATE!

Καλησπέρα κι από εμένα. Τώρα νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω πολλά για τη Κυριακή γιατί υπάρχει κίνδυνος να συγχυστώ πάλι. Όταν ένα ματς όπως της Μπέτις με την Ατλέτικο τελειώνει με 0 κάρτες τότε νομίζω ότι δεν υπάρχει περιθώριο για καμιά ανάλυση. Ειδικά όταν πιο πριν με είχε διαλύσει η διαλογή αλλά και στο μοναδικό ματς που ποντάραμε και βγήκε η κόκκινη κάρτα κατάφερα και έχασα αφού πόνταρα σε ομαδική κόκκινη και τελικά πήρε η Σαμπαντέλ και όχι η Καρταχένα.

Εδώ ίσως έκανα κι εγώ λάθος που πήγα στην ομαδική κόκκινη κάρτα αφού ήταν το ματς που ξεχώρισα τη Κυριακή και το θεωρούσα δυνατό σημείο. Αν πήγαινα στην απλή κόκκινη τώρα τουλάχιστον δεν θα είχαμε χάσει σε μονάδες τίποτα.

Προχωράμε σήμερα όπου έχουμε ένα πολύ δυνατό ματς για το σεντόνι ανάμεσα σε Παρί και Μπάγερν. Η Αλήθεια είναι ότι από χθες κάνω διάφορες σκέψεις γι αυτό το ματς και έψαξα διάφορα ειδικά.

Έφτασα μέχρι και στο σημείο να πω ότι θα πάω τελικά σε no bet. Το μόνο που έχω δεδομένο είναι ότι ο ρέφερι (Orsato) είναι ζεστός αφού έβγαλε κόκκινη και στα 2 τελευταία παιχνίδια για το σεντόνι. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι πολλά θα εξαρτηθούν από το σκορ. Αν τυχόν δούμε κανένα 1-0,2-0 από νωρίς τότε νομίζω πως όσο και να το παλέψει η Μπάγερν δύσκολα θα καταφέρει κάτι και λογικά όσο περνάει η ώρα το παιχνίδι θα πάψει να είναι δυνατό όπως το θέλω.

Από την άλλη όμως αν προηγηθεί , τότε θα δούμε άλλο ματς αφού θα θέλει άλλο ένα γκολ για πρόκριση και τότε θα αρχίσουν οι κλωτσιές εκατέρωθεν. Μετά από αυτές τι σκέψεις λέω στο εαυτό μου να το αφήσω για το live όπου θα έχω εικόνα του ματς και θα πράξουμε ανάλογα. Το Σαββατοκύριακο όμως που μας πέρασε είχα λίγο το μυαλό μου και παρατήρησα ότι οι αποδόσεις στο live σε κόκκινες κάρτες πέφτουν αρκετά πλέον μόλις βγούνε 1-2 κίτρινες κάρτες.

Ειδικά όταν πρόκειται για ένα τέτοιο ματς και θα καραδοκούν όλοι.Οπότε αποφάσισα να ρίξω κάτι πριγκέιμ.

Στην αρχή είχα δύο ειδικά στο μυαλό μου που γυρνούσαν. Το ένα ήταν η απλή κόκκινη κάρτα που βρίσκω σε απόδοση 4 και μετά σκέφτηκα και το ειδικό που παίξαμε και στην Μπέτις την Κυριακή (όβερ 1,5 κάρτες στο 2ο ημίχρονο για κάθε ομάδα) που βρίσκω σε απόδοση 3,5.

Τελικά αποφάσισα να παίξω ένα συνδυαστικό με τα παραπάνω και λίγο πιο χαλαρά πονταρισμένο αφού υπάρχει η περίπτωση του πρώτου σεναρίου που είπα. Το ειδικό είναι ”όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα στο 2ο ημίχρονο + κόκκινη κάρτα” στον αγώνα που βρίσκω σε απόδοση 10. Θα πάρω και με μισή μονάδα το να πάρουν κόκκινη και οι δύο αφού έχουμε παίκτες και στις δύο ομάδες που μπορεί να ξεφύγουν.

Από εκεί και πέρα δεν αποκλείω να παίξουμε και κανένα καρτομπετ με κάρτες παικτών στο live.

Τίποτα άλλο για σήμερα ή αύριο ενώ τη Πέμπτη ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν θα παίξω τίποτα. Αν τυχόν ποντάρω κάτι θα το δείτε με νέο update.

Τα λέμε στο chat το βράδυ με την έναρξη!

Τα λέμε στο chat το βράδυ με την έναρξη!

UPDATE!!

Καλησπέρα παικταράδες μου! Δεν πήραμε τελικά τίποτα από το ματς στο Παρίσι αλλά μικρό το κακό αφού το πόνταρα χαλαρά και ήξερα το ρίσκο της απόδοσης και του μπετ.

Αν κάποιος έπαιξε ας πούμε το ”όβερ 1,5 κάρτες στο 2ο ημίχρονο” σε απόδοση 3,5 θα είχε πληρωθεί.

Σήμερα έχει αγώνες Europa League και σας είχα πει ότι θα ανεβάσω update αν δω κάτι που μου αρέσει. Το θέμα είναι ότι είδα κάτι στο Europa League αλλά τελικά δεν θα παίξω εκεί. Τι εννοώ; Στο ματς της Ρόμα με τον Άγιαξ θεωρώ ότι θα έχουμε δυνατό παιχνίδι.

Μπορεί κάποιος να ποντάρει την κόκκινη κάρτα αν και στην σφυρίχτρα θα είναι ο Anthony Taylor που είναι λίγο σφιχτός στις κάρτες. Στο 5 πάντως που κυκλοφορεί η απόδοση της κόκκινης έχει μια αξία. Εγώ θα αφήσω εν τέλη αυτό το ματς γιατί θα πάω σε ένα άλλο πιο δυνατό ματς απόψε που είναι ένας μίνι τελικός όπως τον έχουν χαρακτηρίσει πολλοί.

Δικαιολογημένα θα έλεγα αφού άμα κάποιος δει την βαθμολογία θα καταλάβει ότι το Ρόδεραμ – Κόβεντρι είναι ματς εξάποντο. Στις 5 κόκκινες φέτος η Κόβεντρι και στις 4 η Ρόδεραμ θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και δεν αποκλείσω να δούμε γερές κλωτσιές. Και οι δύο ομάδες έχουν αντικρίσει κόκκινη κάρτα για σκληρά φάουλ και δεν θα μου φανεί περίεργο να δούμε πολλά τέτοια σήμερα λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού.

Ο Διαιτητής εδώ είναι ακόμη πιο σφιχτός αφού φέτος όλη τη σεζόν έχει βγάλει μόνο δύο κόκκινες κάρτες αλλά το 6,50 που βλέπω σαν απόδοση έχει μεγάλη αξία για εμένα. Ακόμη και το κόμπο κόκκινων σε απόδοση 60 θα ποντάρω λίγο. Οπότε πάμε σήμερα με την αγαπημένη μου Αγγλία (δεν θέλω σχόλια και ειρωνείες το βράδυ στο chat για το ”αγαπημήμενη μου”) και αφήνω στην άκρη το Europa League.

Νέα στήλη το Σάββατο! Καλό απόγευμα και καλή επιτυχία.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS