1276

Thassios

Χαμηλά ο ρυθμός!! – UPDATE!

Καλημέρα κύριοι! Κάτι κουνήθηκε με τη δυάδα την Πέμπτη ενώ στο ματς της Ισπανίας άργησε να πέσει ξύλο και το ματς τελείωσε με 7 κίτρινες και καμία κόκκινη. Το σαββατοκύριακο ,όπως ακούσατε και στην εκπομπή, προσφέρεται για χαλαρό ποντάρισμα έτσι χθες δεν ανέβασα στήλη ενώ σήμερα θα κινηθώ πολύ χαλαρά καθώς κάτι έχει για παιχνίδι αλλά όχι για να ορμήσουμε.

Πρώτη στάση θα κάνουμε στην Ισπανία και στο παιχνίδι ανάμεσα στην Χετάφε και τη Γρανάδα. Τα είπαμε και στην εκπομπή ότι οι μπουκ δίνουν πολύ ψηλά τα γκολ στα ματς της Ισπανίας και έτσι προκύπτουν κάποιες αξίες εκεί . Γι αυτό το ματς εγώ θα επιλέξω το g/g + over που το βρίσκω σε απόδοση 4 , ένα σημείο που έχουνε επιβεβαιώσει οι δύο ομάδες στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις τους.

Η Χετάφε έχει σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια ενώ από την άλλη η Γρανάδα είναι ομάδα που έχει καλή επίθεση (ανατροπή μέσα στην Αϊντχόφεν για το Europa ) και έχει σκοράρει επίσης σε όλα τα εκτός έδρας μέχρι στιγμής. Θα παιχτεί σε μονό εννοείται με τέτοια απόδοση!

Μετά θα πάμε στη Κολομβία όπου θα επιλέξουμε το διπλό της Ατλέτικο Νασιονάλ μέσα στην Πατριότας.

Η Γηπεδούχος δεν έχει κάνει νίκη ακόμη και με αυτό το ρόστερ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Απέναντι της απόψε έχει μια ομάδα που είναι αήττητη στα τελευταία 5 ματς με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες ενώ εκτός έδρας έχει απολογισμό 5-1-1 . Σωστό φαβορί λοιπόν που βρίσκω στο δίκαιο 1,88.

Τέλος για το βράδυ άφησα δύο παιχνίδια που θα ασχοληθώ με τις κάρτες .

Το ένα παιχνίδι είναι το ντέρμπι του Μίνιο .Ένα γειτονικό ντέρμπι με ένταση και πολύ φανατισμό ανάμεσα σε Γκιμαράες και Μπράγκα  όπου ένας  tipster που ασχολείται με τις κάρτες δεν μπορεί να μην προτείνει την κόκκινη κάρτα εδώ . Στα θετικά και ο ρέφερι Fabio Jose Costa Verissimo που πέρυσι είχε 47 κόκκινες σε 94 παιχνίδια ενώ φέτος έχει παίξει μόνο σε ένα ματς .

Κανονικά θα ήταν για δυνατό μπετ αυτή η κόκκινη κάρτα αλλά το γεγονός ότι δεν θα έχουμε κόσμο στις κερκίδες  και ότι στα τελευταία 6 παιχνίδια είχαμε μόνο 1 κόκκινη με ωθεί να πάω με πιο χαλαρό ποντάρισμα. Το άλλο παιχνίδι είναι το Λυών – Μονακό που παραδοσιακά είναι ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες και ξύλο όπως φαίνεται και από τις τελευταίες 4 αναμετρήσεις όπου είχαμε 3 κόκκινες κάρτες .

Και οι δύο θα κάνουν τα πάντα για την νίκη απόψε ώστε να ανέβουν στον βαθμολογικά πίνακα και τα στατιστικά κίτρινων καρτών που βλέπω (Λυών εντός 2,33 μέσο όρο καρτών και Μονακό 3,3 στα εκτός) με οδηγούν στην επιλογή όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα που βρίσκω στο 2,40 . Ο ρέφερι Antony Gautier έχει μέσο όρο καρτών 3,9 ανά ματς ενώ σε υψηλά επίπεδα βρίσκεται ο μέσος όρος του σε κόκκινες καθώς έχει δείξει 48 κόκκινες κάρτες σε 152 ματς .

Οπότε και η κόκκινη κάρτα από κοντά για ποντάρισμα σε αυτό το παιχνίδι.

Αυτά λοιπόν για σήμερα ενώ πάνω κάτω καταλάβατε πως θα παιχτούν και τα σημεία. Πάντως τα στοιχήματα ίσως δεν σταματήσουν εδώ για σήμερα. Τι εννοώ;; Μπορεί να δείτε κανένα update με ειδικό παίκτη (όπως προχθές ,περιμένοντας πρώτα να ανακοινωθούν 11αδες) καθώς όσο κυλούν τα πρωταθλήματα, και έχω στα χέρια μου περισσότερα στατιστικά, θα πληθύνουν και αυτά τα ειδικά.

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή και καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε!

UPDATE!!

Όπως σας είπα θα έχουμε ένα νέο ποντάρισμα που αφορά ειδικό παίκτη στον αγώνα της Χετάφε με την Γρανάδα. Το όνομά του είναι Marc Cucurella και θα ποντάρουμε να έχει 1+ προσπάθεια προς την εστία(το βρίσκουμε στην καρτέλα ”ειδικά παικτών”)!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS