104

Billaras

Χαμηλό ρίσκο/ψηλό ρίσκο!

Χιλιογραμμένα όλα, αλλά και…χιλιοπαιγμένα. Οταν δεν θέλει η μπάλα, δεν θα στα κάνει τα κέφια. Εμένα δεν μου τα κάνει ένα μήνα τώρα. Οτι “τσιμπολογάω” είναι η εξαίρεση. Απ’ την Boxing Day βασικά, επειδή κοιτάω τα κιτάπια μου, δεν θέλει. Κάνω διαχείριση και περιμένω. Και χθες που -ας πούμε- ξανοίχτηκα, έπαιξα ακριβώς ότι είχα κερδίσει την Τετάρτη με την δυάδα.

Δηλαδή 19 μονάδες. Ομως, όλα είναι λεπτομέρειες. Ολα. Παίζουμε στο όριο πάντα, οπότε κάποιες λεπτομέρεις πρέπει να είναι υπέρ σου. Τα χθεσινά σημεία ήταν από 3,80 το μικρότερο ως 11 το μεγαλύτερο! Μέσος όρος 4,38 στο yankee (3,80+4,00+4,75+5,00) και μέσος όρος συνολικά το 6,09 (μαζί με τα “βουνά” τα μονά). Σιγά μην μασούσαμε. Μ’αρεσαν και αυτά θα ξανάπαιζα.

Ειχαν όλα αξία. Για κανένα δεν μετανοιώνω.

Δείτε τώρα: Αφήνω πχ έξω Πλίμουθ γιατί δεν είχε διπλό φέτος. Ε, το…έκανε χθες (με τη Σουόνσι να χάνει μαλλιά, δοκάρι στο τέλος, 20 τελικές σύνολο αλλά…να μένει το 0-1 απλά επειδή εδώ ήθελε). Αφήνω επίσης Ολντερσοτ και Χαρτλπουλ επειδή δεν έχουν πρώιμη στη Νάσιοναλ Λιγκ. Τι έγινε εκεί; Βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά…το γύρισαν εκτός έδρας και κέρδισαν!

Στα πονταρισμένα; Η Γκλάντμπαχ προηγήθηκε.

Η Χαρογκέιτ προηγήθηκε. Αλλά…δεν κέρδισαν. Είχαν πρώιμη. Αν θέλει η μπάλα, στα κάνει 0-2 και μετά φάε και πέντε. Πάμε στο yankee: Μέσος όρος είπαμε, 4,38 (σήμερα κάπου είδα…trixie με 1,65 και 1,70 και μου έφυγαν τσισάκια απο τα γέλια)! Τα σκορ στο yankee; 0-1, 1-0, 1-0 και 1-1. Ολα στο όριο. Λογικό. Οι λεπτομέρεις που λέγαμε. Βαριά αουτσάιντερ παίζεις. Η Γρανάδα μένει με 10 στο 20ο λεπτό, στο 26′ έχει δοκάρι η Λας Πάλμας και μάλιστα κάθετο/εσωτερικό δοκάρι.

Η μπάλα φεύγει παράλληλα σχεδόν με τη γραμμή. Δειτε το στο 1,15” του βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=BN85UPE5GH0 . Εκεί, αν γίνει 0-1, τέλος. Θα γίνει και 0-3. Η Γρανάδα έκανε..μια τελίκη, το γκολ που έβαλε και μετά απλώς “κατέστρεψε” το ματς. Πάμε στην Αγγλία, στα Μιντλαντς. Μάπα 1ο ημίχρονο. Και στο 71′ ως και τα λαϊβαδικα βγάζουν 0-1 και το παίρνουν πίσω.

Τι είχε γίνει; Δείτε εδώ, στο 2′,35”: https://www.youtube.com/watch?v=6aaquXOSiIM . Δοκάρι, το…ίδιο δοκάρι (δεξί, κάθετο, εσωτερικό) με την Λας Πάλμας. Και η μπάλα παράλληλα με τη γραμμή πάλι και σαδιστικά…στην αγκαλια του τερματοφύλακα της Γουέστ Μπρομ!

Ε, συγγνώμη, τι να κάνω τώρα εγώ; Η Γουέστ Μπρομ το έβαλε στο 86′.

Και η πεθαμένη Ουέσκα στο 93′, τελευταία φάση του ματς. Οσο εύκολα χθες μας έδινε όλο το yankee ή έστω 3 στα 4, άλλο τόσο εύκολα μας έδωσε μόνο ένα. Και για να είμαι και απόλυτα σωστός, η Βέρντερ μπορούσε να φέρει και ισοπαλία, πιό “λογικό” θα ήταν βάση εικόνας. Εδώ δεν θα κοροϊδέψουμε ποτέ. Η Χάρογκέιτ ας πούμε, έπρεπε να φάει τρία, ήρωας ο τερματοφύλακάς της που έπιασε άπιαστα.

Δεν θα τολμούσα ποτέ να πω ότι εδώ με “αδίκησε”. Αλλά σε Μπέρμιγχαμ, Λας Πάλμας κυρίως και μετά Αλκορκόν, την…μούτζα μου την έφαγα.

Αυτά με το χθες. Περιμένω…καρτερικά. Σάραντα χρόνια φούρναρης που λένε (γέλια). Τι έχουμε σήμερα; Λίγα. Καμιά σχέση με το χθες. Ψίχουλα σήμερα.

Από μεγάλα σημεία, τρία τσέκαρα. Τη Γουλβς στο 5,75 (η εικόνα της ακόμα και στο 3-4 με την Μάντσεστερ ήταν εξαιρετική, σε αντίθεση με αυτό το “πράμα” που είδαμε και απλά φόραγε φανέλες Τσέλσι κόντρα στη Λίβερπουλ).

Την Λίβερπουλ στο 3,00. Οριακά εδώ. Πολύ οριακά. Ηθέλα παραπάνω. Και μάλλον δεν παίζει και ο Νούνιες σήμερα. Και τέλος, η Λαμία. Δεν έχω καταλάβει γιατί είναι στο 3,30.

Αλλα μεγάλα δεν έχω. Δυό τίμια φαβορί που είδα είναι Μπριζ και Μπέτις αλλά δεν τα αγγίζω, οπότε πάω στα γκολ που “βλέπω” στα ντέρμπι. Στο Ρεάλ-Ατλέτικο δεν αξίζει η απόδοση τους.

Ούτε στο Λυών-Μαρσέιγ. Αλλά και στο ΠΑΟ-Ολυμπιακός και στο Ιντερ-Γιούβε, έχουμε αξία. Αρχικά στα g/g. Είναι ψηλά τα 2,00 και 2,10 αντίστοιχα, όπως ψηλά είναι και τα over (2,35 το καθένα). Οπότε αν θέλετε, ψηλά είναι και τα combo τους g/g+over (2,70 στη Λεωφόρο και 2,87 στο Μιλάνο).

Διαλέξτε και πάρτε. Τι θα παίξω εγώ;

Δυο επιλογές είχα. Η μιά ήταν να παιξω δυάδα τα g/g και ένα μονό τη Γουλβς στο 5,75.

Εχω απορρίψει οριακά και Λίβερπουλ και Λαμία. Η αλλη, να κάνω τρία combo και να παίξω ένα trixie. Με g/g+over στα δύο ντέρμπι και μαζί ως τρίτο το 2-Χ+g/g στο Τσέλσι-Γουλβς (3,25). Αν κάνω το πρώτο, πάω για λιγότερα. Είμαι βέβαια πιό “κοντά” σε νίκη. Αν κάνω το δεύτερο, ψάχνω το δύσκολο 66% (2 στα 3) αλλά θα πληρωθώ καλύτερα αν περάσει έστω δυάδα. Αποφασίζω το πρώτο με μιά…παραλλάγη.

Κατεβάζω τον πήχη στα γκολ, αφού δεν θέλει αυτό το φεγγάρι. Δυάδα λοιπόν τα δύο g/g (4,2). Ποιά είναι η παραλλαγή; Μονό με πρώιμη τη Γουλβς, αλλά όχι στο 5,75. Τσοντάρω και το g/g μαζί, να το πάω στο 9,50! Η Γουλβς δεν είναι η παλιά περσινή/προπέρσινη του μισού γκολ. Τώρα κατέληξα, ένα μπετ με χαμηλό ρίσκο, ένα με πολύ υψηλό (η Γουλβς πονταρεται στο bet builder να πάρουμε πρώιμη αν γίνει 0-2 αρχικά).

Οποιος θέλει, πάει στη δεύτερη επιλογή με το trixie.

Νέα στήλη την Τρίτη, αύριο vidcast/podcast στις 8. Και στην στήλη της Τρίτης θα κάνω και τον απολογισμό του Γενάρη, δεν το έχω ξεχάσει.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras