2620

Billaras

Χειρότερα από μεσοβδόμαδα!

Ξεκινάω από τον…δικό μου καημό. Δευτερο σερί ποντάρισμα μου στερεί κέρδη στο 90φεύγα. Κυριολεκτικά την ώρα που ο διαιτητής έχει βάλει τη σφυρίχτρα στο στόμα. Μιά με την Καισέρι, μιά με τη Λιντς την Τρίτη. Και δεν ήταν λίγα τα κέρδη αυτά. Δεν μπορώ να κάνω και τίποτα όμως. Στα υπόλοιπα, δύο δοκάρια η Γουλβς στο τέλος, η Μπεσίκτας δεν πάτησε ποτέ το γκάζι, άνετα έβγαινε κι εκεί δυάδα.

Αλλά οκ, αυτά τα αφήνω, η Λιντς με πόνεσε. Πέρα από τα δικά μου; Την άποψη μου γιά το Μπάρτσα-Παρί την έγραψα στην Kingbet. Γιά μένα, ας ήταν εμετική, τραγική, κατουρημενη, ανύπαρκτη, αστεία η Παρί, σφάχτηκε. Τελεία και παύλα. Σφάχτηκε ωμά και απροκάλυπτα. Δεν έγινε αλλοίωση αποτέλεσματος, έγινε αλλοίωση πρόκρισης. Είναι διαφορετικά πράγματα.

Κι επειδή ούτε σαν ματς με ενθουσίασε, προσωπικά θα το θυμάμαι μεν (δεν ξεχνιέται) αλλά όχι ως έπος και χρυσή σελίδα του Champions League. Σόρυ, αυτό είδα, αυτό νοιώθω, αυτό γράφω (και ξέρετε καλά ότι σπανιότατα, σχεδόν ποτέ δεν στέκομαι στη διαιτησία, δεν είμαι από αυτούς, το αντίθετο είμαι, ενώ ξέρετε ότι δεν είμαι…Παρί ή Ρεάλ). Πάμε τώρα στα φρέσκα.

Ψηφίζω αυτό το Σάββατο ως το…χειρότερο της σαιζον στοιχηματικά! Μακράν κιόλας! Δεν έχει σημεία. Με το ζόρι (πολύ ζόρι) τρία εγγλέζικα; Με το ζόρι (ακόμα περισσότερο) ένα-δύο μη εγγλέζικα; Τρίχες κατσαρές. Να ξεκινησω από τα εκτός; Ναι, ξεχωρίζει μιά Χέρτα. Κι αυτή με το ζόρι γιατί η Ντόρτμουντ είναι καλα. Και πάλι ξεχωρίζει όμως, γιατί και η Μπάγερν μετά το τάληρο στην Αρσεναλ πήγε στο Βερολίνο και με το ζόρι στο 96΄πήρε το 1-1.

Κάστρο το Βερολίνο, σούπερ εντός η Χέρτα, έπαιξε αι προχθές η Ντόρτμουντ, άρα τα 4.75 είναι μεγάλα. Μετά; Το…χάος (σήμερα). Μιά Σ.Πόλτεν στο 2.30. Κάτι ψιλοπιθανά χινάρια στην Β Ισπανίας (Νουμάνθια, Βαγιαδολίδ). Και…τέλος. Να προσθέσω και το (πολύ δυνατό) Χ αύριο μεσημέρι Σασουόλο-Μπολόνια; Κάτι άλλο ως αύριο μεσημέρι εκτός νησιού δεν είδα.

Να πάω στο νησι; Σβήνω FA CUP σημερινά, σβήνω Premier League, σβήνω και Championship. Πιό μάπα πεθαίνει! Κάκιστα σταυρώματα, πουθενά ευκαιρία, ούτε καν υποψία ευκαιρίας! Μένουν οι πιό μικρές. Να βάλω στο σακούλι μιά Κόβεντρι επειδή άλλαξε προπονητή και έφερε ξανα τον (ικανό) Ρόμπινς; Να στραβοκοιτάξω και λίγο Πορτ Βέιλ γιατί μπάζο με μπάζο αλλά η μιά είναι εντός και δίνει 3.

30; Κάτι άλλο δεν είδα. Στην 2η λίιιιιγο καλύτερα. Κουβεντιάζεται η Νιούπορτ που έδιωξε τον Γουέστλι και όσο να πεις (σαν την Κόβεντρι) αυτό επηρεάζει. Κουβεντιάζεται η Κρόουλι που έβγαλε ζόρικο πρόγραμμα αλλά εκτός κάνει τα διπλάκια της. Κουβεντιάζεται και η (σούπερ φορμαρισμένη και…μουλωχτή) Στιβενέιτζ, όσο καλή κι αν είναι η Λούτον.

Αντε, να πούμε και μιά Τσέλτεναμ που'χει φορμίτσα; Κλείσαμε. Σε αυτά οι αποδόσεις έχουν λαθάκια. Αλλά κανένα δεν είναι “αμάν-αμάν”. Προ ημερών πχ είχαμε μιά Φλίτγουντ τραίνο στο 3.40! Εκεί ορμάς. Τώρα δεν ορμάς… Το παιχνίδι μου θα μοιάζει με του Μάκη. Μιά Χέρτα μονό και τέλος τα εκτός νησιού. Ο Μάκης κάνει και δυάδα, εγώ όχι.

Απλα θα κάνω κι ένα σύστημα εγγλέζικο και θα κλείσω. Κι αύριο μέρα είναι (και καλύτερη στοιχηματικά). Από τα έξι εγγλέζικα θα διαλέξω τρία. Θέλετε ένστικτό; Κρόουλι-Νιούπορτ-Στιβενέιτζ. Αυτά τα τρία. Εσεις “ανακατέψτε” αλλιώς αν προτιμάτε. Πάντως το βέβαιο είναι ότι πρέπει να παίξετε λίγα. Δεν “μιλάει” η μέρα, θα ισχύει αυτό ακόμα κι αν βγούνε…όλα.

Ελπίζω να μην τριτώσει το κακό με τα γκολ στο 90φεύγα! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 1.750 μονάδες. Ποντάρισμα 11/3: Μονό αποδεκτό: Χέρτα-Ντόρτμουντ 1 (4.75) με 50 μονάδες. Trixie: Κρόουλι 2 (4.20)-Νιούπορτ 2 (3.75)-Στιβενέιτζ 2 (4.60) με 10 μονάδες η τριάδα και από 30 σε κάθε δυάδα. Ολο μαζί 100 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 150 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 1.

600 μονάδες. Ο λόγος που δεν πάω σε patent δεν είναι επειδή χάνω. Είναι επειδή δεν με τρελλαίνουν. Οποιος θέλει, οι αποδόσεις “σηκώνουν”. Αποφασίστε εσείς γιά την τσέπη σας και το παιχνιδι σας. Προχθές έβαλα τίτλο “ισχνό κουπόνι, οριακό παιχνίδι”. Θα μπορούσα να τον ξαναβάλω… Αύριο νέα στήλη, ίδια ώρα με καλύτερο μενού και ποντάρισμα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras