555

Billaras

Χθές κέρδος, σήμερα ρίσκο!

Tη Δευτέρα η Νότιγχαμ δεν μου έκανε τη χάρη. Και δεν άξιζε, ορθώς έμεινε στο Χ, η Βίλα ήταν αυτό το “πράμα” που περίμενα αλλά ήθελα παραπάνω από τη γηπεδούχο. Οπως και να έχει, πάλι τα ίδια, ένα εύστοχο-ένα ισόπαλο-ένα έχασε. Κέρδος μηδέν.

Το κέρδος ήρθε την επόμενη μέρη, δηλαδή χθες. Γιατί όταν κλαίει όλος ο (στοιχηματικός) πλανήτης και εσύ είσαι αραχτός και απλώς βλέπεις μπαλίτσα, κέρδος είναι και μάλιστα τεράστιο.

Οπως έλεγα και στο chat, εγώ να χάσω την Γιούβε στο 3,75 και αφού την είχα δει να “ισιώνει”. Να την χάσει κάποιος όμως αφου την είδε πόσο χάλια ήταν με την Μίλαν; Και πήγε την ποντάρει και στο 1,85; Μεγάλη υπόθεση να μην αισθάνεσαι ότι σε έπιασαν μαλάκα.

Πριν μιά εβδομάδα λοιπόν, το σεντόνι ήταν “καλό” με τους παίκτες. Μιά στραβή ανά ημέρα (Μπάρτσα και Παρί) και τέλος, όλα τα άλλα πέρναγαν.

Χθες, επειδή πολλοί αναθάρρησαν, είπε να…δείξει τα δόντια του. Και το αίμα έτρεξε άφθονο.

Τα πακέτα που πήραν χθες οι μπουκ ήταν τα καλύτερα γιά τη σαιζόν που διανύουμε. Μάζεψαν όλο (κυριολεκτικά) το χαρτί. Και σε pre game σημεία και σε goals και σε live, σφαγή. Σαμπάνιες άνοιξαν. Ολα τα ματς under (!). Οκτώ στα οκτώ under. Και ξέρετε, ο κόσμος παίζει over.

Και από ασόδια; Θυμηθείτε πόσο έδιναν Γιούβε-Σίτι-Παρί-Ντόρτμουντ-Ρεάλ. Καμιά δεν επιβεβαιώσε το “ενα και τίποτα” που έδινε, καμιά δεν πλήρωσε έστω στο live (άλλο κλάμα εκεί). Και έμειναν να έρχονται διπλά τα δύο αμφίρροπα (σε Μιλάνο και Γλάσκωβη).

Οπότε…μιά χαρά αισθάνομαι. Ολικο no bet και όλα καλά. Πέρασε η καταιγίδα και δεν φάγαμε σταγόνα.

Και πλέον κοιτάω τα φρέσκα.

Λογικά έχετε ακούσει/δει το podcast/vidcast. Ξέρετε πάνω κάτω τι σκέφτομαι. Ο Μάκης έχει ήδη δώσει Πρέστον, ορθόν, “φωνάζει” να το ποντάρουμε. Με την Κόβεντρι η Μπρίστολ έμεινε στο 0-0 και δεν πληρωθήκαμε εκείνο το διπλό, ας το πληρωθούμε τώρα. Μιά χαρά το 3,00. Το ανέλυσε ο Μάκης διεξοδικά, δεν έχω να συμπληρώσω κάτι.

Και πάω στην Ευρώπη. Σήμερα, απόψε, έχω σοβαρές ενστάσεις γιά δύο φαβόρια που καίγονται. Ατλέτικο και Μπάρτσα. Επειδή καίγονται; Μα γιά να καίγονται, τα έχουν πάει άσχημα! Τι πάει να πει “ματς-τελικοί”; Γιά τις άλλες δεν είναι τελικοί δηλαδή; Σαφώς και είναι φαβορί, αλλά 1,45 έκαστη; Σοβαρά; Τι 7αρια είναι αυτά σε Μπριζ και Ιντερ; Η Μπριζ δεν είναι αήττητη και με γκολ 7-0; Με Χ πέρασε ότι και να γινει μετά.

Δηλαδή…τελικός είναι και για αυτήν. Η Ιντερ δεν θα δώσει μάχη; Η Λεγκανιές είναι; Είδα το Μπάρτσα-Θέλτα προχθές, πως έμεινε 1-0 ο Θεός, τα δοκάρια και ο Τερ Στέγκεν το ξέρουν. Τόσο άχαστη είναι η ομάδα του Τσάβι που έχει και σοβαρούς απόντες;

Κι αν σήμερα έχω ενστάσεις γιά γηπεδούχους, αύριο έχω ενστάσεις γιά φιλοξενούμενους.

Αρχικά γιά Αρσεναλ. Ναι, είναι τραίνο, εξαιρετική, ουδεμία αντίρρηση. Αλλά θα παίξει forza maxima αύριο στο μακρινό Μπόντο; Εκει μέσα η Γκλιμτ έχει 14 σερί ευρωπαικές νίκες! Πόσοι το είχανε προσέξει αυτό; Ρόμα, Αλκμάρ, Ζυρίχη, Σέλτικ, όλες γονάτισαν. Η Αρσεναλ έρχεται από ματς με Λίβερπουλ, έρχεται παιχνίδι στο Λιντς μεθαύριο και καπάκι εντός με PSV ξανά γιά Ευρώπη.

Τι είναι αυτά τα 7αρια;

Και μετά, δύο…πίο νορμαλ (γιά Betsellers). Τραμπζονσπόρ και Παρτίζαν. Η μιά στο 3,75 και η άλλη στο 4,00. Γιατί τόσο φαβορί Μονακό και Κολωνία μέσα σε Τραπεζούντα και Βελιγράδι; Καυτές έδρες, η Τραμπζονσπόρ έχει να χάσει από Αυγουστο του 2021 εντός, πέρασε τον ένα χρόνο (29 ματς). Η δε Παρτίζαν κέρδισε και…μέσα στην Κολωνία -σιγά την “ευρωπαία”- η οποια έφαγε και 5 προχθές στην Bundesliga.

Προς τι λοιπόν τόσο ψηλά οι άσοι; Διακρίνω λάθη ξεκάθαρα…

Και τώρα μένει να παίξω. Ο καθένας όμως ας αποφασίσει πόσο ρίσκο θα πάρει, πως θα το πάρει, πως θα παίξει.

Εγώ λέω να παίξω ένα σέκο μονό, την Μπόντο αύριο. 7αρι σε άσο δεν το δέχομαι με τίποτα. Τα δυο “μουλάρια” αποψινά θα τα αφήσω, αλλά θα τα τσεκάρω στο live. Η Μπριζ όσο γράφω έκανε και μια καλή βουτιά μιάς μονάδας (από 7,5 στο 6,5).

Ειδικά αυτό, είναι και νωρίς, θα το έχω…στη μπούκα.

Και να πάρω Πρέστον-Τραμπζον-Παρτίζαν σε σύστημα, σε patent μάλιστα. Και μονά δηλαδή. Ολα έχουν και πρώιμη πληρωμή.

Τα λέμε στο chat και σήμερα και αύριο, Παρασκευή Betsellers Radio και Σάββατο νέα στήλη.

Υ,Γ: Θυμίζω, αύριο στον αέρα το δεύτερο μας ελεύθερο podcast (αποκλειστικά ήχος, όχι εικόνα) γιά το Μουντιάλ.

Ακούστε το, θα σας αρέσει και θα σας μάθει πολλά. Οσο θα πλησιάζουμε, αυτό το συγκεκριμένο θα γίνεται και πιό στοιχηματικό.

Υ,Γ2: Πολλοί, ορθώς, ρωτάτε γιά σύναξη. Δεν κάναμε αρχές Σεπτέμβρη στην Αθήνα ως συνήθως ενώ τώρα κάπου θα έπρεπε να κάνουμε Θεσσαλονίκη. Της Αθήνας δεν έγινε κυρίως λόγω εμού, είχα θέματα με τους δικούς μου που είχαν κορωνοϊό και πιό πριν έλειπα.

Οπότε θα ήταν άδικο να κάναμε μόνο της Θεσσαλονίκης. Τα είπαμε με τον Μάκη και αποφασίσαμε, αφού είναι χρονιά…κουλή (με Μουντιάλ χειμωνιάτικα) να αλλάξουμε κι εμείς πρόγραμμα! Σύναξη Μάρτη-Απρίλη! Να κάνουμε ανοιξιάτικες μαζώξεις γιά πρώτη φορά. Οπότε κάντε υπομονή και θα τα κανονίσουμε όλα τότε.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras