3881

Billaras

Χθες ήταν…καλύτερα!

Τι να μας πούνε πέντε ψιχάλες; Φέραμε τα πίσω-μπρος, μπήκαμε μέσα, όταν σταμάτησαν ξαναβγήκαμε έξω, σηκώσαμε την γειτονιά στο πόδι (κυριολεκτικά), φάγαμε του σκασμού, ήπιαμε του σκασμού, κόψαμε και τούρτα, γελάσαμε με την ψυχή μας και….πάμε γι άλλα, αυτός ο θεσμός πλέον της σύναξης γίνεται ολοένα και καλύτερος! Καλό μεσημέρι σε όλους, όσοι δεν μπορέσατε να έρθετε χθες χάσατε, όπως είχατε χάσει και στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι και στην Αθήνα πέρυσι τέτοια εποχή.

Αν δεν με πιστεύετε πόσο καλά περάσαμε, ρωτήστε έναν από τους 25 που έδωσαν το παρόν. ΛΥΚΟΣ (Γιώργος),Dimlaw (Μήτσος), adegeia14 (Φώτης), Skot (εντάξει, δεν θέλει συστάσεις), rounti7 (Μπάμπης), Payback (Αχιλλέας), Tassos (Τάσος), Giorgos-amfiali (Γιώργος), telios markos (Μάρκος), nick21 (Γιάννης), Stratos77 (Στράτος), Korfis (Γιώργος), pounderousbet (Πολύβιος), Theo-oeo (Θοδωρής), Paok-menidi (Κίμωνας), vaskos (Αντώνης), tasosger (Tάσος), papadhimos (Μιχάλης), blueaegean (Πέτρος), geof (Γιώργος), k.

plestis (Κωνσταντίνος), Bosinakis Vasilis (Βασίλης), εγώ, ο Μάκης και…guest star ο Επίορκος (Δημήτρης). Αυτοί είμαστε, αν δεν ξέχασα κανέναν. Πολλά ευχαριστώ σε όλους, ειδικά στους φίλους που ήρθαν από Καρδίτσα, Καλαμάτα και Θεσσαλονίκη. Τιμή μας. Και το εννοώ απόλυτα. Πλην της φωτογραφίας που βλέπετε, το βράδυ θα ανεβάσω κι άλλες στο φόρουμ. Γιά…να πάρετε μιά γεύση.

Να είμαστε καλά, πάντα να ανταμώνουμε ακόμα και στους δύσκολους καιρούς. Γιατί και ανάγκη το έχουμε και γιατί-το ξέρετε πιά αυτό- το Betsellers δεν είναι ένα “απλό” site στοιχήματος. Είναι κάτι (αν όχι πολλά) παραπάνω. Είναι ο συνδετικός κρίκος γιά το τεράστιο αυτό παρεάκι…. Επιστροφή στα…δικά μας. Τι επιστροφή δηλαδή, συνέχεια των χθεσινών συζητήσεων στον “Κορομηλά”.

Γιατί έπεσε πολλή στοιχηματοσυζήτηση χθες! Λοιπόν… Σήμερα εγώ δεν τρελλαίνομαι. Αύριο ίσως, αλλά σήμερα όχι. Τα ξανακοίταξα 3η φορά, τα ξεψάχνισα, δεν είπα “εδώ είμαστε”. Ναι, είναι 21/9 και το παιχνίδι δυναμώνει, αλλά θέλω και βοήθεια από το πρόγραμμα. Πάλι δεν θα έχω bet of the day. Ισως να έπρεπε να έχω μεσοβδόμαδα, που πήγε πολύ καλά.

Καμαρωτός-καμαρωτός, έκανα ένα πέντε στα πέντε εκτός Αγγλίας και ήρθαν κέρδη. Οποιος θέλει, μπορεί να παίζει την (κάθε) Τσέλσι. Εγώ θα πορεύομαι με την (κάθε) Σουόνσι και την (κάθε) Σαχτάρ. Μην λέμε τα χιλιογραμμένα… Τι ξεχώρισα λοιπόν γιά σήμερα; Οριακά έχω στην άκρη τις Αστον Βίλα, Νιουκάστλ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Λέστερ, Τρανμίρ, Ινβερνές από το νησί.

Και πρόσθεσα μιά, την Σαουθάμπτον. Οκ, κοίταξα κι άλλα, από Πρέστον ως Νορθάμπτον κι από Μπόλτον ως Σάντερλαντ, τις άφησα. Δεν “ψήθηκα”. Και εκτός νησιού; Καλλονή, Αλμερία over, Μάλαγα. Μόλις τρία. Πρόσθεσα ένα, το Ανόβερο. Αυτά είναι όλα. Κι εδώ κοίταξα τα πάντα, κοντοστάθηκα πχ στην Σαραντί ή την Στουρμ, αλλά προσπέρασα. Είναι λίγα.

Αύριο έχω μάλλον καλύτερα όπλα στα χέρια μου. Και το χειρότερο είναι ότι και από αυτά εδώ, αυτά που κράτησα, δεν μου “μιλάει” κανένα πολύ. Εστω δύο ρε γαμώτο. Θα είμαι πολύ λιτός. Και με χαμηλή μίζα. Οι Ινβερνές (2.75), Λέστερ (2.40), Αστον Βίλα (3.10) θα πάνε σε ένα trixie. Νορμάλ πράγματα, θα το δείτε και στα πονταρίσματα. Οι δύο είναι πρωτοπόρες, η τρίτη βολεύεται ως αουτσάιντερ, συν τον Λάμπερτ που γυρίζει στο Νόριτς.

Η Σαουθάμπτον θα πάει σε μονό αποδεκτό του 6.00. Αν είναι να σπάσει η Λίβερπουλ, θα σπάσει με κρότο. Η απουσία του Κουτίνιο και το επόμενο ματς μεσοβδόμαδα με Γιουνάιτεντ γιά το Λιγκ Καπ, με έπεισαν. Ηδη με την Σουόνσι είδα δυσλειτουργίες. Μετά, θα παίξω μονό τη Μάλαγα στο 4.25 (την πόνταρα με την Σεβίλλη και το άγγιξα, κόντραρα Σοσιεδάδ με Σαχτάρ και το πήρα, τώρα είναι…συνδυασμός), και πολύ απλά θα “ενώσω” Νιουκάστλ (1.

80), Αλμερία over (2.00) με ένα..αυριανό (αφού δεν έχω άλλο “μικρό” σήμερα) και θα κάνω ένα παρολί. Το αυριανό “μικρό” (τα 1.80 είναι…μικρά γιά εμάς εδώ) είναι το over της Θέλτα στο 1.85. Ας περιμένω, δεν με πειράζει. Είδατε ότι απέρριψα κάμποσα, από Γαλλία ή Ιταλία σήμερα δεν βρήκα τίποτα, ούτε από άλλα “περιφερειακά” πρωταθλήματα.

Ισως και το ένα trixie, τα δύο μονά και το ένα παρολί να…είναι και πολλά αφού η μέρα δεν μου “μιλάει”. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Κέρδη από 17-19/9: 652,5 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 9.352,5 μονάδες. Ποντάρισμα 21/9: Μονό αποδεκτό: Σαουθάμπτον 2 (6.00), με 60 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μάλαγα 2 (4.25) με 82, 5 μονάδες. Trixie: Λέστερ 2 (2.40)-Ινβερνές 2 (2.75)-Αστον Βίλα 2 (3.

10), με 50 μονάδες κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα, σύνολο 170 μονάδες. Παρολί: Νιουκάστλ 1-Αλμερία over-Θέλτα over (6.66) με 90 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 402,5 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 8.950 μονάδες. Κάβα bet of the day: 2.000 μονάδες. Ποντάρισμα: – Οτι βγει, είναι από 70% του μπετ μου μίνιμουμ, είτε κέρδος. Και ένα στα οκτώ να πιάσω, αν είναι από τα μονά, το 70% το πήρα πίσω.

Νορμάλ πράγματα, δεν έχω πρεμούρα, το ξαναλέω. Μπορεί να μπαίνουμε στην καλή φάση της σαιζόν, αλλά δεν πιέζω καταστάσεις. Η μέρα δεν λέει πολλά, χθες ήταν….καλύτερα (χεχεχε). Οταν δω κάτι πραγματικά αξιόλογο, θα…ορμήσω. Τα λέμε αύριο, λίγο πιό νωρίς!  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras