143

Billaras

Χθες…ριφιφί, σήμερα σκοράκια!

Χθες είναι μια μέρα να την θυμάστε. Οχι γιατί κερδίσαμε. Θα ξαναχάσουμε, θα ξανακερδίσουμε. Να την θυμάστε στα ζόρικα όμως, όταν θα τρώμε…μούτζες. Γιατί-όπως λέω πάντα- όλα come and go. Πάνε κι έρχονται. Κύκλος είναι. Οπως θα φας γκολ στο 90′, θα βάλεις και ένα ίδιο. Οπως είσαι άτυχος σε ένα ματς, σε άλλο θα είσαι τυχερός. Απλώς το μυαλό έχει την (κακιά) συνήθεια να θυμάται τα άσχημα.

Νόμος αυτό. Χθες λοιπόν, δεν περάσαν τα -θεωρητικά- βατά βρετανικά και πέρασαν τα ζόρικα. Τα αναμενόμενα ζόρικα. Οπως πέρασε και η Φράιμπουργκ. Πέντε σημεία έπαιξα. Πέρασαν τα τρια. Και τώρα το…καλύτερο. Το καλύτερο δεν ήταν ότι η Σέφιλντ Γουένσντεϊ έβαλε το γκολ της στο 91′ (φωτό απ΄τους πανηγυρισμούς). To καλύτερο δεν ήταν καν ότι με το σκορ 0-0 η Στόουκ έχασε πέναλτι! Το καλύτερο είναι ότι και η Σέφιλντ και η Σριούσμπερι…και η Φράιμπουργκ είχαν…ένα σουτ στο στόχο.

Ενα! Ούτε καν δύο. Ενα…η καθεμιά. Σε 270 λεπτά+καθυστερήσεις άρα περίπου 300 λεπτά, τρία και μοναδικά σουτ πήγαν δίχτυα, 0-1 και 0-1 και 0-1! Κανονικό ριφιφί όχι αστεία. Τη Φράιμπουργκ την είδατε κιόλας υποθέτω στην τηλεόραση ή σε streaming, έτσι ήταν και τα άλλα. Πουθενά στο γήπεδο οι “δικές μας”, έκαναν μιά και μοναδική καλή ενέργεια, η Σέφιλντ στο 91′ κιόλας.

Και όλα πήγαν μέσα.

Αυτά θέλω να τα θυμάστε. Ως παίκτης κάνω πάντα το ίδιο. Η μπάλα αποφασίζει. Αλλοτε θα με αδικήσει, άλλοτε θα με φτιάξει. Χθες έκανε το δεύτερο. Λίγες μέρες πριν, απανωτά, σε Χάτερσφιλντ και Βιγιαρεάλ, με είχε αδικήσει. Ετσι πάει…

Κλείνουμε με το χθες, είχαμε κάμποσες πληρωμές γενικά, οπότε όλα καλά. Πάμε στο σήμερα.

Εγραφα και χθες ότι δεν έχει σημεία. Χθες είχε, έγινε μεγάλη διαλογή. Σήμερα…ζορίζομαι. Βασικά έχω μονάχα δύο. Φερόλ (3,60) και Γουέστ Χαμ (3,00). Ας έχει νέο προπονητή εδώ και δύο εβδομάδες η Ουέσκα. Εγώ ξέρω ότι είναι μέσα Δεκέμβρη και νίκη εντός δεν έχει. Και ξέρω ότι η Φερόλ έχει επτά ματς αήττητη, αν βαλουμε και το κύπελλο προχθες που κέρδισε την (1η) Λεγκανιές, μας κάνουν οκτώ.

Επίσης, ας έβαλε πέντε η Φούλαμ. Βρήκε και τα έκανε. Σιγά μην έγινε και…free scoring ομάδα. Στα μάτια μου η άλλη λονδρέζα, η Γουέστ Χαμ, έκανε καλύτερο αποτέλεσμα, την ανατροπή με την Τότεναμ. Και γενικά είναι καλύτερη ομάδα. Περίμενα αποδόσεις εντελώς μοιρασμένες.

Εχω…αυτά τα δύο. Και τέλος. Τσέκαρα τα πάντα. Λίγο Εβερτον σκέφτηκα, είδα 2,80 και έφυγα μακριά, το ήθελα ψηλότερα.

Εχει κάμποσα φαβορί η μέρα, αλλά τι να τα κάνω;

Οπότε, το…γύρισα στο καλαματιανό (γέλια). Θα έπαιζα Χιρόνα αν δεν ηταν καταλανές με σχέσεις, αλλά τώρα είπα να κάνω κάτι άλλο. Να “τζογάρω” λίγο. Να ρίξω ένα any time 2-2. Στο ψηλό 7,50. Και αφού το σκέφτηκα εκεί, μετά το σκέφτηκα και για τις Στουτγάρδη-Λεβερκούζεν. Περιμένω κι εδώ “φεστιβαλ” γκολ.

Αυτό εδώ, στο any time 2-2 δίνει 6,70. Και αφου το σκέφτηκα κι εδώ, έκανα το ίδιο και για το…Φορτούνα-Χολστάιν. “Φτυνουν” γκολ κι αυτές. Εδω το any time 2-2 δίνει 7,30. Ωραία. Οτι πρέπει για να περάσω χαλαρά τη μέρα μου. Ας μείνει και λίγο ακόμα η τύχη μαζί μου. Θα τα ποντάρω σε ένα patent. Χαλαρά εννοείται, αυτό δεν είναι κανονικό στοίχημα.

Και με τα άλλα δύο; Το σκέφτηκα πολύ, θα πάω σε bet builder και ξερή δυάδα.

Γουέστ Χαμ Χ-2+g/g μας κάνει 2,50 και Φερόλ Χ-2+under 3 γκολ μας κάνει 2,05. Δυάδα του 5,12 έχοντας και τα Χ δικά μου. Και τέλειωσα. Χαλαρή μέρα, να εξηγούμαστε. Τα λέμε στο chat και νέα στήλη την Τρίτη (αύριο κλασικά στις 8 το νέο vidcast/podcast).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras