1588

Editorials

Χριστουγεννιάτικα δωράκια-προσφορές!

Προ ημερών, καθόμαστε με τον Μάκη και εκεί που τα λέγαμε, ανοίγουμε το θέμα “γιορτές-Χριστούγεννα-δωράκια”. Πέρυσι οι συνδρομητές θα θυμούνται ότι δώσαμε μέσω κλήρωσης σε τρία μέλη μας ένα τριήμερο ταξίδι-μιά εξάμηνη ανανέωση συνδρομής-μιά αυθεντική φανέλα ομάδας που ζήτησε ο τυχερός. Σπάγαμε το κεφάλι μας γιά φέτος, ώσπου γύρισε το μυαλό μου σε μερικές πρόσφατες κουβέντες κάποιων καλών φίλων που δεν έχουν ανανεώσει ακόμα τη συνδρομή τους ή δεν έχουν γενικώς γραφτεί στο Betsellers.

Οι κουβέντες των φίλων αυτών, είχανε ένα κοινό παρανομαστή. Το EURO 2020! Ολοι σχεδόν μου έλεγαν “θα ανανεώσω γιά έξι μήνες αλλά περιμένω να μπει το νέο έτος, να είμαι μέλος και στο EURO, δεν χάνεται αυτό”. Ή τέλος πάντων, κάτι ανάλογο, αλλά αυτό ήταν το σκεπτικό τους. Αν τυχόν δεν το ξέρετε, το EURO του 2020 είναι από 12/6 ως 12/7!

Ομολογώ δεν το είχα σκεφτεί, αλλά τα μέλη που δίνουν και τα χρήματά τους, το σκέφτονται (και πολύ καλά κάνουν) πρακτικά.

Η σαιζόν δηλαδή 2019/2020 δεν τελειώνει ποδοσφαιρικά τέλη Μάη-αρχές Ιούνη με τα πρωταθλήματα (όπως πέρυσι), αλλά τραβάει περίπου ως τα μέσα Ιουλίου. Αμεσα λοιπόν, η ιδέα γεννήθηκε-το φετινό δώρο από εμάς προς εσάς, βρέθηκε!

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι όποιος γραφτεί πρώτη φορά ή ανανεώσει τη συνδρομή του από Σάββατο 14/12 ως και Τρίτη 31/12, θα πάρει ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΞΤΡΑ συνδρομής! Κάνεις εξάμηνη; Παίρνεις επτάμηνο.

Κάνεις ετήσια; Παίρνεις 13 μήνες! Και έτσι, όποιος επωφεληθεί του δώρου μας και το κόστος συνδρομής μειώνει (κι άλλο) και το EURO παρακολουθεί εντός Betsellers το καλοκαιράκι και οι ετήσιοι κερδίζουν μακροπρόθεσμα, αφού θα είναι εντός site και φέτος αλλά και στις επόμενες γιορτές με πρόγραμμα -κλασικά- φουλ αγγλικό, το…αγαπημένο του Betsellers! Κανονικά θα γίνεται η φόρμα εγγραφής ή ανανεωσης γιά εξάμηνο ή ετήσιο πακέτο αλλά εμείς θα “επεμβαίνουμε” μετά και θα προσθέτουμε ένα μήνα ακόμα.

Καλύτερο δώρο δεν μπορούσε να γίνει, είχαμε τα κέφια μας (γέλια)!

Ναι αλλά όσοι είναι ήδη μέλη έτσι θα τους αφήσουμε γιορτιάρες μέρες;” ρώτησε ο Μάκης. Μετά από λίγο, βρέθηκε και εδώ το…δωράκι. Μιά κλήρωση σε όσους είναι ενεργά μέλη ως τις 14/12, να δώσουμε σε τρεις ακομα φίλους από ένα μήνα εξτρά συνδρομής! Το λύσαμε κι αυτό.

Βάζουμε λοιπόν τα…αγιοβασιλιάτικά μας, μοιράζουμε δώρα να είναι όλοι χαρούμενοι. Σας θέλουμε μαζί στην μεγάλη μας παρέα, να γίνουμε ακόμα περισσότεροι.

Απαραίτητες διευκρινίσεις:

1)Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ γιά τις 18 αυτές μέρες του Δεκέμβρη. Λήγει το βράδυ της 31ης Δεκέμβρη.

2)Θα καρπωθούν τον εξτρά μήνα ΜΟΝΟ όσοι έχουν ολοκληρωμένη εγγραφή, να έχουν δηλαδή φτιάξει φόρμα (νέας εγγραφής ή ανανέωσης) και να έχουν εξοφλήσει το αντίτιμο, να έχει έρθει με e-mail στα χέρια μας η απόδειξη πληρωμής (αυτό αφορά μόνο σε όσους πληρώνουν μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή online banking, αφού γιά όποιον πληρώνει με κάρτα η ενημέρωσή μας είναι άμεση).

3)Η κλήρωση γιά τα τρία ήδη μέλη που θα πάρουν τον εξτρά μήνα θα γίνει live στο Betsellers Radio μετά το νέο έτος, στην πρώτη εκπομπή του 2020.

Θυμίζω τέλος τα βασικά γιά να γραφτείτε μέλη στο site:

Τα ήδη μέλη που είχε λήξει η συνδρομή τους, τώρα πλέον να πατάνε το κουμπί “ανανέωση”.

Ξανακάνετε φόρμα, σε ένα λεπτό μέσα (τα στοιχεία σας είναι κρατημένα). Γιά παλιά και νέα μέλη, από εκεί και πέρα, ισχύουν τα ίδια. Οσοι πληρώνετε με κάρτα χρεωστική/πιστωτική απλώς πάτε μέσω του περιβάλλοντος της Viva Wallet, επιλέτε τον τύπο της κάρτας που έχετε και χωρίς καμιά εξτρά χρέωση πληρώνετε και άμεσα ενεργοποιείται η συνδρομή.

Οσοι όμως πληρώνετε με τραπεζική κατάθεση, ΑΜΕΣΑ να μας στέλνετε το καταθετήριο-απόδειξη με μιά φωτό (ακόμα και print screen αν είναι μέσω online banking) στο [email protected] ΒΑΣΙΚΟ αυτό, γιά να γίνεται η ενεργοποίηση λογαριασμού!

Καλές γιορτές, επωφεληθείτε της εορταστικής προσφορας, να περνάτε καλά, με υγεία και φυσικά κέρδη! Γιά το τελευταίο, το Betsellers κάνει ότι καλύτερο μπορεί όπως πάντα τόσα χρόνια.

Και μέχρι το επόμενο Editorial stay tuned γιατί οι ανακοινώσεις δεν θα σταματήσουν, σύντομα οι συνδρομητές μας θα διαβάσουν και άλλα ευχάριστα!

Παλαιότερα Editorials