851

Skotostrious

Χριστούγεννα στις πίστες…

Καλημέρα σε όλες και όλους ! Χαρούμενα Χριστούγεννα με ευχές για υγεία, καλοτυχία και όλα τα καλά σε αφθονία για εσάς και τις οικογένειες σας ! Η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου (ειδικά αν είσαι παιδί), ξεχνάμε για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας και βρισκόμαστε με αγαπημένα πρόσωπα για λίγες στιγμές χαλάρωσης και χαράς.

Δύο οι επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα και ξεκινάμε από το ιπποδρόμιο του Wetherby και την πέμπτη κούρσα του προγράμματος, μια Grade 3 ιπποδρομία σε απόσταση 3 μιλίων και θα στηρίξουμε τον SILVER HALLMARK στην προσπάθεια του να επανέλθει στις νίκες στην δεύτερη φετινή του εμφάνιση μετά από 9 μήνες αποχής.

Τελείωσε την περσινή σεζόν με νίκη σε Grade 2 κούρσα και στην φετινή του επανεμφάνιση έδειξε σε αρκετά καλή κατάσταση με πολύ καλή παρουσία παρά το γεγονός ότι έφερε το μεγαλύτερο βάρος στα handicap και αγωνίστηκε σε έδαφος που δεν βολεύει το αγωνιστικό του στυλ. Οι ιδιοκτήτες και εκπαιδευτής του αλόγου δε βιάστηκαν να το επαναφέρουν σε αγώνα καθώς περίμεναν τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες, τις οποίες και θα βρουν αύριο με την προοπτική βροχής που θα μαλακώσει αρκετά το έδαφος.

Θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη απόσταση και με αρκετά ευνοϊκό βάρος αυτή τη φορά αναμένεται να πρωταγωνιστήσει.

Kλείνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μια από την δεύτερη σπουδαιότερη κούρσα της ημέρας σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, την Grade 1 Ladbrokes Christmas Hurdle και θα ρισκάρουμε ποντάροντας στον εξαιρετικό τετραετή TRITONIC στην προσπάθεια που θα κάνει για διάκριση για πρώτη φορά στο υψηλότερο επίπεδο.

Εξαιρετικά επιτυχημένος και στον επίπεδο στίβο με σημαντικότερη τη δεύτερη θέση σε μεγάλο handicap στο φεστιβάλ του Royal Ascot και στα χαμηλά εμπόδια με πιο σπουδαία την επιτυχία του πριν λίγες μέρες σε Grade 3 κούρσα στο χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ επίσης στο Ascot. Εδειξε εξαιρετική αντοχή στην απόσταση και στις συνθήκες που θα αντιμετωπίσει και σήμερα και παρά το γεγονός ότι θα βρει απέναντι του επιβεβαιωμένους νικητές στο Grade 1 επίπεδο, αξίζει να τον στηρίξουμε σε αποδόσεις αουτσάιντερ καθώς εκτός όλων των άλλων θα αγωνιστεί και σε δεξιόστροφη πίστα, κάτι που έχει δείξει πως είναι ξεκάθαρα στις προτιμήσεις του.

Συνοπτικά

Κυριακή 26/12 16:10 Wetherby William Hill Rowland Meyrick Handicap Chase : SILVER HALLMARK (4,33)

Κυριακή 26/12 16:30 Kempton Ladbrokes Christmas Hurdle : TRITONIC (7,00)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious