167

Germanos

Χωρίς έμπνευση στο Κύπελλο

Gutenmorgen φίλοι! Μια χαρά το Σ/Κ ή μάλλον καλύτερα η Κυριακή. Δεν με έψηνε σε κάτι η Παρασκευή, δεν με έψηνε κάτι το Σάββατο, όλα τα ματς που μου άρεσαν ήταν την Κυριακή, βγήκαν δύο, αναβλήθηκε το ένα (δυστυχώς) και ουσιαστικά πήραμε ένα πατέντ με ένα σημείο να είναι μονάδα. Λέω δυστυχώς που αναβλήθηκε αφού όλα είχαν γύρει με το μέρος μας μέχρι το Σάββατο, από απόδοση (από 4,50 σε 2,90) μέχρι απουσίες Ριντ.

Εν τέλει ο χιονιάς ήταν η αιτία της αναβολής.

Αυτό ήταν για φέτος για την Β Αυστρίας, η οποία μπαίνει σε χειμερινή διακοπή. Μια αγωνιστική θα δούμε ακόμα στην Αυστρία Α και μετά θα μπει και εκείνη σε χειμερινή διακοπή. Αυτά θα τα δούμε όμως αναλυτικά τις προσεχείς μέρες. Πρώτα έχουμε την φάση των 16 στο Κύπελλο Γερμανίας, μια φάση των 16 χωρίς Μπάγερν, χωρίς Λειψία.

Πολλά παιχνίδια στην… κόψη

Το κοίταξα από εδώ, το κοίταξα από εκεί, εν τέλει κατέληξα στο ότι δεν θα ακουμπήσω κάτι κυπελλικό. Ένα ομορφότατο no bet. Παρόλα αυτά θα καταθέσω τις σκέψεις μου. Όπως τονίζω στον τίτλο, πολλά παιχνίδια είναι στην κόψη του ξυραφιού, δεν θα εκπλαγώ αν δούμε σε πολλά παράταση.

Πάμε όμως πρώτα στα σετ που έχουν ξεκάθαρα outsider. Τρία ζευγάρια έχουν ξεκάθαρο outsider, αυτά είναι το Χόμπουργκ – Πάουλι, το Σάαρμπρουκεν – Άιντραχτ και το Λεβερκούζεν – Πάντερμπορν. Αυτή τη φορά θεωρώ πως κανένα outsider δεν θα περάσει. Αρχικά ξέρουν οι ομάδες τι αντιμετωπίζουν και κατά δεύτερον δεν υπάρχει η τεράστια αξία. Η Χόμπουργκ σε παρόμοια απόδοση πέταξε έξω την Φιρτ, μια από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες, τώρα η Χόμπουργκ αντιμετωπίζει την καλύτερη ομάδα της Β κατηγορίας, ίδια απόδοση, κάτι με χαλάει ξεκάθαρα.

 Στο Σάαρμπρουκεν συμφωνούμε απόλυτα ότι η Φρανκφούρτη βρίσκεται σε ντεφορμάρισμα, όμως και η Σααρμπρούκεν δεν πάει πίσω, λευκή ισοπαλία με τη Ντούισμπουργκ, λευκή ισοπαλία με την Μούνστερ. Πέραν τούτου θεωρώ μικρό το 5,00 για δύο κατηγορίες διαφορά. Τέλος, Λεβερκούζεν δεν μπορώ να κοντράρω, σκέφτηκα Ντόρτμουντ την Κυριακή το άφησα, ήταν εξαιρετική η Λεβερκούζεν, μαγική εικόνα το 1-1, παρόλα αυτά το 15άρι της Πάντερμπορν είναι ψηλό, αν λάβουμε υπόψη πως το Κύπελλο δεν είναι θεσμός που αρέσει στη Λεβερκούζεν δεκαετίες τώρα.

Δύο παιχνίδια κύκλωσα για γκολ, το Μαγδεμβούργο – Ντίσελντορφ και το Χέρτα – Αμβούργο. Όπως τα κύκλωσα, τα… ξεκύκλωσα και ο λόγος είναι απλός, σε αγώνα νοκ άουτ περίμενα το γκολ/γκολ ημιχρόνου να πληρώνει 4,00 μίνιμουμ και όχι 3,50 και 3,40 αντίστοιχα. Σβου λοιπόν και αυτά τα δύο παιχνίδια, που έχουν πολύ παράταση.

Ένα καλό φαβορί είναι η Λάουτερν.

Νέος προπονητής και μάλιστα Έλληνας, ο Γραμόζης. Το γήπεδο θα φλέγεται και η Νυρεμβέργη βρίσκεται στη χειρότερη φάση της φετινής περιόδου. Στο 2,30 ο άσος είναι καλούτσικος. Στο Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ (θα είμαι γήπεδο, όπως ήμουν το Σάββατο) η Γκλάντμπαχ δείχνει σε καλή κατάσταση, έχει δέσει το σύνολο και ανεξάρτητα από απουσίες δείχνει ικανή να περάσει.

Το αφήνω όμως εντελώς στη μοίρα του. Μένει τέλος το Στουτγάρδη – Ντόρτμουντ, όπου βάσει φόρμας και ποδοσφαίρου εντός γηπέδου, η Στουτγάρδη δικαιότατα είναι το φαβορί.

Αυτά από μένα, μένω στο no bet και ανανεώνω ραντεβού για Τετάρτη βραδάκι, να περνάτε όμορφα!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS