2976

Billaras

Χωρίς Αγγλία και σεντόνι!

Τώρα εγώ…γιατί γράφω σήμερα; Ναι, καλά το διαβάζετε, γράφω σήμερα Τρίτη απλά επειδή σας έγραψα ότι θα υπάρχει νέα στήλη (γέλια). Θα έπρεπε να γράψω αύριο. Ο λόγος; Μα…προφανής. Δεν θα παίξω τίποτα σήμερα! Γυρνώντας λίγο πίσω, “κάτι” θα ήθελα από την Κυριακή, ούτε Πάλας, ούτε Ρόντα ήταν κακές, κάθε άλλο. Απλά με στεναχώρησε που πήγε στράφι το…χατηράκι της Γκιμαράες στην Ακαδέμικα (αυτά να θυμάστε που τα διαβάζετε).

Never mind, επιστρέφω στα φρέσκα. Θα είμαι πολύ…σβέλτος. Τα έβαλα κάτω σήμερα, τράβηξα ένα μεγάλο Χ και καθάρισα. Πως είπατε; Εχει ένα κάρο αγγλικά κι έχει και Champions League; Το βλέπω, αλλά…δεν. Θα βρείτε σήμερα όσα sites και blogs θέλετε, να σας προτείνουν γκολάκια, ειδικά, ότι κάνετε κέφι. Εδώ, αφού δεν μου “μιλάνε”, δεν παίζω. Νερό στο μύλο του μπουκ δεν ρίχνω.

Στο σεντόνι τι να παίξω; Πλάκα κάνουμε; Θα ξοδέψω λεφτά γιά καμιά πίτσα και τέλος, θα απολαύσω μπάλα. Στα δε εγγλέζικα, οκ, κοίταξα λιγάκι Σριούσμπερι, λιγάκι Μπέρμιγχαμ, τελικά…τίποτα. Κακό πρόγραμμα. Κι έτσι, αποφάσισα να γράψω μεν, αλλά γιά παιχνίδι Τέτάρτης-Πέμπτης! Δύο μεγάλα σημεία. Δύο άσοι. Βασιλεία (3.25) και Μπαστιά (3.00). Εδώ ναι, έχουμε λάθη των μπουκ και ποντάρω πάνω τους.

Εβλεπα προχθές το Χετάφε-Σεβίλλη, τι στο καλό παθαίνουν εκτός έδρας οι ανδαλουσιάνοι δεν ξέρω. Το..πτώμα της Χετάφε και τους πίεσε όσο δεν πάει, τυχεροί ήταν που πήραν και το 1-1. Μιλάμε δηλαδή γιά ομάδα που δεν έχει όοοοοολη τη σαιζόν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ένα διπλό! Πουθενά! Ε, μιά χαρά είναι η Βασιλεία, ξεκούραστη (δεν έπαιξε προ ημερών), έμπειρη, διψάει (δεν ξέρεις ποτέ, αλλά στην Βασιλεία είναι ο τελικός), γιατί είναι ο άσος εκεί; Η δε Μπαστιά, κλασική ομάδα έδρας (9 νίκες εντός, περισσότερες έχει μόνο η Παρί και ίδιες η Λυών), σε φόρμα (μιά χαρά με τη Λοριάν, αδικείται από το 0-0, συνολικά 4 νίκες στα τελευταία 6), βρίσκει μιά Ναντ που μετά από ένα τρελλό φορμάρισμα απόλυτα φυσιολογικά κάνει κοιλιά.

Πρώτα με Σοσό στο κύπελλο μένει νοκ αόυτ, μετά τρώει ντόρτια στο ντέρμπι με τη Ρεν. Γιατί ο άσος στο 3.00; Στα μάτια μου, η Βασιλεία ήταν γιά 2.60-2.70 και η Μπαστιά γιά 2.40-2.60. Αρα παίζω… Δύο αουτσάιντερ λοιπόν, Τετάρτη και Πέμπτη. Και δύο σωστά φαβορί κι έκλεισα. Το ένα η Μαρσέιγ, που εκτός είναι καλή, παίζει με την Γκαζελέκ η οποία “έσκασε”, ξανάπεσε στη ζώνη, στο τελευταίο εντός έχασε…από την Τρουά.

Λίγο σωστά να παίξει η Μαρσέιγ, θα κερδίσει, σωστό και το 2.15. Το άλλο είναι την Πέμπτη, η Βιγιαρεάλ. Οσες φορές την είδα, είναι εξαιρετικά στρωμένη, δουλεμένη. Γκολ δεν τρώει με τίποτα. Και ένα μίνιμουμ το βρίσκει. Η Λεβερκούζεν ακόμα με απουσίες, είναι σταθερά γιά κόντρα αυτόν τον καιρό (μόλις πριν λίγες μέρες “φάγαμε” άνετα ένα 6.

50, στο Λεβερκούζεν-Βέρντερ). Σωστό κι εδώ το 2.10. Και…έκλεισα. Εκανα την έκπληξη! Κανένα αγγλικο σημείο, δύο αυριανά γαλλικά, δύο Europa League μεθαύριο! Και να αλλάξει κάτι, να έχετε το νου σας στον τίτλο, θα δείτε τη λέξη Update. Το γράφω αυτό γιατί θέλω να δω την αποστολή της ….Τότεναμ. Οι αποδόσεις δεν στέκουν, αλλά θέλω να περιμένω. Οπότε, αν προσθέσω κάτι σε τούτο το κείμενο, θα δείτε στον τίτλο ότι έκανα update.

Νέο κανονικό, φρέσκο κείμενο, το Σάββατο. Πολύ χαλαρό παιχνίδι, θα απολαύσω μπάλα, έχει και Λίβερπουλ-Γιουνάιτεντ μεθαύριο, αλλά από στοίχημα δεν έχω λόγο να το πιέσω. Και θα σας συνιστούσα το ίδιο, μην πετάτε αριστερά και δεξιά τα λεφτά σας. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες Προηγούμενο υπόλοιπο: 14.020 μονάδες. Ποντάρισμα 9-10/3: Δυάδα: Μαρσέιγ 2-Βιγιαρεάλ 1 (4.

51) με 70 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Βασιλεία 1 (3.25) με 68 μονάδες Μονό αποδεκτό: Μπαστιά 1 (3.00) με 72 μονάδες. Δυάδα: Μπαστιά 1-Βασιλεία 1 (9.75) με 30 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 240 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 13.780 μονάδες. Μπορώ και με ένα σημείο να πατσίσω. Γιά να θυμάμαι αυτό το μεσοβδόμαδο, θα πρέπει να βγούν…δύο και άνω. Είτε η δυάδα και ένα μονό, είτε τα δύο μονά και η δυάδα τους.

Χαλαρά, όμορφα και ωραία. Να θυμάστε ότι το…άπλωμα στο παιχνίδι μας σαν να είναι…τραχανάς, ή τα πολλά ειδικά, ή τα πολλά fun bets δεν…φέρνουν την ευτυχία στο κουμάρι. Κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras