1144

Billaras

Χωρίς καλά σημεία και χωρίς διάθεση- 2ο UPDATE!

Ξεκινάω λίγο “αλλιώς” σήμερα. Και μην παρεξηγήσει κανείς τα γραφόμενά μου, να’μαστε ξηγημένοι. Ξεκινάω λοιπόν γράφοντας ότι απ’ την Κυριακή πονάει το μυαλό μου. Εχω εκραγεί μέσα μου. Αν θυμάστε, όσοι είσαστε μέσα στο chat την Κυριακή έλεγα ότι δεν έχω τα κέφια μου. Ε, μετά μου γύρισε εντελώς το μάτι, έφυγα χωρίς πολλά πολλά.

Ναι, στοιχηματικό site είμαστε.

Αλλά είμαστε και μέσα σε μιά κοινωνία. Εχουμε κάποιες αρχές. Εχουμε μιά κοινή λογική. Εχουμε ευαισθησίες, έχουμε συναισθήματα, δεν είμαστε αναίσθητοι. Δεν μπορώ, δεν αντέχω να “σφυρίζω αδιάφορα”. Και -το ξαναγράφω- μην παρεξηγήσει κανείς τα γραφόμενά μου, δεν είναι κάποια πολιτική τοποθέτηση. Είναι απλώς ένας πηγαίος θυμός και ένα άισθημα αδικίας και αγανάκτησης που βγαίνει από μέσα μου με όσα βλέπω και όσα βιώνουμε όλοι και δεν μπορώ πλέον να τα σταματήσω.

Αυτά ήθελα να γράψω (οκ, σελίδες μπορούσα να γράψω αλλά πρέπει να βάλω και φρένο) και πάμε στα δικά μας. Η Κυριακή (και) στοιχηματικά ήταν κακή. Ειχα…ξεχάσει να χάνω, αλήθεια είναι αυτό, και στις κακές μέρες “κάτι” τσίμπαγα. Προχθές τίποτα. Είχα και τα νεύρα μου, είδα και την Κάλιαρι όπως έγινε και τα έκλεισα όλα, δεν ασχολήθηκα καθόλου με κουμάρι άλλο.

Πάω στα φρέσκα. Ναι, έχει σεντονάκι, αλλά τι να παίξουμε ρε παλληκάρια; Λειψία στο 2,90 μήπως; Ναι, η Λίβερπουλ δεν πετυχαίνει ελέφαντα στο ένα μέτρο, αλλά είδατε και στο πρώτο ματς τι έγινε και το βλέπουμε συνέχεια, στο σεντόνι οι ομάδες μεταμορφώνονται! Να πάω σε ειδικά, combo και τέτοια απλά γιά να έχω να λέω ότι κάτι έπαιξα; Μπα, με τίποτα, δεν έχω και διάθεση (γενικά δεν έχω διάθεση γιά να είμαι και ακριβής).

Οπότε, θα πάω σε κάτι απλό: Δύο under. Το γράφω καιρό, τα under και πάντα είναι περισσότερα και ολοένα και πυκνώνουν όσο περνάει η σαιζόν και καλοπληρώνουν. Το ένα θα είναι στο Γιούβε-Πόρτο. Με ένα γκολ περνάει η Γιούβε, ξέρει ότι αν το φάει μετά θα θέλει 2 ή 3 (γιά παράταση ή πρόκριση). Η Πόρτο επίσης όσο περνάει η ώρα, δεν θα έχει λόγο να ανοιχτεί.

Κι ακόμα κι αν γίνει νωρίς 1-0, η Γιούβε ξέρει τι να κάνει. Θεωρώ λάθος το 2,10.

Μετά σκέφτηκα την Λίβερπουλ. Σκεφτείτε ότι σε open play δεν έχει βάλει γκολ στην Premier League όλο το 2021! Μετά όμως σκέφτηκα ότι η Λειψία θα το κυνηγήσει, θέλει 0-3, θέλει θαύμα, οπότε το άφησα. Και πάω να “κουμπώσω” το αποψινό με ένα της Πέμπτης. Μαντσεστερ-Μίλαν.

Εγώ το under θα το έδινα 1,65. Το βλέπω στο 2,00. Πρώτο ματς, έχει ρεβάνς, κανείς δεν θα πάρει αλόγιστα ρίσκα, ο Σόλσκιερ παίζει σταθερά με πρώτη σκέψη “δεν θέλω να φάω γκολ”, δείτε όλα τα αποτελέσματά της σε μεγάλα ματς! Και η Μίλαν…είναι ιταλίδα. Οπότε εμπλέκονται Ιταλοί, διαχρονικά τα under ενδυναμώνονται. Παίζω λοιπόν αυτή τη δυάδα και τέλος από τα λαμπερά (προς το παρόν, γιατί την Πέμπτη μετά τις 3 το μεσημέρι μάλλον θα εχω update).

Πάω στο Νησί.

Ως βασική εικόνα θα πω ότι οι μπουκ…μας πήραν χαμπάρι. Σουόνσι 2,60; Μπέρτον 2,60; Μπλάκπουλ 2,55; Μπόλτον 2,05; Ολα αυτά με άλλες αποδόσεις θα τα συζητούσα. Τώρα όχι. Δεν είναι σημείο που το έχω αξιολογήσει γιά 2.30 και το βρίσκω 2,60 γιά να το παίξω (πχ Μόρκαμ προχθές ή Φλίτγουντ). Εχει διαφορά.

Τι “σηκώνει” κουβέντα”; Η Ιπσουϊτς με τον Κουκ στον πάγκο της, “κουβεντιάζεται” στο 2,75 κυρίως γιατί η Λίνκολν έχει σοβαρές απουσίες που την έχουν κάνει άνω κάτω (τα έγραφα πρόσφατα).

Η Σάντερλαντ στο 2,80 επίσης “κουβεντιάζεται”. Είναι σε φόρμα, έχει ηθικό, έχει φανέλα, έχει και χρήμα πλέον (με την οικογένεια Ντρέιφους στα ηνία) και κυρίως η Πόρτσμουθ έχει σκαλώσει. Κάτι δεν πάει καλά εκεί, αυτή η 4αρα από ημίχρονο προχθές ήταν όχι φάπα, αλλά….γκλοπιά (γιά να είμαστε και στο πνεύμα των ημερών). Μιά σκέψη έκανα και γιά Μπράντφορντ (στο Κάρντιφ πλέον τα ματς της Νιούπορτ) αλλά έχει πολύ Χ το ματς μέσα.

Μετά, η Στιβενέιτζ που στα μάτια μου είναι το σοβαρότερο λάθος όλων. Η Λέιτον πάει άθλια καιρό, διώχνει τον Εμπλετον, βάζει προπονητη τον γερόλυκο εξτρέμ ΜακΚάνουφ και πάει και αρπάζει…ντόρτι στην Εξετερ. Πως διάολο είναι απόψε φαβορί; Η Στιβενέιτζ είναι καλά, σε φόρμα, το 2021 έστρωσε εξαιρετικά.

Και για να κλείσω, σκέφτηκα σοβαρά και την Νορθάμπτον (δύο τεράστιες νίκες εντός με τον υπηρεσιακό) αλλά σκάλωσα πρώτον με το 3,75 (ήταν άνω του 4,00) και φοβάμαι την αντίδραση της Τσάρλτον.

Γιά κερασάκι; Μπάς και κάνει κανένα θεόκουλο η Γουίκομ; Περισσότερο έμπνευση αυτό. Η ΚΠΡ κάνει “κουλά”, προχθές ήταν καλή, η Γουίκομ το’χει πάρει απόφαση ότι θα πέσει πίσω στη Λιγκ 1, αλλά αυτό την κάνει και επικίνδυνη χωρίς άγχος αποτελέσματος. Ομολογώ ότι μου το κάνει το “κλικ” ενστικτωδώς, το 6,00 είναι και τεράστιο…

Οποιος με διαβάζει χρόνια καταλαβαινει ποιό με “ψήνει”.

Πολύ ουσιαστικά…κανένα. Μετά ξεχωρίζει σαφώς η Στιβενέιτζ, η Γουίκομ είναι μιά έμπνευση και οι Ιπσουϊτς-Σάντερλαντ είναι οι δύο που ας πούμε ότι κάπως ξεχωρίζουν απ’ τον σορό.

Τι να παίξω/τι να αφήσω όταν δεν έχω και κέφια/διάθεση/όρεξη/το μυαλό είναι αλλού;

Την δυάδα με τα under, πάει αυτή. Και μετά;

Μετά, πάω σε μονά-δυάδα Ιπσουϊτς-Στιβενέιτζ (αφήνω Σάντερλαντ) και ένα μονό ξερό την έμπνευσή μου, την Γουίκομ.

Ολα τα εγγλέζικα έχουν πρώιμη πληρωμή, ο στόχος είναι σήμερα απλά να μην χάσω. Είπαμε, κακοδιάθετος.

UPDATE: Μιά λάθος επιλογή (Ιπσουϊτς αντί Σάντερλαντ όταν είχα απομείνει με τα τρία “καλύτερα”) και μιά μεγάλη ατυχία (Στιβενέιτζ που παρά το μόνοτερμα δεν σκόραρε και γλύτωσε η Λέιτον με 0-0) είναι η ιστορια της Τρίτης.

Χθες δεν ασχολήθηκα, πάω στο σημερα με μιά σημείωση πρώτα: Μου αρέσει το εγγλέζικο μενού του Σαββατου. Μου περνάνε σκεψεις και γιά κάποια early bets, ισως ανεβασω στήλη από αύριο, δεν έχω αποφασίσει.

Σήμερα λοιπόν, οκτώ ματς Europa League. Σκαλώνω αρκετά ότι είναι πρώτα ματς. Ως αποδοσεις σε 1-Χ-2 θεωρώ ότι σε Ολυμπιακό, Μόλντε και Σαχτάρ έχουν λάθος.

Ούτε η Αρσεναλ τρομάζει (θυμάστε και πέρυσι), ουτε η Γρανάδα έχει το ειδικό βάρος κι έχει κι ένα κάρο απουσίες (θυμίζω, πρωτάρα στην Ευρώπη, ποτέ δεν έχει ξαναπαίξει), ούτε η διαφορά Ρόμα-Σαχτάρ είναι τόσο μεγάλη.

Σκαλώνω όμως στα πρώτα ματς (όπου θεωρητικά η ισοπαλία δεν χαλάει την φιλοξενούμενη). Και σκαλώνω και σε άλλα “θεματάκια”.

Απουσία Σεμέδο (σίγουρη) και εξαιρετικά αμφίβολος (με ένεση αν παίξει) ο Μπα στον Ολυμπιακό. “Τσιγγάνα” η Μόλντε, χωρίς άλλα επίσημα ματς, δεν γύρισε σπίτι της μετά την Χοφενχάιμ γιά να μην κάτσουν ολοι καραντίνα, κάπου στην Ισπανία την έβγαλε. Και τέλος, ντεφορμέ και αγκομαχάει τελευταία η Σαχτάρ.

Μετά κοιτάω τα γκολ. Θεωρώ λάθη στο g/g (1,95) του Σλάβια-Ρέιντζερς, στο over του Ολυμπιακός-Αρσεναλ (2,00) και στο under του Γιουνάιτεντ-Μίλαν (1,90).

Αυτά είναι όλα. Τι να παίξω;

Μιά δυάδα με Mαντσεστερ under και g/g στην Σλάβια. Χαμηλού ύψους.

Και μετά, από τα ασόδια, ένα μονούλι στο 3,40 του draw no bet της Μόλντε (είπαμε, πρώτα ματς). Και έκλεισα. Χαμηλά λιπαρά η μέρα, ίσως έχουμε τίποτα άλλο στο live.

Update 2: Δεν κανω νέα στήλη, αλλά επιλέγω να παίξω δυνατά σε μονά και δυάδα δύο αυριανά σημεία γιατί ήδη κατηφορίζουν και δεν θέλω να χαθεί η αξία.

Ξεκάθαρα κοντράρω Λέιτον και Καρλάιλ. Δύο ομάδες που στα τελευταία τους 20 ματς (10 και 10) έχουν 3 νίκες (η Λέιτον μία επί της τελευταίας Γκρίσμπι και η Καρλάιλ πριν από 9 ματς, ήταν ακόμα Γενάρης). Εχουν αξία Σκάνθορπ και Μπράντφορντ ξεκάθαρα. Υπάρχουν κι άλλα ματς καλά αύριο. Με αξία. Επιλέγω όμως να χτυπήσω δυνατά αυτά τα δύο γιά αρχή (γιά τα οποία ισχύει και η πρώιμη πληρωμή).

Σκέφτηκα και την Αουγκσμπουργκ σήμερα, αλλά το αφήνω γιατί δεν με πείθει (η Γκλάντμπαχ πάντως είναι σε χαμό με τον Ρόζε). All and all, αυτά τα δυο διπλά από σήμερα και τα υπόλοιπα αύριο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras