455

Billaras

Χωρίς καμιά διάθεση…

Περνάω μέρες αφασίας. Ουσιαστικά δεν θέλω να κάνω τίποτα. Και χθες αν δεν υπήρχε υποχρέωση, δεν θα έκανα ούτε το vidcast. Η ιστορία με την Πούπσι με έχει χαλάσει άσχημα, πολλοί ίσως να μην με νοιώθουν αλλά σημασία έχει πως νοιώθω εγώ. Χθες κανόνισα για την ευθανασία και την καύση της, θα γίνουν σύντομα, τι άλλο να πω; Η διαθέσή μου είναι “δεν θέλω τίποτα και κανέναν”.

Οπως και να’χει. Με την κόκκινη προχθές πήρα όλο το μπετ διημέρου (και της δυάδας του Σαββάτου) πίσω. Σαν να μην έγινε ποτέ δηλαδή. Οτι καλύτερο. Στο chat δεν μπήκα την Κυριακή γιατί δεν είχα διάθεση, αυτή είναι η αλήθεια.

Και έρχομαι στο σήμερα. Φτωχό κουπόνι, έχει πάλι αναβολές το Νησί, αν είδατε το vidcast, κάποια στιγμή λέμε “έχω τρία εγγλέζικα” (λέω εγώ) και “εχω ένα” (λέει ο Μάκης).

Αυτό το ένα -που το είχα κι εγώ στα υπ’ όψην- ήταν η Κρόουλι. Πάλι αναβλήθηκε, πάλι παγετός. Και δεν είναι το μόνο. Το άλλα δύο δικά μου; Η Μπάρνετ που είναι αυριανό και σημερινό η Σριούσμπερι.

Κατά τα άλλα λοξοκοιτάω την Στουτγάρδη που ναι μεν έχει να κερδίσει εκτός από…πέρυσι (!) αλλά έχει νέο προπονητή (Λαμπαντία), προχθές στην επανέναρξη δεν ήταν κακή και παίζει με ομάδα που είναι κακή (την είδα, την πήρε παραμάζωμα η Ουνιόν και της έκανε ανατροπή), επέστρεψε στου αγώνες με νέα ήττα, έχει να κερδίσει εντός από το…καλοκαίρι (απ τις 10/9) και γενικά δεν τρομάζει κανέναν η Χοφενχάιμ.

Και αύριο έχω στην άκρη του μυαλού μου και λίγο Πανσερραϊκό και λίγο Σοσιεδάδ. Κλείσαμε.

Ο Μακης αφού αναβλήθηκε η Κρόουλι δεν βλέπω να γράφει στήλη. Εγώ τα αυριανά τα αφήνω να δω 11αδες (σε ΑΕΚ και Μπάρτσα). Ισως κάνω update. Αφήνω και το αυριανό της Νάσιοναλ Λιγκ, φοβάμαι μην αναβληθεί κι αυτό ή παιχθεί σε παγοδρόμιο (και δεν έχει και πρώιμη η Νάσιοναλ Λιγκ).

Οποτε, απλά πράγματα. Μονά-δυάδα Σριούσμπερι και Στουτγάρδη και τελος. Πρώιμη έχουν. Λίγα λεφτά, ίσα να ασχολούμαι, ας περάσει το ένα να βγει χαρτζιλίκι. Νέα στήλη Σάββατο, αλλά ίσως κάνω αύριο update. Γιά το chat δεν υπογράφω. Μπάλα θα βλέπω μεν, διάθεση δεν έχω δε. Θέλω να με καταλάβετε και να με συγχωρήσετε (η φωτό δεν είναι σημερινή, μακάρι να ήταν)…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras