3464

Billaras

Χωρίς ομάδα, χωρίς διάθεση…

Θα την θυμάμαι γιά τα καλά την χθεσινή μέρα. 14 Νοεμβρίου 2014. Από το πρωί είχε ξεκινήσει θεόστραβα. Συγγνώμη γιά την έκφραση, είχε ξεκινήσει…σκατά. Μην ρωτάτε τι και πως, μιά (απειροελάχιστη) ιδέα πάρτε από εδώ: http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=456625 . Ημουνα χάλια. Γύρισα σπίτι, είπα να αράξω, να χαλαρώσω, να ξεχαστώ λίγο. Και τι…διάλεξα γιά να χαλαρώσω; Φυσικά την Εθνική.

Ε, αυτό ήταν. Απόγινα. Δεν είχα άλλα κουράγια. Ούτε γιά να βρίσω. Θέλω να γράψω πολλά, αλλά επιλέγω να το κάνω αύριο που με πιό καθαρό μυαλό θα γράψω γιά την Kingbet της Τρίτης. Ετσι κι αλλιώς το μεσοβδόμαδο που έρχεται πάλι δεν έχει τίποτα, ας τα “φυλάξω” γιά εκεί όσα έχω να πω (αυτή τη φορά όχι τόσο γιά τον Ρανιέρι όπου μάλλον τα έχω πει όλα από πολύ νωρίς και δυστυχώς επαληθεύτηκα στο ακέραιο και τόσο μα τόσο νωρίς γιά τον tinkerman), αλλά και γιά τους παίκτες και γιά τους “ΜπεθανοΚαζιάνηδες”.

Ας τα πνίξω λίγο ακόμα μέσα μου…. Πάμε στο στοίχημα. Εχουμε να τα πούμε μέρες από εδώ, είχε πάει καλά το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήρθαν πάλι κέρδη, ο μπουκ το..παλεύει αλλά δεν του κάνω το χατήρι να με βάλει από κάτω, στην Γαλλία το απόλυτο συνεχίστηκε με 5 στα 5 πλέον, δεν έχω κανένα παράπονο, 1255 μοναδούλες έχουν μπει εδώ και μέρες στο σακούλι.

Και πάμε στα φρέσκα. Πολύ…λάιτ κουπόνι, ευτυχώς το τελευταίο τέτοιο ως τον Μάρτιο (ωραίο πρόγραμμα έχεις φτιάξει ρε Πλατινί, κάθε μήνα διακοπή). Θα είμαι σύντομος γιατί -να με συμπαθάτε- δεν έχω όρεξη. Και έχω και το μυαλό μου αλλού. Στο νησί είχα ξεχωρίσει μιά πεντάδα. Το ένα σβήστηκε πάραυτα αφού γύρισε φαβορί (Πιτέρμπορο). Και έμειναν τέσσερα.

Νοτς Κάουντι (3.70), Κρου (3.90), Ακριγκτον (3.30) και Μπέρτον την Δευτέρα (3.60). Αυτά έχω αναφέρει και στην εφημερίδα χθες, αυτά έχω και σήμερα, δεν πρόσθεσα κάτι άλλο. Και εκτός νησιού, ένα λίγο…πονηρούτσικο (Κρουζείρο αύριο στο 3.00), και κάμποσα χινάρια (Αυστρία-Ρωσία στο 3.20, Μαυροβούνιο-Σουηδία στο 3.25, Ισραήλ-Βοσνία στο 3.30 και ένα σπανιόλικο, Αλαβές-Χιχόν στο 3.

10). Αυτά είναι όλα, κλείσαμε. Χωρίς ανάλυση, κρατάω Κρου-Ακριγκτον-Νοτς Κάουντι από το νησί γιά ένα trixie χαλαρό. Η Μπέρτον είναι τη Δευτέρα, ως τότε…έχει ο Θεός. Και από τα άλλα, κάνω ακόμα ένα trixie με ισοπαλίες, αφήνω Κρουζείρο διπλό και Ισραήλ Χ έξω, παίζω Αυστρία Χ, Μαυροβούνιο Χ και Αλαβές Χ. Ισοπαλίες δεν είχα παίξει ως σήμερα, φτάσαμε μέσα Νοέμβρη, χαλαρό μενού έχουμε, χθες δεν ήρθε καμία, ας το κάνω σήμερα πάντα με την προσέγγιση που ξέρετε πως έχω γιά τα Χ.

Δύο trixie και πάπαλα, κανονικό κουμάρι ξανά το…άλλο Σάββατο, εκτός αν αύριο μου…την βαρέσει και ψαχτώ γιά ένα τρίτο trixie με τα δύο που μου'χουν “περισσέψει” (Κρουζέιρο, Μπέρτον διπλά) και αν βρω και κανένα ακόμα (μου'χει περισσέψει κι ένα χινάρι αυριανό στο Ισραήλ). Προς το παρόν, αυτά τα δύο trixie και -πιστέψτε με- δεν θα παρακολουθήσω καν τα αποτελέσματα, ας έρθουν όλα ή κανένα, ποσώς με νοιάζει.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Κέρδη από 9/11: 1255 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 7.555 μονάδες. Κάβα Bet of the day: 2000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 2360 μονάδες. Ποντάρισμα 15/11: Trixie: Ακριγκτον 2 (3.30)-Νοτς Κάουντι 2 (3.70)-Κρου 1 (3.90) με 40 μονάδες κάθε δυάδα και 15 στην τριάδα, όλο μαζί 135 μονάδες. Trixie: Αυστρία Χ (3.20)-Μαυροβούνιο Χ (3.25)-Αλαβές Χ (3.10) με 45 σε κάθε δυάδα και 5 στην τριάδα, όλο μαζί 140 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 275 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 7.280 μονάδες. Προφανές ότι παίζω ελάχιστα, από την περασμένη Κυριακή ως και το άλλο Σάββατο όλο μου το παιχνίδι αυτό είναι κατά 99%. Κρατάω όσα μου έδωσαν οι Νάπολι, Ρεμς, Σταντάρ, Νιουκάστλ και περιμένω. “Κανονική” στήλη το…άλλο Σάββατο. Εννοώ με μπόλικο στοίχημα και ευελπιστώ και με καλύτερη διάθεση.

Ισως όμως -γιά να χαλαρώσω κιόλας- γράψω κανένα πιό ελεύθερο θέμα την Τρίτη εδώ. Καλό (και χαλαρό) βόλι! Υ.Γ: Γιά να το διασκεδάσουμε λίγο: Η μόνη μου “χαρά” είναι ότι χάσαμε χθες από….ψαράδες. Υ.Γ 2: Γιά να μην νομίσετε ότι όσα έγραφα γιά τον Ρανιέρι “εντός των τοιχών” τα είχα δει μόνο εγώ και ΄ήταν..παρθενογέννεση, βρήκα στο αρχείο μου κάτι.

Διαβάστε ένα εξαιρετικό άρθρο της Daily Mail, του Γκάρι Ντόλαν, δημοσιευμένο στις…. 25 Ιουλίου παρακαλώ, ΑΜΕΣΩΣ μετά την πρόσληψη του!!! Τα…είχαν διαβάσει αυτά στην ΕΠΟ; Τα είχαν διαβάσει ή τα ήξεραν πολλοί στο συνάφι μου; Γιά δείτε τι ωραία που κονομάει από τις αποζημιώσεις ο ιταλός (και τι ωραία που τα γράφουν αυτοί που δεν έχουν λόγο ούτε να κουκουλώσουν, ούτε να γλέιψουν)… Το λινκ: http://www.

dailymail.co.uk/sport/football/article-2705722/Claudio-Ranieri-earned-10m-Greece-appointed-ex-Chelsea-boss.html

Παλαιότερα άρθρα του Billaras