3413

Billaras

Χωρίς περιθώρια ελιγμών!

Τα καλά νέα; Χθές περάσαμε υπέροχα στο ράδιο, το απολαύσαμε εμείς, το απολαύσατε κι εσείς πιστεύω, ήταν ότι χρειαζόταν. Επίσης, στην Boxing Day…κουνήθηκε το διχτάκι, λίγο έλειψε να το σκίσουμε κιόλας, μιά τόση δα λεπτομέρεια πάντα θα κάνει την τελική διαφορά. Στον Μάκη ήταν ένα γκολ στο 90' (Ρέντινγκ), σε μένα μιά…επιλογή στο 90'! Μένω με τέσσερα σημεία αν θυμάστε, κι εκεί αφήνω Στόουκ και κρατάω Χάρτλπουλ.

Είτε αν έκανα yankee (που θα σήμαινε στο τέλος 3 στα 4), είτε αν έκανα..ανάποδη επιλογή (που θα σήμαινε απόλυτο σε patent), τώρα θα μιλάγαμε γιά …σκίσιμο δικτύων. Τώρα απλώς σκοράραμε. Not bad, αλλά θα μπορούσε και καλύτερα, ήταν καλή μέρα η Boxing Day. Τα κακά νέα; Οκ, δεν έχουμε πολλά κακά, απλά προ ολίγου αναβλήθηκε ελέω χιονιά το Σέφιλντ-Σκάνθορπ και μου έφερε όλο το παιχνίδι τούμπα.

Γι αυτό και άργησε η στήλη, είχα δει ότι έχει έλεγχο καταλληλότητας και περίμενα (να ξέρετε, έχει ρίξει πολύ χιόνι στο νησί, θαύμα που'χει μόνο αυτή την αναβολή -και ακόμα μιά στο Κόνφερενς). Μ'αυτά και μ'αυτά, πάλι θα ταυτιστώ πολύ με τον Μάκη. Λογικό. Το ακούσατε και στο ράδιο χθες. Τα ίδια κοιτάμε. Και το καλό εδώ είναι ότι εγώ τουλάχιστον ότι έγραψα στην εφημερίδα χθες, τα έγραψα πριν τα ματς της Boxing Day.

Γιατί είναι καλό; Γιατί δεν θα…άλλαζα τίποτα. Τα ίδια θα κράταγα πάλι μετά τα reports. Γουέστ Χαμ-Νιουκάστλ-Σουόνσι από Premier, Μπέρμιγχαμ-Μπόλτον από Championship, Κρου-Ντονκάστερ-Νοτς Κάουντι-Σκάνθορπ από 1η, Γουίκομ από 2η. Εννιά σημεία. Στην εφημερίδα είχα τα οκτώ, έλειπε μόνο η Ντόνκαστερ. Και πάμε στη διαλογή. Εξω αναγκαστικά (και δυστυχώς) η Σκάνθορπ.

Με χάλασε αυτό, θα παιζόταν σίγουρα. Εξω η Μπέρμιγχαμ, ξεκινάει σε λίγο και αφού το ξανασκέφτηκα, κάνω πίσω. Δεν μου πάει να παίξω ομάδα που 48 ώρες πριν έφαγε ντόρτι εντός. Εξω η Ντόνκαστερ, κυρίως λόγω απόδοσης. Είπαμε, οχι και 3.20, πάρα πολύ χαμηλό. Αν θέλετε, εδώ παίξτε καμιά ανατροπή ημίχρονου/τελικού, έτσι σαν λόττο, γιά την πλάκα σας.

Τα εννιά έγιναν έξι. Και με την Σουόνσι να είναι Δευτέρα, άρα πέντε σημερινά. Ο βασικός μου ενδοιασμός-προβληματισμός ήταν οι Κρου και Νοτς Κάουντι. Προφανώς και σε αποδόσεις είμαι οκ εδώ, η Κρου μας έκανε τα κέφια προχθές και είναι στο 5.00 σήμερα, η Νοτς Κάουντι παραμένει αήττητη εκτός φέτος και είναι στο 4.50. Τι με χαλάει-προβληματίζει; Κατ' αρχάς οι δύο αντίπαλοι.

Σέβομαι απίστευτα την Πρέστον. Ορισμός σοβαρής. Και την Μπράντφορντ. Ορισμός…βαριάς. Παράλληλα είναι καλά και οι δύο, δεν κοντράρω ντεφορμέ ομάδες. Και παράλληλα, η ντεφορμέ ουσιαστικά είναι η Νοτς Κάουντι, ενώ η Κρου θα πάει γιά…τρία στα τρία με υπέρβαση που ίσως δεν την “έχει”. Η τελευταία ξαφνικά να κερδίσει Μπρίστολ-Ολνταμ-Πρέστον; Μήπως είναι λίγο.

.τραβηγμένο; Θα τις αφήσω. Οριστικά. Κι έτσι, έμεινα με λίγες επιλογές στα χέρια μου. Τρία της Premier (το ένα Δευτεριάτικο), ένα της 2ης και ένα της Championship. Με αυτά τα δεδομένα, το παιχνίδι μου είναι ήδη “προαποφασισμένο”. Γουίκομ και Σουόνσι τα δύο μεγαλύτερα (και δύσκολότερα) μαζί σε μονά-δυάδα. Και τα άλλα τρία μαζί σε trixie ακριβώς ίδιο με του Μάκη.

Γουέστ Χαμ-Μπόλτον-Νιουκάστλ. Αν έπαιζε η Σκάνθορπ, δεν θα έκανα αυτά. Μάλλον θα άφηνα Νιουκάστλ και θα πήγαινα σε yankee με τα τέσσερα άλλα αφήνοντας εντελώς μόνη της την Σουόνσι που'ναι αύριο. Τώρα δεν μπορώ να ελιχθώ. Μπορεί όμως να είναι και γιά…καλό. Ισως το κοινό trixie με τον Μάκη να κάνει…διπλή ζημιά (πλάκα δεν θα'χει;). Η μίζα δεν σηκώνεται επειδή κάναμε μιά νίκη, χαλαρά πάμε, την Τρίτη δεν ξέρω αν θα τα πούμε, μάλλον όχι.

Οπότε θα τα ξαναπούμε από εδώ, του…χρόνου! Την πρωτοχρονιά, με Premier League (μεταξύ μας, τα δικά μου μάτια είναι ήδη στις 3/1, το Σάββατο, σε μιά εβδομάδα. Δέχομαι να χάσω τα πάντα σήμερα, τα πάντα την Πέμπτη, αλλά να έχω κερδίσει Boxing Day και στον 3ο γύρου του FA CUP). ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Κέρδη από 26/12: 1.052 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 6.202 μονάδες.

Ποντάρισμα 28/12: Trixie: Γ.Χαμ 1 (3.50)-Νιουκάστλ 1 (2.80)- Μπόλτον 2 (3.20) με 50 μονάδες κάθε δυάδα και 20 η τριάδα, όλο μαζί 170 μονάδες. Μονά-δυάδα: Γουίκομ 2 (4.50)-Σουόνσι 2 (5.50) με 20 μονάδες η δυάδα, στα μονά βάζω 82 στην Γουίκομ και 60 στην Σουόνσι. Ολα μαζί 142 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 312 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 5.890 μονάδες. Μπορώ κάλλιστα και με…ένα να βγώ από πάνω ή να πατσίσω.

Ο στόχος είναι το ντουμπλάρισμα. Γιά να δούμε αν “έστριψε” (αν και επιμένω, θα δείξει ξεκάθαρα στις 3/1, εκεί θα γίνει καλή μάχη). Η φωτό είναι από το…όνειρό μου, πάσα Γκούντγιονσεν (φαίνεται στο βάθος)-γκολ Χέσκι, με την Μπόλτον. Τρελλάναμε την Αγγλία με τις γεροντάρες λέμε! Ως την Πρωτοχρονιά θα μιλάμε και στα σχόλια κάτω από τη στήλη, αλλά έτσι…επίσημα, σας λέω μέσα από την καρδιά μου, ότι μπορείτε να πιστέψετε πως οι ευχές σας μπορουν να πραγματοποίουνται.

Θέλετε απόδειξη; Το Betsellers! Πάντα ευχόμουν να έχω ακριβώς ένα τέτοιο site. Με αυτούς τους φίλους, αυτές τις στιγμές, ακριβώς όπως τα ζούμε. Και η ευχή μου έγινε πραγματικότητα εδώ και καιρό. Καλή χρονιά σε όλους!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras