3697

Billaras

Χωρίς πολλές απαιτήσεις…

Πολύ φυσιολογική και εντελώς αναμενόμενη η χθεσινή ήττα. Μέσα στο πρόγραμμα, το έγραψα και απλώς σκεφτόμουν μήπως και πάρω τα (λίγα) λεφτά μου πίσω. Δεν κέρδισε η Νορθάμπτον, έμεινε στο 1-1, δεν τα πήρα. Τα'χω ξεχάσει ήδη όμως. Περισσότερο θυμάμαι το…απίθανο γκολ που έφαγε ο Κωνσταντόπουλος (έτσι κέρδισε η ΚΠΡ την Μίντλεσμπρο, με απίστευτο τσαφ του Ντίμι στο 93'), θυμάμαι το απίθανο γκολ που έβαλε (από τη σέντρα) ο Ρούνεϊ, την απίθανη “πατάτα” του διαιτητή Μάρινερ στο Τσέλσι-Αρσεναλ (πως διάολο αποβάλλεις λάθος παίκτης σε εντελώς καθαρή φάση;) και βέβαια την…απίθανη στενομυαλιά του Βενγκέρ.

Δεν μπορεί ρε Βενγκέρ να συμβαίνει αυτό εντελώς τυχαία! Τον σέβομαι τον αλσατό, αλλά πάντα σε ότι αφορά στα αμυντικά ζητήματα χώλαινε. Ειδικά φέτος. Αμα τρώς 6 από Σίτι, 5 από Λίβερπουλ, 6 από Τσέλσι (τις τρεις πρώτες δηλαδή που με αυτές παλεύεις γιά τον τίτλο), έχεις θέμα. Τα ίδια χθες, όλοι στη σέντρα, γινόταν λάθος, άντε πιάστε τους μετά τους “μπλέ”.

Δώρο τους έκαναν με την εμμονή του αλσατού. Και οκ, να έχεις μέσα Οζιλ, Ράμσει, Γουίλσιρ στα χαφ, να το καταλάβω ότι ρισκάρεις. Να λείπουν όλοι, να αφήνεις…πάγκο τον μοναδικό καθαρό κόφτη (Φλαμινί), να βαφτίζεις εξάρι τον Αρτέτα και να παίζεις αμυνα ψηλά στη σέντρα, έ, σόρρυ, αλλά έξι θα φας (ή αν προτιμάτε 17 γκολ στα τρία ματς με τις πρωτοπόρες εκτός).

Πάμε στο σήμερα. Μέρα με..χαμηλά λιπαρά. Είδατε και τον Μάκη. Τρέχουμε και από νωρίς γιατι η εφημερίδα θα βγει αύριο εκτάκτως, δεν είναι απλό. Μελέτη ωρών από Σαββατόβραδο, γράψιμο σήμερα γιά το επόμενο κουπόνι και τώρα να κάνεις “κλικ” στο μυαλό, να γυρίζεις τα μπρος-πίσω και να ξανασχολείσαι με τα φρέσκα. Anyway, ιδού τι έχω μαζέψει: Τρία over, σε Νάπολι, Βαλένθια, Σαμπντόρια.

Καλοπληρωμένα. Τρεις άσους φαβορί. Λεβαδειακό, Πάσος και Ερσιγεσπόρ. Και δύο αουτσάιντερ, Σαουθάμπτον και Κότμπους! Αν θελήσω να τα κάνω τρία τα μεγάλα, την…Φιορεντίνα κοιτάω. Αυτά είναι όλα. Ούτε με το ντέρμπι μπλέκω (το έγραψα και χθες, “βλέπω” Τσέλσι και Ρεάλ, αλλά δεν με καλύπτουν καθόλου οι αποδόσεις), ούτε με “μπετά” (τύπου Ατλέτικο, τύπου Ξάνθης και Κάλλονης), ούτε βρήκα άλλο λαθάκι πλην αυτών που ανέφερα στα μεγάλα.

Ποιός είναι ο στόχος; Να μην χάσω ξανά, αν μπορέσω απλώς να πάρω πίσω και τα χθεσινά θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μην το παιδεύω πολύ, δεν έχει νόημα, θέμα χημείας είναι. Ο Μάκης πήγε με Λιβαδιά-Πάσος. Εγώ θα πάω με Ερσιγεσπορ-Πάσος δυάδα. Παλεύουν να σωθούν, η τουρκάλα έχει εξαιρετική φόρμα και βρίσκει…ψοφίμι απέναντί της, η δε Πάσος θέλει να…εξαργυρώσει το “ωραίο” διπλό που έκανε και .

.χαρήκαμε όλοι πριν μιά εβδομάδα. Θα βάλω και τα τρία over μαζί, θα κάνω κι ένα trixie με τα μεγάλα, εντελώς απλοϊκό παιχνίδι. Και με λίγες μονάδες. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να τα αναλύσω πιό διεξοδικά, όταν το ενδιαφέρον είναι μικρό, δεν σε…εμπνέει και να γράψεις κάτι παραπάνω. Κάντε ότι χημεία θέλετε αν δεν σας αρέσει η δική μου.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 10.670 μονάδες. Ποντάρισμα 23/3: Δυάδα: Πάσος 1- Ερσιγεσπόρ 1 (4.2) με 100 μονάδες. Παρολί με over: Βαλένθια-Νάπολι-Σαμπντόρια (6.85) με 60 μονάδες. Trixie: Σαουθάμπτον 2 (3.75)-Φιορεντίνα 2 (4.75)-Κότμπους 2 (2.87) με 35 μονάδες κάθε δυάδα και 5 στην τριάδα. Ολο μαζί 110 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 270 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 10.

400 μονάδες. Προφανές ότι παίζω λίγα. Προφανές ότι θέλω απλώς “κάπου” να ευστοχήσω γιά να έχω και κέρδη, τσιμπώντας και κατιτίς από τα χθεσινά χαμένα. Προφανές ότι το ενδιαφέρον μου είναι μικρό, και να ξαναχάσω δεν τρέχει κάστανο με τόσα που παίζω και περιμένοντας μιά “σβηστή” μέρα. Δεν μου αρέσει να χάνω, σε κανέναν δεν αρέσει, αλλά έχω χωνέψει ότι σε αυτό το παιχνιδάκι, έτσι πάει.

Τρείς-τέσσερις χάνεις, μιά-δύο φέρνεις “ισοπαλία΄, μιά κερδίζεις. Αυτή η μιά να έιναι καλή, αυτό έχει σημασία. Τα ξαναλέμε ανήμερα της Εθνικής γιορτής, την Τρίτη 25 του μήνα, με τη στήλη λογικά να ανεβαίνει λίγο μετά το μεσημέρι, κατά τις 4-5.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras