4390

Billaras

Χωρίς “σωστή” διάθεση

Με άλλη διάθεση είχα προετοιμαστεί να γράψω σήμερα, άλλη προέκυψε. Ετσι είναι η ζωή. Πάνω και κάτω. Κανονικά θα έγραφα ευχαριστίες γιά τις ευχές (γιά τα χθεσινά μου γενέθλια), θα σας “ρώταγα” πόσο αρνί φάγατε, και στο χαλαρό θα μιλάγαμε γιά τα ματσάκια που έγιναν και αυτά που θα γίνουν. Ε, μιά είδηση αρκεί να φέρει τα πάνω-κάτω.

Ο θάνατος του Δημήτρη Μητροπάνου δεν είναι κάτι που προσπερνάς εύκολα. Ειδικά αν είσαι πάνω από 35 και έχεις μεγαλώσει ακούγοντας τον τελευταίο μεγάλο. Χαλάστηκα πολύ, μάλλον το καταλάβατε κι όσοι ακούσατε betradio το μεσημέρι. Καλό ταξίδι να έχει, θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που μέσα στη σαιζόν τον άκουσα ζωντανά δύο φορές (καλοκαίρι του 2011 στον Λυκαββητό και τον Γενάρη του 2012 στο μαγαζί που τραγούδαγε)….

Η ζωή όμως δεν σταματάει. Κι αυτό είναι το δύσκολο μέρος. Ενώ έχεις κάτι να σε βαραίνει, να γράφεις, να δουλεύεις, να ασχολείσαι με τα καθημερινά. Δεν γίνεται αλλιώς. Γι αυτό και πάμε στα δικά μας…. Γιά το Σαββατοκύριακο ελάχιστα λόγια έχω να γράψω. Μιά Νανσί αρκούσε να μου βγάλει και κέρδος, ήμουν άτυχος εκεί (ισοφάριση με πέναλτι στο 90'), όπως άτυχος ήμουνα και στην Εξετερ.

Δεν πειράζει, με την “κουτσή” δυάδα Ατλετικο 2-Παλέρμο Χ (που δεν εγινε), με την επιστροφή του στοιχήματος με την ιταλική δυάδα και πάνω από όλα με την δυάδα που μου άρεσε περισσότερο από όλες (Ατλέτικο-Μπιλμπάο) πήρα πίσω 896 μονάδες. Είπαμε, μιά Νανσί αρκούσε γιά κέρδος, έστω και μικρό. Πάμε στο σήμερα. Χαλαρά. Πολύ χαλαρά. Ως…ψίχουλα.

Στο σεντόνι έχουμε την γιγαντομαχία, αλλά προγνωστικά..απαγορεύονται. Ενα από τα τρία σημεία θα πληρώσει ο μπουκ, δεν έχει νόημα. Γιά… πλάκα περισσότερο, θα παίξω δύο σκοράκια. Να περάσει το βράδυ μου. Ρεάλ 1-2 και ισοπαλία 2-2.Αυτά τα δύο σκορ. Φυσικά αυτό δεν είναι πρόταση, είναι…έμπνευση και λόττο. Οποιος “βλέπει” ανάλογα σκορ, ας παίξει το δικό του λόττο… Στο 11.

5 το 1-2, στο 16.5 το 2-2, μαζί με την…πίτσα θα πάνε αυτά, να έχω ένα ενδιαφέρον παραπάνω. Στο νησί; Το έγραψα και στην σημερινή KngBet, η σαιζόν…έχει σφυρίξει λήξη. Δεν μπορώ να παίζω 1.50 και 1.60 μόνο βάση κινήτρου. Δεν πάει το χέρι, ας περάσουν όλα. Τι θα παίξω; Μιά δυάδα Πόρτσμουθ 1-Μπέρμιγχαμ 2, που οι αποδόσεις “κάτι” λένε, πέρα από το μονόπλευρο κίνητρο.

Εχω 2.50 Μπέρμιγχαμ, έχω και 1.90 Πόρτμουθ, η δυάδα μου δίνει 4.75, αρκεί. Και εδώ, πολύ χαλαρό μπετ, θα το δείτε στην κάβα. Δεν θα…κάτσω να σκάσω αν δεν έρθει. Ολα τα άλλα, τα..ψειράκια, τα αφήνω ήσυχα, ας κάνουν ότι θέλουν. Και θα συνεχίσω, πάντα με διάθεση …άνεσης, με Μίλγουολ και Γουότφορντ. Δεν θέλουν κάτι μεν βαθμολογικό, αλλά έχουν δείξει ότι δεν χαρίζονται σε κανέναν ως τώρα.

Και είναι σε φόρμα. Ας καίγονται Κόβεντρι και Μπράιτον. Δεν με ψήνουν. Μονά (στο ανταλλακτήριο) και δυάδα. Γιά φινάλε στο παιχνίδι μου; Σκέφτηκα και μιά τριάδα με over (σε Ιπσουϊτς-Μπλάκπουλ-Πιτέρμπορο) και θα ρίξω κι εδώ κάτιτις. Προσέξτε καλά όμως. Μην τα…βλέπετε πολλά! Κοιτάξτε καλά πόσες μονάδες θα παίξω. ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ. Κανένα να μην πέρασει, αύριο θα τα έχω ξεχάσει όλα.

Τόσο…δυνατά θα παίξω! Τίποτα άλλο, ούτε “υψηλή ανάλυση”, ούτε τίποτα. Δείτε την κάβα, ραντεβού στο chat και τα λέμε πάλι αύριο με εξίσου χαλαρό μπετ. Ενα και μοναδικό μπετ θα είναι δυνατό (το…έριξα ήδη, στο 2.84) η αγαπημένη μου Μπιλμπάο. Το αναφέρω από τώρα, μήπως πέσει η απόδοση. Θα την ξαναδούμε όμως την Πέμπτη. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.

000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 25.430 μονάδες. Κέρδη-επιστροφές από 14-15/4: 896 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 26.326 μονάδες. Ποντάρισμα 17/4: Ακριβή σκορ Μπάγερν-Ρεάλ 1-2 (11,5) με 30 μονάδες και 2-2 (16.5) με 20 μονάδες. Σύνολο 50. Δυάδα: Πόρτσμουθ 1-Μπέρμιγχαμ 2 (4.75), με 71 μονάδες. Μονά-δυάδα: Γουότφορντ 2 (4.10)-Μίλγουολ 2 (3.80), από 55 μονάδες σε κάθε μονό και 15 στην δυάδα (13.

3), σύνολο 125 μονάδες. Τριάδα με over 2,5: Μπλάκπουλ-Πιτέρμπορο-Ιπσουϊτς (4.04), 80 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 326 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 26.000 μονάδες. Είναι σαφές πόσο χαμηλά ποντάρω. Λιγότερο από τα μισά μιάς “κανονικής” μέρας (που παίζω συνήθως 700-750 μονάδες ή και παραπάνω). Κάντε κάτι ανάλογο. Οτι και να πιάσω, τα πήρα όλα πίσω. Στα δύο μονά μπορώ να κάνω και trading, η δυάδα όμως είναι σε μπουκ, όχι σε ανταλλακτήριο.

Καλή τηλεθέαση και (χαλαρό) βόλι!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras