2563

Μάκης Μηνδρινός

Χωρίς ταυτότητα στα εκτός

Ντέρμπι με αμφίπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον ανοίγει την αυλαία της 43ης αγωνιστικής στη Λιγκ 1. Παρότι βρίσκεται στο TOP 10 της βαθμολογίας η Ρότσντεϊλ δεν έχει λύσει ακόμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εκτός έδρας. Με νίκη απόψε κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή η Μπέρι. ΜΠΕΡΙ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ (21:45) Κωδ. ΟΠΑΠ: 1697 Γήπεδο: ΓΚΙΓΚ ΛΕΪΝ (11.

840), ΜΠΕΡΙ Απόσταση (χλμ): 11 Στο πρωτάθλημα φέτος: Ρότσντεϊλ – Μπέρι 2-0 Σετ αποδόσεων: 2.75 – 3.25 – 2.40 * 2-3-1 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο τη Ρότσντεϊλ. * Οι τέσσερις από τις έξι πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους στο «Γκιγκ Λέιν» είχαν under. * Τοπικό ντέρμπι. ΜΠΕΡΙ Ρεπορτάζ: Πάνω που έδειχνε να ξεμπλέκει από την ουρά, ήρθε το αρνητικό σερί στο πρόσφατο καρέ (0-2-2) για να την επαναφέρει τα σύννεφα (+1 από διακεκαυμένη ζώνη).

Κατώτερη του μετρίου κόντρα στην Μπράντφορντ (0-2). Ορεξάτη στο α' μέρος, δεν σκόραρε όμως στις δύο καλές στιγμές που έφτιαξε. Μπήκε «μουδιασμένη» στο β', βρέθηκε πίσω (0-1 56') και δεν επανήλθε. Αλλαγή στο σύστημα ετοιμάζει ο Κλαρκ βλέποντας το σύνολό του να κολλάει: «Το 5-3-2 δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στο τελευταίο κομμάτι, γι' αυτό ετοιμάζουμε το σχέδιο Β ενόψει Ρότσντεϊλ.

Ψυχολογικά είμαστε απολύτως έτοιμοι, στα ντέρμπι δεν χρειάζονται πολλά λόγια, παρά μόνο πάθος και τσαμπουκάς στον αγωνιστικό χώρο». Ο δρόμος προς το φινάλε: Ρότσντεϊλ (Μ), Μπόλτον (Ε), Νορθάμπτον (Μ), Σάουθεντ (Ε) Bet Info: Διατήρησε απαραβίαστη την εστία της στα 4/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Στο «Γκιγκ Λέιν» επί Κλαρκ έχει δύο απ' όλα μέχρι στιγμής (2-2-2).

Αγωνιστικά νέα: Χτύπησε στο σαββατιάτικο ο ενδεκαδάτος Τζόουνς (φουλ μπακ, 13/0) και θα χάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια. Με πρόβλημα αποχώρησε και ο Μουρ (μπακ, 16/0), με το ιατρικό επιτελείο να τον δίνει αμφίβολο. Παραμένουν έξω οι χρήσιμοι Τιουτ (χαφ, 14/1), Μέιγορ (χαφ, 20/3) και 2-3 μακροχρόνιοι. Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του υψηλόσωμου Μπράουν (στόπερ, 6/1).

ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ Ρεπορτάζ: Στους ρυθμούς που κινείται από τον Φλεβάρη και μετά (παίζει διαρκώς Τρίτη-Σάββατο) είναι δύσκολο να σταθεί ανταγωνιστική σε όλα τα ματς, γι' αυτό παρουσιάζει διαρκώς μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Δύο στιγμές έκριναν το παιχνίδι με τη Σριούσμπερι (ήττα 1-0), α) ένα λάθος της άμυνας που έφερε το γκολ (16'), β) δοκάρι για το 1-1 στο φινάλε του α' μέρους.

Mind games λίγο πριν το ντέρμπι από τον Χιλ: «Οταν φεύγουμε από την έδρα μας χάνουμε την ταυτότητά μας. Οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν σε μένα και τους οπαδούς ότι μπορούν να κερδίσουν και εκτός έδρας. Δεν θέλω κλίμα ηττοπάθειας στα δικά μου αποδυτήρια. Η Μπέρι είναι το φαβορί ξεκάθαρα». Ο δρόμος προς το φινάλε: Μπέρι (Ε), Κόβεντρι (Μ), Ολνταμ (Ε), Μπράντφορντ (Μ) Bet Info: Οι 20/26 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα συνοδεύτηκαν από over.

Ζορίζεται πάρα πολύ μακριά από το «Σπότλαντ», έχει πάρει μόλις ένα διπλό στις 9 τελευταίες εξορμήσεις της (1-2-6). Αγωνιστικά νέα: Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ορισμένες διαφοροποιήσεις στο βασικό σχήμα. Σε πορεία επιστροφής οι ενδεκαδάτοι Κάναβαν (στόπερ, 25/2) και Μπάνι (φορ, 22/1). Εκτός σταθερά Τόμσον (χαφ, 21/3), Λίλις (γκολκίπερ, 14/0) και Ρέντσοου (φορ, 1/0).

πηγή: kingbet.net 

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος