3878

Billaras

Ωρα γιά το πρώτο παρολί…

Από χθες το απόγευμα ως και τώρα, την ώρα που γράφω, ασχολήθηκα μόνο με ένα πράγμα. Στοίχημα. Οχι παίζοντας. Οτι έπαιξα, ήταν το απόγευμα. Είδα τα reports, ήρθαν δύο ισοπαλίες και μιά ήττα, αλλά έπρεπε να είναι ανάποδα! Οχι οτι θα άλλαζε κάτι, απλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Γουέστ Μπρομ και Οξφορντ δεν ήταν καλές, οι ισοπαλίες μάλλον τις κολακεύουν.

Καλή ήταν η Πορτ Βέιλ. Αυτό άξιζε να βγει. Και κεφάλι πήρε και απείλησε και άτυχη ήταν (οριζόντιο δοκάρι σε απ'ευθείας φάουλ στο 76' όταν το σκορ ήταν 2-2). Από εκεί και πέρα, επειδή μελετούσα-έγραφα γιά ένα σπέσιαλ αφιέρωμα που θα έχει η Kingbet της Τρίτης γιά το Champions League, είχα αφήσει ανοιχτή την τηλεόραση και έκανα ζάπινγκ. Είδα πολλά ματς.

Ως και αργά τη νύχτα σε μαγνητοσκόπηση, έβλεπα παιχνίδια. Μιά με τρόμαξε. Η Ντόρτμουντ. Οργίασε. Η τριπλέτα Ομπαμεγιάνγκ-Μικχιταριάν-Λεβαντόφσκι μπροστά είναι….θάνατος. Μπορούσε να έχει κερδίσει και με 10 γκολ χωρίς υπερβολή. Οι άλλες ομως, ειδικά όσες παίζουνε σεντονάκι μεσοβδόμαδα, ήταν κακές. Και αναμενόμενο. Οκ, εγώ έχασα την Πορτ Βέιλ στο 4.

75. Ο άλλος που έχασε Ρεάλ, τι να πει; Και την έχασε και σπαθί! Γιουνάιτεντ, Ρεάλ, Σίτι, Μπάρτσα, Μίλαν, Τσέλσι, τις είδα και κούναγα το κεφάλι μου. Μέτριες ως κάκιστες! Και γιά την ιστορία, Γιουνάιτεντ και Μπάρτσα πήραν όχι απλά σφυρίγματα, αλλά…μύριζε παράγκα σε κάποιες φάσεις. Υπερβάλλω, απλώς γιά να καταδείξω πόσο σπρώχθηκαν. Και η Μίλαν ήταν άκρως τυχερή που απλά πήρε τον πόντο, τετράμπαλο έπρεπε να φάει… Πάμε στο σήμερα.

Ηδη από χθες ανέφερα πολλά σημεία. Σήμερα προέκυψαν κι άλλα, οπότε έχω ζόρικο έργο στην τελική διαλογή. Χθες ανέφερα τις Γκο Αχέντ Ιγκλς, Γκλάντμπαχ, Ριντ, Ζούλτε, Νις, Ρεν, Μάλαγα, Μπέτις, Μπόλόνια, Τζίλιγχαμ και Μπιλμπάο (αυριανό αυτό). Σήμερα πρόσθεσα τις Κιέβο, Ουνιόν Βερολίνου, Εστορίλ, Σάο Πάολο. Και έκανα έναν κορμό μεγάλο, με 15 σημεία.

Το…μαχαίρι θα είναι μεγάλο. Τις αναφέρω όλες όμως, γιατί κάποιος μπορεί να παίξει από τις “κομμένες”. Γιά να φτάσουν εδώ, “κάτι” λένε όλα τα παραπάνω σημεία. Ξεκινάω το…λεπίδι: Ουνιόν γιατί παίζει νωρίς και δεν θέλω να βιάζομαι, ενώ δεν έχω και εικόνα της. Κιέβο γιατί στην Ιταλία τα διπλά σπανίζουν. Ριντ γιατί και η άλλη είναι καιρό αήττητη και το Χ δεν θα χάλαγε κανέναν.

Ζούλτε γιατί τελικά θα παίξει ο Βόσεν με την Γκενκ. Νις γιατί οκ, η Λιλ δεν έχει δώσει δικαιώματα. Τζίλιγχαμ γιατί ο Αλεν κάνει ξεσκαρτάρισμα και ούτε η Κόβεντρι έχει δώσει δικαιώματα. Μπέτις γιατί δεν έχει Ρούμπεν Κάστρο και Βερδού (σαν να λέμε την μισή ομάδα). Ξαναλέω, οι “επιγραμματικές” αιτιολογήσεις δεν σημαίνουν και πολλά, κάποιο-α από αυτά μπορεί κάλλιστα να περάσει.

Είναι και θέμα ενστίκτου πλέον. Τι “μιλάει” στον καθένα… Ποιές έμειναν; Γκο Αχεντ Ιγκλς, Εστορίλ, Γκλάντμπαχ, Σάο Πάολο, Ρεν, Μάλαγα και Μπιλμπάο. Επτά από τις δεκαπέντε. Στην άκρη τα δύο φαβορί. Στο 1.83 η Μάλαγα, στο 1.70 η Μπιλμπάο αύριο (μπαίνει στο νέο Σαν Μαμές, κολλητά με το παλίο-φωτό). Αυτές θα γίνουν δυάδα ή μήπως να κάνω το πρώτο παρολί της σαιζόν; Με κάποιο g/g ή οver γίνεται καλό παρολί.

Οπως και να'χει, στην άκρη προς το παρόν. Κοιτάω τα μεγάλα. Γκο Αχεντ στο 6.20 (και στο 5.00 το DNB, στο 2.70 το Χ-2), Γκλάντμπαχ στο 2.60, Σάο Πάολο στο 2.90, Ρεν στο 4.30, Εστορίλ στο 4.85 (και στο 3.60 το DNB). Ολες είναι καλά. Εξτρά στην Σάο Πάολο, γι αυτό την επέλεξα, η επιστροφή Μουρισί Ραμάλιο. Μακράν ο πλέον αγαπήτος, μακράν αλλαγή κλίματος, μακράν ο κορυφαίος τεχνικός στην Βραζιλία.

Εχω Εστορίλ αήττητη (και Μπράγκα από φάπες), έχω Αλμάαρ στα ρηχά νερά και Γκο Αχεντ με άγνοια κινδύνου και χωρίς άγχος, έχω φορμαρισμένη (και ωραία στο μάτι όποτε την είδα) Γκλάντμπαχ, έχω Ρεν με δοντάκια και ενισχύσεις κόντρα σε Λυών…βράσε όρυζα και απανωτές σφαλιάρες. Πως να τις παίξω; Ολες; Θέλει σκέψη…. Εχω δει εικόνα από όλες (είτε από τη μιά είτε από την άλλη ομάδα) πλήν του πορτογαλικού.

Αυτό θα αφήσω ακόμα στην άκρη, την ύστατη ώρα. Και θα πορευθώ με τα άλλα τέσσερα. Θα παίξω στο DNB μόνη της την ολλανδέζα και θα κάνω trixie με τις άλλες τρεις. Μέσα και το παρολί και αυτό ήταν. Γιά το παρολί, λέω να πάω σε ένα “ακριβό” g/g, αυτό της Λιλ. Εξ' αρχής έβλεπα “κάτι” εκεί, άρα πιστεύω σε γκολ της Νις. Κάθε χρόνο Χ το φέρνουν, ας έρθει 1-1 ή 1-2.

Αυτό θα βάλω στο 2.02 γιά τρίτο, κάνοντας το πρώτο παρολί της σαιζόν (σ.σ προς “νέους αναγνώστες”: αναρωτηθείτε ως και σήμερα 15/9 πόσα παρολί έχετε παίξει και τι σας έχουν αποφέρει και αναρωτηθείτε γιατί έφτασα 15 Σεπτέμβρη να παίξω το πρώτο). ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 9.240 μονάδες. Ποντάρισμα 15/9: Μονό αποδεκτό DNB (χωρίς ισοπαλία): Γκο Αχέντ Ιγκλς (5.

00) με 50 μονάδες. Trixie (2-3): Γκλάντμπαχ 2 (2.60)-Σάο Πάολο 2 (2.90)-Ρεν 2 (4.30). Στην “μικρή δυάδα” (Γκλάντμπαχ-Σάο Πάολο) θα βάλω παραπάνω, 55 μονάδες. Στις άλλες δύο δυάδες από 35 μονάδες και 10 μονάδες στην τριάδα. Ολο μαζί 135 μονάδες. Παρολί: Μάλαγα 1-Μπιλμπάο 1 -Λιλ g/g (6.28) με 55 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 240 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 9.000 μονάδες. Bet of the day (κάβα 2.

000): – Οπως βλέπετε, πάλι δεν ξανοίγομαι. Είπαμε, από την άλλη εβδομάδα ανεβάζουμε μπετς. Σήμερα, ένα να μου βγει (είτε το μονό, είτε μιά δυάδα, είτε το παρολί), μιά χαρά θα είμαι. Χαμηλά η μπάλα γιά λίγο ακόμα. Και είδατε, ούτε σήμερα bet of the day. Θα έρθει κι αυτού η στιγμή… Ραντεβού την Τρίτη το μεσημέρι-απόγευμα! ΣΥΝΑΞΗ Ε, αφού το έχουμε καθιερώσει, το σερί δεν χαλάει.

Είπαμε, πρώτα και πάνω από όλα, είμαστε μιά τεράστια παρέα εδώ στο Betsellers. Χαμός πέρυσι στην Αθήνα, χαμός φέτος τον Ιούνιο στην Θεσσαλονίκη, ας…ξαναγίνει χαμός στην Αθήνα τώρα! Ημέρα; Την Παρασκεύη 20/9. Σε ΠΕΝΤΕ βράδυα από σήμερα. Ωρα; Εκεί, κατά τις 9. Θα τελειώσουμε το ράδιο με τον Μάκη και θα έρθουμε! Τόπος; Ο…γνωστός. Αφού μας βόλεψε πέρυσι και φάγαμε και καλά, γιατί να τον αλλάξουμε;; Στον “Κορομηλά” λοιπόν! Στην Αγία Παρασκευή, Ελ.

Βενιζέλου 72. Δείτε και το site του, www.koromilas.gr , στην “επικοινωνία” έχει και χάρτη και τηλέφωνο. O καιρός “κρατάει” (άντε να χρειαστούμε κανένα μπουφανάκι, μέχρι να πιόυμε τα πρώτα και να ζεσταθούμε), ωραίος κήπος, παϊδάκι άφθονο, όλα καλά! Οπως κάνω πάντα, ΈΧΩ ΑΝΟΊΞΕΙ ένα τόπικ στο φόρουμ, στην ενότητα “το site”. Εκει, βάλτε ο καθένας (αφού είστε ΑΠΟΛΥΤΑ βέβαιοι) την συμμετοχή του.

Να μετρηθούμε, να ξέρουμε πόσα τραπέζια θα κλείσουμε. Αυτό, την συμμετοχή σας, κάντε το ως και την Τετάρτη 18/9. Είναι βασικό, μας κάνει τη ζωή πιό εύκολη. Μην το ξεχάσετε. Το κανονίσαμε το μίτινγκ Παρασκεύη κι όχι Σάββατο, γιατί είναι εποχή…γάμων, μην έχουμε “απώλειες” επειδή όλο και κάπου θα είστε καλεσμένοι. Αφήστε που αν ήταν Σάββατο όλοι θα είχατε κινητά στα χέρια να βλέπετε live scores (χεχεχεχε).

Παρασκεύη 20/9, στον Κορομηλά λοιπόν! Στη Θεσσαλονίκη μαζευτήκαμε 44 φίλοι. Γιά να σας δώ τώρα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras