918

Billaras

Ωρα γιά patent εκπλήξεων!

Tι κρατάω απο χθες; Στοιχηματικά…τίποτα. Ελάχιστα έπαιξα, τα’χα ξεχάσει με τη λήξη, έπεσα και εντελώς έξω στη Ντόρτμουντ. Αν δεν άλλαζαν οι αποδόσεις, θα έπαιζα τη δυάδα την εγγλέζικη που πέρασε άνετα όντως, αλλά σκόντο στις αποδόσεις και στις αρχές μου δεν κάνω. Σκόντο από Μάρτη και μετά (και ανάλογα την περίπτωση).

Αγωνιστικά, πολλοί μπορεί να κρατήσουν τα πολλά, πάρα πολλά γκολ στο σεντόνι.

Οκ, είχαμε ωραίο θέαμα, αλλά αυτό…ήταν σιγουράκι, γιά Champions League μιλάμε! Εγώ -παρότι δεν με επηρέασε κάπου- κρατάω τις κακές διαιτησίες. Ή μάλλον τις “περίεργες” διαιτησίες. Γιατί δεν ξεχνάω και την περασμένη αγωνιστική τα όργια που έγιναν. Τις βαφτίζω “περίεργες” γιατί δεν γίνεται να αποβάλλεται ο Γκριεζμάν που σήκωσε ψηλά το πόδι αλλά όχι ο Ζλάταν που…έκανε το ίδιο! Και είναι περίεργες όχι απλά γιατί τα κοράκια αποφασίζουν κατά πως θέλουν, αλλά γιατί άπαξ και υπάρχει VAR θα έπρεπε αυτά ακριβώς να έχουν εξαλειφθεί! Είδε λάθος ή έκρινε λάθος ο διαιτητής; Οκ, ας τον φωνάζει ο VAR να το διορθώσει.

Δεν γίνεται δηλαδή να μην το είδε χθες το αιμα στο κεφάλι του παίκτη που χτύπησε ο Ζλάταν. Αθελά του μεν, ήταν κόκκινη δε. Οπως ήταν του Γκριεζμάν κι εκεί δόθηκε ορθώς. Δειτε την φωτό που έβαλα κεντρική στην στήλη. Δεν γίνεται αυτό να ΜΗΝ είναι κόκκινη!

Οπως και να έχει, εγώ απολαμβάνω άλλα πράγματα κάτι τέτοια βράδια, όχι τόσο λαμπερά.

Οπως αυτα που έγιναν στο Πλίμουθ-Μπόλτον 3-0. Εκεί που η μπαλίτσα είναι αγνή. Που βρέχει τουλούμια, μπαίνει ένα απίστευτο 3ο γκολ αφού σπρώχνουν κυριολεκτικά τη μπαλα στα δίχτυα μέσα από…λίμνες και μετά όλοι μαζί οι παίκτες κάνουν βουτιά μέσα σε αυτές, ο κόσμος μούσκεμα αλλά αφιονισμένος τρέχει προς το μέρους τους, αλλοφροσύνη και αγνό ποδόσφαιρο στην 1η Αγγλίας (με 15,000 θεατές παρακαλώ στο ματς).

Δείτε την επική φωτό και τα στιγμιότυπα εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=87L5EMOJz3w .

Και πάμε στα φρέσκα, με τη σημείωση ότι μας χαιρέτησε πριν 3 ώρες ο Στιβ Μπρους από τη Νιουκάστλ. Λογικό κι αναμενόμενο. Θέμα ωρών ήταν. Κανείς δεν ήρθε ακόμα, να δούμε ποιός θα αναλάβει να βγάλει το (χρυσό) κάρο από τη λάσπη!

Και μιάς και έφυγε ο Μπρους, γιά να πάμε στα ματσάκια και το κουμάρι, ποιός λέτε ότι ειναι πλέον το 1ο φαβορί γιά απόλυση στην Premier League; Ποιός πήρε τη σκυτάλη από τον Μπρους; Καλά μαντέψατε.

Ο Σόλσκιερ. Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οταν εδώ και ένα μήνα (και βάλε) έχεις κερδίσει μόνο δύο ματς κι αυτά εντελώς τυχερά (με Γουέστ Χαμ νικητηριο γκολ στο 89′ και σώζει πέναλτι στο 95′ ο Ντε Χέα και με Βιγιαρεάλ γκολ στο 95′ ο Κριστιάνο με το ματς να είναι εύκολα γιά 0-3, πάλι ο Ντε Χέα έπιανε άπιαστα), να μην είσαι πρώτο φαβορί γιά “απολυτήριο”; Με τα μάτια μαρκάρουν σχεδόν όλοι, επιθετικά καλά το πάνε, αλλά πίσω είναι τρύπια η ομάδα.

Και έρχεται η Αταλάντα. Ναι, έχει απουσίες. Αλλά και πάλι, στο 4,60 δεν γίνεται να την προσπεράσεις. Μιά εξαιρετική ομάδα με 5 διπλά στα τελευταία 7 ευρωπαικά της ματς. Θα είναι η Γιουνάιτεντ όσο τυχερή ήταν με την Βιγιαρεάλ; Μπορεί. Εγώ ξέρω τι βλέπω. Και βλέπω πίεση τεράστια στο Ολντ Τράφορντ και την…Λίβερπουλ να ακολουθεί (ωχ μάνα μου).

Αυτό είναι και το μοναδικό αποψινό ματς που με απασχολεί (και βάζω και τα εγγλέζικα μέσα). Δεν έχω κάτι άλλο ενδιαφέρον. Εχω όμως αυριανά. Και είναι όλα απ΄το Europa League, όχι απ΄το Conference League. Αναφέρομαι σε Λεβερκούζεν (και σέκο και σε combo με g/g που πάει στο 4,5), σε Αντβέρπ (5,00) και Ολυμπιακό (4,33).

Μην λέμε τα ιδια γιά τον ομιλο του Ολυμπιακού.

Πάιξαμε Αϊντραχτ-Φενέρ διπλό (και έχασε πεναλτι ο Πέλκας στο 93′), παίξαμε Αντβερπ-Αϊντραχτ άσο, γιατί να αλλάξω γνώμη τώρα; Η Αϊντραχτ είναι γιά κόντρα και η ακολούθως η Φενερ. Η Φενέρ άρπαξε τρία από τον Μπακασέτα προχθές. Η Αιντραχτ έχασε εντός από την Χέρτα! Το διπλό στη Μπάγερν ήταν απλώς μιά αναλαμπή…

Στο δε Μπέτις-Λεβερκούζεν, έχουν και μιά σχετική βαθμολογική άνεση, θεωρώ ότι γκολ θα έχουμε πολλά, ενώ δίνω credit στην φετινή Λεβερκούζεν, είναι καλή ομάδα.

Οπότε την έχω δει, καταλήγω στο ίδιο. Μετά τη Μπάγερν είναι η καλύτερη.

Αυτά τα τέσσερα με απασχολούν λοιπόν. Το στίγμα το έδωσα. Αν θα κάνετε καλύψεις, πως θα τα παίξετε, είναι δικό σας θέμα, πέραν του τι θα κάνω εγώ. Εγω έχω αποφασίσει. Να αφησω τη Λεβερκούζεν (οκ, έπαιξα χθες combos, δεν είναι γιά χόρταση) και τα άλλα τρία σε καλό patent.

Kαι χωρις άλλη καλυψη. Ολα έχουν πρώιμη, αν κάποια μου δώσει 0-2, θα με πληρώσει πρώωρα. Πολύ ζόρικα προφανως όλα, αλλά αξίζουν.

Νέα στήλη Σάββατο, τα άλλα ραντεβού μας είναι και απόψε και αύριο το βράδυ στο chat και την Παρασκευή φυσικά εκπομπούλα στο Betsellers Radio!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras