938

Μάκης Μηνδρινός

Ωρα να στρίψει

Χαιρετώ! Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με παραδόσεις, αλλά οφείλω να παραδεχθώ ότι τουλάχιστον στην Αγγλία η ιστορία έχει δείξει πως παίζουν το ρόλο τους. Η χειρότερη Αρσεναλ των τελευταίων ετών διατήρησε την παράδοση που την ήθελε αήττητη από το 2010, στο ντέρμπι μίσους με την Τότεναμ. Και ας ήταν σε αυτή την κατάσταση που ήταν.

Μία ημέρα νωρίτερα, η Εξετερ έμεινε δίκαια στο 1-1 με την Χάρτλπουλ εκτός έδρας, ήταν ισορροπημένο το ματς και θα μπορούσε να πάει οπουδήποτε.

Πάμε στα φρέσκα. Εμβόλιμες αγωνιστικές σε Τσάμπιονσιπ και Λιγκ 1 και δεύτερη αγωνιστική στα ευρωπαϊκά. Με ματσάρες, το Σίτι-Παρί ξεχωρίζει, μη ξεχνάμε είναι οι ομάδες που παίζονται αυτή τη στιγμή με τη μικρότερη απόδοση για κατάκτηση της διοργάνωσης.

Από Τσου Λου και Γιουρόπα, το μοναδικό που μου αρέσει περισσότερο είναι η Αντβέρπ.

Πάλι, δηλαδή, έχω εστιάσει στην κόντρα της Αϊντραχτ. Μια χαρά ομάδα οι Βέλγοι, σε καλή κατάσταση, πολύ καλή εμφάνιση και στον Πειραιά, τη στιγμή που η Αϊντραχτ έχει κολλήσει στα 1-1! Δεν χάνει, αλλά δεν κερδίζει κιόλας. Και όσο δεν ικανοποιεί με την απόδοσή της, προφανώς αξίζει να κοιτάξει κανείς την κόντρα της. Στο 4,30 ο άσος, προφανώς δεν περνάει απαρατήρητος.

Αγγλία

Από ‘κει και πέρα, στα δικά μας, στα εγγλέζικα. Πολύ λίγα πράγματα. Ισως έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο το ΚΠΡ – Μπέρμιγχαμ στην Τσάμπιονσιπ, είναι ύπουλο το Ντονς – Φλίτγουντ στη Λιγκ 1, όμως ούτε το ένα ούτε το άλλο πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να μπει στο παιχνίδι μου.

Όμως θα παίξω Νότιγχαμ.

Μιλήσαμε λίγο γι’ αυτήν και στην εκπομπή της Παρασκευής με τον Βασίλη. Είπαμε ότι καλώς απομακρύνθηκε ο Χιούτον, καλώς ήρθε και ο Κούπερ. Στο πρώτο ματς χωρίς τον Χιούτον, η Νότιγχαμ πέτυχε την πρώτη της νίκη με υπηρεσιακό στον πάγκο, 2-0 στο Χάντερσφιλντ. Ακολούθησε το ντεμπούτο του Κούπερ που συνδυάστηκε με ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Μίλγουολ.

Προφανώς δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα της Νότιγχαμ, αλλά σίγουρα ήταν βελτιωμένη. Κυρίως ψυχολογικά. Και θεωρώ ότι επειδή έχει καλό υλικό, θα στρώσει η Νότιγχαμ.

Νομίζω είναι καλή και η συγκυρία να παίξει τώρα με την Μπάρνσλεϊ. Ομάδα που επίσης βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του πίνακα, 7 ματς χωρίς νίκη, γκρίνια για τον προπονητή, γενικώς δεν είναι καλά η Μπάρνσλεϊ.

Και έχω την αίσθηση ότι για τη Νότιγχαμ ίσως είναι καλύτερα που θα παίξει εκτός έδρας, που δεν θα έχει την πίεση του απαιτητικού κόσμου της. Το διπλό είναι στο 3,25 και ουσιαστικά είναι το μόνο που κρατάω από το πρόγραμμα της Αγγλίας.

Το ματς είναι αύριο, Τετάρτη. Μπαίνει από σήμερα στο παιχνίδι μου. Και την Πέμπτη ίσως γίνει update με την Αντβέρπ.

Αυτά τα ολίγα.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος