117

Germanos

Όλα θέμα timing

Χαίρετε, χαίρετε! Άσχημο Σ/Κ στοιχηματικά, δεν πετύχαμε τίποτα. Τζίφος τα γκολ/γκολ ημιχρόνων, τζίφος και η Βέεν, που άξιζε κάτι παραπάνω από το ματς. Όπως γράφω και στον τίτλο, όλα θέμα timing είναι. Διαβάσατε την Τρίτη ότι δύο σημεία έχω, Μπράουνσβαϊκ στο 4,75 και Βεεν στο 4,75. Ίδια απόδοση, η μία παίζει με την πρώτη όντας προτελευταία, η άλλη παίζει με το Μαγδεμβούργο, όντας 2 βαθμούς πάνω από το Μαγδεμβούργο.

Προφανώς και η αξία ήταν στη Βέεν, όμως εν τέλει έγινε το διπλό στο Κίελο και όχι στο Μαγδεμβούργο. Τόσο απλά.

Ένα καλό το είχε το Σ/Κ, η Λεβερκούζεν κέρδισε και η Μπάγερν έχασε. Στο +7 η Λεβερκούζεν με ένα ματς περισσότερο. Για να δούμε πως θα τα πάει το μακροχρόνιο μας. Να τονίσω πάντως πως τελευταία φορά που κέρδισε η Βρέμη στο Μόναχο, το 2008, η Βόλφσμπουργκ είχε πάρει πρωτάθλημα.

Καλός οιωνός; Ελπίζω!

Για σήμερα και για αύριο έχουμε εμβόλιμη τρίτης κατηγορίας της Γερμανίας και ένα παιχνίδι εξ αναβολής για την Μπουντεσλίγκα, αυτό της Μπάγερν με την Ουνιόν, το οποίο πανεύκολα πάει στο no bet, παρότι η Ουνιόν είναι ξεκούραστη.

Μέτριο πρόγραμμα στην Dritte Liga

Πριν ξεκινήσω να γράφω, να ξέρετε θα είμαι στο Ντούισμπουργκ – Χάλεσερ, κάτι μου λέει ότι θα τριτώσει το κακό που ξεκίνησα το Σάββατο.

Στο Σάλκε – Αμβούργο, οι φιλοξενούμενοι νίκησαν 0-2, στο Γκλάντμπαχ – Άουγκσμπουργκ, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν 1-2, αν επικρατήσει και η Χάλεσερ σήμερα, μάλλον για απαγόρευση γηπέδου με βλέπω έως νεωτέρας, για τους γηπεδούχους φυσικά(χεχεχε).

Στο Ντούισμπουργκ – Χαλεσερ βλέπω γκολ, πολλά γκολ, γενικά αλλά και από το ημίχρονο.

Τραγική άμυνα η Ντούισμπουργκ, ποιοτική επίθεση. Τραυματίστηκε και ο Μάι στην άμυνα της Ντούισμπουργκ, άστα βράστα δηλαδή. Η Χάλεσερ έρχεται από γεμάτη και επιθετική εμφάνιση κόντρα στην Ίνγκολστατ. Στο 4,00 το γκολ/γκολ ημιχρόνου, στο 2,80 το διπλό, στο 5,00 το γκολ/γκολ και διπλό.

Κατά τα άλλα από το σημερινό πρόγραμμα τίποτα σε Έσσεν, τίποτα σε Φερλ, τίποτα σε Λούμπεκ και τίποτα σε Μάνχαϊμ, παρότι ο άσος στο Μάνχαϊμ πληρώνει 4,33 και είναι αρκετά υψηλός.

Από το αυριανό πρόγραμμα, δίκαιο φαβορί είναι η Ρέγκενσμπουργκ κόντρα στη Ντόρτμουντ ΙΙ, σε απόδοση 2,10, αλλά από εμάς μακριά τα φαβορί. Κατά τα άλλα μπορούμε να συζητήσουμε για την Άουε, που ήταν τρομερή κόντρα στην Έσσεν, αλλά και για την Μούνστερ, που άρεσε κόντρα στην Αρμίνια. Στο 3,25 η Άουε και στο 3,50 η Μούνστερ.

Αυτά για σήμερα και αύριο, κλείσαμε! Αν είχαμε επιστροφές το Σ/Κ, θα έπαιζα παραπάνω μονάδες, τώρα το μόνο που θα κάνω είναι να παίξω ξερή δυάδα ένα γκολ/γκολ ημιχρόνου και ένα διπλό, ρισκάροντας ουσιαστικά, αλλά χωρίς να ανοίγομαι.

Αν γίνει, έγινε, αλλιώς βλέπουμε πια το Σ/Κ, που εκ πρώτης ματιάς μοιάζει ενδιαφέρον! Καλή τύχη!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS