114

Germanos

Όλα υπέρ της Χάλεσερ

Καλημέρα φίλοι! Μεσοβδόμαδα δεν είχαμε επιστροφές, παρότι ευστοχήσαμε σε ένα ματς. Πήρα το ρίσκο σκόπιμα για δυάδα, αφού το άνοιγμα είναι απαγορευτικό μέχρι να μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς. Η Χάλεσερ επιβεβαίωσε όλες μου τις σκέψεις στο ματς, από γκολ/γκολ ημιχρόνου μέχρι γκολ-γκολ και διπλό, αντίθετα η Άουε ηττήθηκε με 1-0, σε ένα ματς πάντως που το δίκαιο θα ήταν το «Χ».

Σήμερα το πρόγραμμα δεν λέει πολλά. Κλασικά ένα ματς Γ, δύο Β και ένα Α. Λείπει η Αυστρία για να γεμίσει λίγο το πρόγραμμα. Έτσι πιο εύκολα πάει κανείς στο no bet της Παρασκευής. Σήμερα όμως κάτι υπάρχει και ας είναι μόνο του.

Το ντέρμπι του Μάιν

Γνωστό ότι η Άιντραχτ έχει μερικούς φυσικούς εχθρούς όπως η Όφενμπαχ, η Ντάρμστατ και η Μάινς.

Το σημερινό ματς είναι γνωστό ως ένα από τα ντέρμπι του Μάιν. Άνετη η Φρανκφούρτη σε τροχιά Ευρώπης, στη ζώνη υποβιβασμού η Μάινς, που κάνει μια από τις χειρότερες χρονιές της στην Μπουντεσλίγκα. Δύσκολα τα πράγματα, ειδικά με τις απουσίες του Μπελ και του Λι. Η Άιντραχτ έχει τον πρώτο λόγο για σήμερα και ας μην παίζει πειστικά εδώ και πολύ καιρό.

Στοιχηματικά δεν θα ασχοληθούμε. Αξίζει πάντως να το παρακολουθήσει κάποιος το παιχνίδι, που αναμένεται να έχει μεγάλη ένταση.

Στη δεύτερη κατηγορία έχουμε δύο παιχνίδια. Η πρώτη πρώτη διαλογή μου έδειξε γκολ/γκολ ημιχρόνου τη Σάλκε, όμως μετά από δεύτερη ώριμη σκέψη, δεν πέρασε στη δεύτερη διαλογή. Ο λόγος είναι ο προπονητής της Λάουτερν, ο Γραμμόζης, που καλό δεν τον λες.

Από την άλλη η Σάλκε έχει θεματάκια στην επίθεση. Κακές ομάδες εν ολίγοις. Στο έτερο παιχνίδι έχουμε δύο ομάδες που αναζητάνε επίσης το γκολ, είναι επιθετικές, όμως εκεί ο Βοοκ είναι διαβασμένος. Το Ανόβερο θέλει να κάνει την πρώτη του νίκη στο 2024 αφού στο Έλφερσμπεργκ δεν κατάφερε να κερδίσει, ενώ η Νυρεμβέργη θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

  Τίποτα και εδώ.

Τέλος, από την 3η κατηγορία έχουμε το παιχνίδι Χάλεσερ – Μάνχαϊμ. Το κλίμα στο Μάνχαϊμ είναι κάκιστο μετά τις δύο σερί ήττες και η πίεση στον Ρεμ (που θεωρώ κακό προπονητή) είναι μεγάλη. Απελπισμένος στις συνεντεύξεις τύπου, λέει ανοιχτά πως η ομάδα θέλει μεταγραφές. Αυτό για μένα μόνο τόνωση στους υπάρχοντες παίκτες δεν είναι.

Περίεργο κλίμα, κακό, πολλά νεύρα. Πιστεύω πως ο Ρεμ σε λίγο καιρό δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. Η Χάλεσερ αντίθετα με 2/2 στη νέα χρονιά, με όμορφο γρήγορο ποδόσφαιρο δείχνει να βγάζει την ποιότητα που διαθέτει στον αγωνιστικό χώρο. Ομάδα που μπορεί να καθαρίσει την Ίνγκολστατ σαν πεπονόφλουδα στην έδρα της, σίγουρα μπορεί να το κάνει και με την Μάνχαϊμ.

Συν του ότι θα λείψει και ο πιο σταθερός ακραίος της Μάνχαϊμ, ο Καρλ. Θα πάω εδώ με ένα μπετ που δεν βλέπετε συχνά από μένα, το ασιατικό -1 του πρώτου ημιχρόνου για τη Χάλεσερ σε απόδοση 6,00.

Αυτά για σήμερα. Ραντεβού αύριο το πρωί με στήλη για το Σ/Κ, ένα πολύ ενδιαφέρον Σ/Κ από όλες τις απόψεις!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS