2812

Billaras

Όμορφα και χρήσιμα!

Και στο καλύτερο σπίτι να είσαι, κάποια στιγμή θέλει και το βαψιματάκι του και το κατιτίς του γενικότερα! Ε, σας είχαμε προϊδεάσει, το κάναμε στο Betsellers που σε λίγες μέρες θα μπει στον 6ο χρόνο ζωής! Χαίρομαι που σας αρέσει, η ανανέωση “πατάει” πάνω στο παλιό, δεν ξένισε κανέναν κι αυτό είναι σημαντικό, ομορφύναμε χωρίς να χάσουμε τον χαρακτήρα μας.

Το πιό σημαντικό όμως; Οσα προσθέσαμε. Δεν είναι λίγα και ήταν απαραίτητα. Να τα πάρω από την αρχή προσπαθώντας να μην ξεχάσω κάτι: Πλέον, οι στήλες είναι διακριτές, με ξεχωριστά πινακακάκια (ο Μάκης δεν είχε πίνακα επιλογών ας πούμε). Επίσης, τα πινακάκια είναι με μπάρα κύλισης, γιατί μπορεί οι επιλογές να είναι τρεις, μπορεί να είναι και…δεκατρείς! Τα ονόματα μας είναι “λειτουργικά”, πατώντας πάνω τους πάτε αυτόματα στο αρχείο κειμένων μας, όλα όσα έχουν γραφτεί εδώ και χρόνια.

Προσθέσαμε τη νέα στήλη, το Blogger of the week, λεπτομέρειες εντός στήλης, που θα είναι ο “καθρέφτης” του φόρουμ. Στείλτε μέιλ, αλλά με μιά σημείωση: Να γράφετε το nick name που έχετε ήδη, δεν ξέρω ονοματεπώνυμα! Προσθέσαμε σε εμφανή θέση το twitter. Μεγάλη υπόθεση. Ενημέρωση σε χρόνο μηδέν. Συνδεδεμένο με όλες τις αγγλικές ομάδες, οτιδήποτε ανεβάζει πχ η Σκάνθορπ, θα το βλεπετε στο…φτερό.

Και γκολ και μεταγραφές και ειδήσεις και τα πάντα όλα. Να το τσεκάρετε συχνά πυκνά, ήδη αυξήθηκαν κατακόρυφα οι followers (εκτινάχθηκαν γιά την ακρίβεια). Αυτά έτσι γιά..αρχή. Η δουλειά συνεχίζεται, εσείς δεν θα καταλάβετε κάτι (σ.σ αν υπάρχουν μικροπροβλήματα θα λύνονται το συντομότερο), αλλά πιστέψτε με, όλο και προσθέτουμε- διορθώνουμε.

Πάμε σε όσα…θα ακολουθήσουν; Αυτό που ζητάτε καιρό. Θα το έχουμε θέλω να πιστεύω μέσα στον Σεπτέμβρη. Νέο chat. Που δεν θα είναι java, άρα θα μπαίνει κάποιος από όλους τους browsers. Και κυρίως, θα μπαίνετε και από το κινητό σας!!! Λίγη υπομονή, ψάχνουμε και “συμβατά” και κυρίως λειτουργικά chat. Θα πάρει λίγο χρόνο αλλά θα γίνει. “Κάτι” ψάχνουμε και γιά το φόρουμ, αλλά εδώ ας μην πω τίποτα.

Κρατήστε αυτό γιά το chat και…περιμένετε. Και φυσικά, δεν έφυγε τίποτα χρήσιμο. Κουπόνι, τζίροι, στατιστικά, είναι όλα εδώ όπως και πριν. Αυτά…γιά τώρα, το πλέον σημαντικό είναι ότι….μπήκε η φωτό του Μάκη δίπλα στη δική μου και…πήρα λίγη από τη λάμψη του (να μην πω την..γυαλάδα του, χεχεχεχεχεχε). Κλείσαμε με το site, πάμε στο κουμάρι.

Θα ξεκινήσω κάβα, ακριβώς όπως πέρυσι. Το ζύγισα, δεν θα αλλάξω τίποτα. 8.000 μονάδες και ακόμα 2.000 μονάδες γιά το Bet of the day. Σύνολο 10.000 μονάδες. Αν τυχόν είστε “νέο αίμα”, μάθετε να την διαβάζετε και να την αξιοποιήτε αναλογικά. Η κάβα δεν είναι εδώ γιά να δείχνει πόσα κερδίζει ή χάνει ο Billaras. Είναι γιά να δείτε την διαχείριση. Κάποιος μπορεί να παίζει το 1/5, άλλος το 1/2 , άλλος το 1/10.

Πάντα αναλογικά. Θα ξεκινήσω…λάου λάου, όπως κάνω πάντα. Εριξα τα “δοκιμαστικά μου¨, καλά πήγανε, τελευταία ευστοχία αυτή της Μονακό την Τετάρτη, σιγά μην πέρναγε αντουφέκιστο το 4αρακι. Και φυσικά, θα είναι απαράλλαχτη η τακτική. Ποτέ σημείο κάτω του 1.75, ποτέ “κορδόνια”, ελάχιστα (ως καθόλου) παρολί, όχι παίχνίδι κάθε μέρα, όχι σε ότι “πετάει κι ότι κολυμπάει”, βάρος σε μονά και δυάδες, βάση μας η Αγγλία.

Και συστήματα ζητούμενων με κορωνίδα τα patent (που έχουν μέσα και μονοπαίχνιδα δηλαδή). Ψάχνουμε αξίες, ψάχνουμε λάθη των μπουκ. Αν θέλετε παρολάκια και ψειράκια, έχει ένα κάρο sites, δεν θα τα βρείτε εδώ. Αν ξέχασα κάτι, με μιά ανάγνωση παλιών κειμένων θα το βρείτε εκεί. Και πάω στο κουπόνι. Μεσοβδόμαδα έπαιξα τα πρώτα μη αγγλικά ματς.

Τώρα θα τα προσπεράσω πάλι. Ναι, οκ, έναρξη Ισπανίας και Ιταλίας και Αργεντινής, αλλά δεν ανακατεύομαι. Ματς εκτός Αγγλίας θα μπουν στο παιχνίδι μου κανονικά μεν, μετά την διακοπή δε (σε 15 μέρες εν ολίγοις). Ως τότε, σποραδικά, αν βρω κάτι εξαιρετικό κι εξώφθαλμο (όπως ήταν η Μονακό). Οι άγγλοι και περισσότερα ματς έχουν (άρα πολύ καλύτερο δείγμα) και τις κατέχουμε κομματάκι παραπάνω.

Γιά σήμερα και αύριο λοιπόν: Τέσσερα ματσάκια. Και όπως και ο Μάκης, έχω κρατήσει ένα από κάθε κατηγορία. Ενα από Premier League και πάει λέγοντας. Λέω να μην αναφέρω καν όσα άφησα. Να σταθώ μόνο στα τέσσερα. Μίντλεσμπρο (αύριο, στο 3.10, ανέβηκε και χάρηκα γι αυτό), Μπέρτον (3.20), Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (4.00, ανέβηκε επίσης), Μόρκαμ (3.60). Με τη σειρά: Πριν καν μάθω γιά τις απουσίες Καμπούλ (φεύγει) και Κονέ (χτύπησε) στο κέντρο άμυνα της Σάντερλαντ είχα αποφασίσει.

Ανέβηκε και η απόδοση, δεν το ξανασκέφτομαι. Η Μίντλεσμπρο του Καράνκα και ενισχύθηκε και κυρίως έχει μιά φιλοσοφία τέτοια που θα μας δώσει διπλά καλοπληρωμένα. Είναι δομημένη έτσι, σφιχτή, ένα γκολ, κρατάω, τέλος. Χρόνια το κάνει. Η Μπέρτον και καλά είναι (αν θυμάστε, την ρίσκαρα και στην πρεμιέρα) και από νίκη δυνατή είναι και βρίσκει την Μπλάκμπερν σε τραγική κατάσταση.

Τρία ματς πρωταθλήματος, τρεις βαριές ήττες και γκρίνια, όλα ανάποδα. Η Σέφιλντ είναι λίγο “τυφλό χτύπημα”. Γιατί προφανώς δεν είναι καλά. Καθολου καλά. Αλλά μισό λεπτό. Είναι η Μίλγουολ; Πέντε άρπαξε μόλις την Τρίτη. Και βασίζομαι στην αρχική μελέτη, ότι η Σέφιλντ θα ανέβει φέτος, είναι όντως η καλύτερη. Ας το δείξει, ήρθε η ώρα.

Και πάνω από όλα; Δεν δέχομαι το 4.00. Εξωπραγματικό, προκλητικό. Δεν στηρίζεται πουθενά. Και τέλος, γιά τη Μόρκαμ τα έγραψε και ο Μάκης, είναι καλά (μεγάλη νίκη με Πόρτσμουθ προχθές), δεν εκτιμώ την κακή Γέοβιλ, δείχνει εξ' αρχής ότι είναι οριακά να μείνει-να πέσει. Και η απόδοση κρύβει λάθος…. Αυτά είναι. Η εύκολη λύση θα ήταν ένα yankee (2-3-4).

Αλλά θα ήταν λάθος. Θα πάω με μονό τη Σέφιλντ που είναι στο 4.00 και σε patent τα άλλα τρία που είναι πάνω από το 3.00. Μικρή μίζα, αρχή είναι. Ολα θα γίνουν σταδιακά και με υπομονή. Καλό κουμάρι θα έχουμε μέσα Σεπτέμβρη-μέσα Νοεμβρη, εκείνο το δίμηνο. Τίποτα άλλο, καλές βουτιές στους αδειούχους, νέα στήλη την Τρίτη, αύριο θα περιμένω την Μίντλεσμπρο κι εγώ από κάποια παραλία.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Ποντάρισμα 20-21/8: Μονό αποδεκτό: Μίλγουολ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2 (4.00) με 50 μονάδες. Patent: Μόρκαμ 2 (3.60)-Μπέρτον 2 (3.20)-Μίντλεσμπρο 2 (3.10) με 5 μονάδες στην τριάδα, 20 σε κάθε δυάδα και ακολούθως 55 σε κάθε μονό. Σύνολο 230 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 280 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 7.720 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras