2709

Billaras

Όσο πιό λίγα γίνεται!

Καλά τα λέει ο Μάκης στη στήλη που ανέβασε πριν λίγο. Εχει ντέρμπι, θα χορτάσουμε μπαλίτσα, αλλά από στοίχημα (σήμερα) μάλλον λίγα πράγματα. Γιά τις μέρες που πέρασαν ουδέν σχόλιο, ελάχιστα ασχολήθηκα. Οπότε, πάμε στα σημερινά, κανένα σχόλιο γιά αύριο. Σκέψη πρώτη: Να…χωθώ στα ντέρμπι. Και Τσέλσι (3.50) και Ρεάλ (4.00) και Μπεσίκτας (3.

75) είναι σε καλύτερο φεγγάρι από τις μεγάλες αντιπάλους τους. Και αύριο το ίδιο ισχύει και γιά τη Λάτσιο. Ο βασικότερος λόγος όμως είναι οι αποδόσεις, όχι τόσο το φεγγάρι. Το λέει η λέξη, ντέρμπι. Δεν μπορεί σε ματς που “πάει παντού” να έχουμε τόσο μεγάλη ψαλίδα μεταξύ τους. Και υπάρχει κι άλλο μεγάλο ματς, το Ροστόφ-Ζενίτ στη Ρωσία (2.

90 ο άσος). Τα κοιτάω όλα ξανά και αποφασίζω να κάνω εν μέρει πίσω. Και λέω εν μέρει γιατί αν δεν αλλάξει κάτι, αύριο θα παίξω Λάτσιο και σήμερα θα παίξω Ρεάλ στο 4.00. Η..εύκολη λύση είναι να πεις no bet, η λίγο πιό δύσκολη είναι να πας σε ένα “παιχνιδιάρικο” g/g, οκ, γνωστά αυτά, εγώ λέω να ρισκάρω. Κόντραρα Μπάρτσα με την Σοσιεδάδ κι ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω πως δεν κέρδισα αυτό το σημείο, αλλά ο λόγος που πάω με Ρεάλ δεν είναι εγωιστικός, είναι αμιγώς στοιχηματικός.

Αφήνω λοιπόν Τσέλσι, αφήνω Ζενίτ (αυτό το άφησα λόγω μεγάλης πτώσης απόδοσης), αφήνω Μπεσίκτας (σ' αυτό ομολογώ με τρομάξε λίγο η παράδοση). Και κρατάω Ρεάλ (σήμερα) και Λάτσιο (αύριο). Σκέψη δεύτερη: Η Αγγλία είναι…ξενερουά σήμερα. Βασικά έχω τσαντιστεί με την Αρσεναλ (γέλια). Είναι εξώφθαλμα γιά κόντρα. Γλυτώνει με την Μπόρνεμουθ, την αφήνω -και χάνει- με την Σαουθάμπτουν, τώρα θα την…ξαναφήσω και θα περιμένω να δω.

Γιατί την αφήνω; Μα γιατί η Γουέστ Χαμ έχει σοβαρότατες απουσίες, φρέσκιες και παλιές. Να είχα τα “σφυριά” με Σακό, Αντόνιο, Κάρολ, Κρέσγουελ να μιλήσουμε αλλιώς. Τώρα ζορίζομαι. Πάντως το 5.50 είναι εκτός τόπου και χρόνου. Και ομολογώ -στο chat θα είμαστε και θα το δείτε- ότι θα είμαι…οπλισμένος στο live γι αυτό το ματς. Pre game πάντως, αναγκαστικά το αφήνω.

Η Championship ένα…καλό είχε, αλλά ήταν χθες, η Νότιγχαμ. Την έβαλα στην εφημερίδα, δεν την έβαλα εδώ, κέρδισε. Στα σημερινά; Οριακά μιά Πρέστον γιατί το 5.25 είναι λάθος (μιά ήττα σε 10 ματς έχει, απολύτως επαγγελματικές εμφανίσεις κάνει), αλλά λέω όριακά γιατί η Σέφιλντ έκανε νίκη-ξέσπασμα και φοβάμαι μήπως την πετυχαίνω στο ανέβασμα. Και στο FA CUP; Αύριο κάτι έχει καλό.

Σήμερα; Μιά Γουίκομ (την “φάγαμε” και στον 1ο γύρο), αλλά στο πολυ οριακό 3.25! Θα έλεγα και Νιούπορτ αλλά έχει απουσίες καλές και προσπέρασα. Σκέψη τρίτη: Ναι, έχει κάποια φαβορί σωστά. Ούτε στραβος είμαι, ούτε ξεχνάω πως σώθηκε πέρυσι αυτό το σίχαμα η Γραναδα (όσο πόλη-ποίημα είναι, τόσο κακή ομάδα έχει και κάθε χρόνο με …μαϊμουνιές γλυτώνει).

Ανταποδώσει -δεν ανταποδώσει στην Σεβίλλη, το 1.83 του διπλού είναι οκ. Θα έλεγα και Γκινγκάμπ με…τρέλλα, αλλά η Ναντ σούταρε τον Ζιράρ μόλις πριν ένα 24ωρο. Κι εδώ είχα τα νεύρα μου. Αυτό το ανάθεμα που λέγεται Ναντ ενώ σέρνεται δεν το κέρδισα με την Λιλ να πληρωθώ κι αυτό το διπλό, μετά έφαγε εξάρα με τη Λυών και ξεβρακωθηκε εντελώς.

Κάθομαι και κοιτάω το πρόσφατο παιχνίδι μου κι ακόμα απορώ πως διάολο δέν έχω πληρωθεί τουλάχιστον 4-5 μεγάλα σημεία, ειδικά τη Λιλ και τη Σοσιεδάδ. Τέλος πάντων… Σκέψη τέταρτη: Τι μένει από μεγάλα σημεία; Εσβησα Χέρτα (άνευ Ιμπίσεβιτς δεν τολμάω αν και η Βόλφσμπουργκ είναι σκέτος πονόματος), έσβησα Σάλκε (σέβομαι την Λειψία), στραβοκοιτάω την Οστάνδη αλλά έχει και ισοπαλία μέσα αυτό.

Και τέλος, αύριο νωρίς υπάρχει μιά Κόνιασπορ στο 2.90. Την αναφέρω μόνο και μονο γιατί παίζει στις 12.30 το μεσημέρι αύριο και αν δεν παιχθεί ή αναφερθεί από σήμερα θα πάει στα χαμένα. Ξεμπέρδεψε με την Ευρώπη και ήδη ανεβάζει στροφές. Καλό το διπλό αυτό. Σκέψη…πέμπτη και τελευταία: Αταλάντα. Με τρώει γαμώτο. Πολύ. Ομαδάρα είναι. Μας έχει πληρώσει απλόχερα ήδη.

Φόρμα τρομερή, στρωμένη από τον Γκασπερίνι, όλα πρίμα. Και -όπως και γιά την Αρσεναλ- έτσι φωνάζω καιρό ότι και η Γιούβε είναι ντεφορμέ και κοντράρεται. Τρίμπαλο από τη Τζένοα; Και έξω Μπονούτσι, Αλβες, Μπαρτσάλι, έχει θέματα στην άμυνα. Και κοιτάς το …8.00. Οι μπουκ σου λένε: Παλληκάρι μου, εκεί είναι Ιταλία (με ότι συνεπάγεται αυτό).

Εχεις άντερα; Δεν είναι Αγγλία ή Γερμανία. Είναι Ιταλία και θες να κοντράρεις την Γιούβε να χάσει στο καπάκι; Ελα, κόπιασε αν τολμάς. Αυτό μας λένε! Στο 6.00 το draw no bet…   Τώρα που διαβάσατε τις σκέψεις μου, τι καταλάβατε; Οτι ακόμα και τώρα το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο γιά σήμερα. Το μόνο ξεκάθαρο είναι ένα: Μικρό ποντάρισμα, λίγα ματς.

Αλλά… ποιά θα είναι αυτά και πως θα παιχθούν; Α ρε να μην παίζω παρολάκια, ευτυχισμένος άνθρωπος θα ήμουν (γέλια), δέκα στήλες την ημέρα θα σας αμόλαγα! Λοιπόν, καταλήγω: Μονό η Ρεάλ (4.00). Μονό η Αταλάντα στο dnb (6.00). Και μιά ξερή δυάδα Σεβίλλη-Κόνιασπορ, τα δύο πλέον νωρίς παιχνίδια της κάθε μέρας. Και…έκλεισα. Κανένα αγγλικό, αλλά επαναλαμβάνω, στο live θα “ελέγχω” το Γουέστ Χαμ-Αρσεναλ.

  ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.00 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 6.050 μονάδες. Ποντάρισμα 3/12: Μονό αποδεκτό: Μπαρτσελόνα-Ρεάλ 2 (4.00) με 75 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Γιουβέντους-Αταλάντα 2 draw no bet (6.00) με 45 μονάδες. Δυάδα: Σεβίλλη 2-Κόνιασπορ 2 (5.30) με 60 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 180 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 5.870 μονάδες.   Είναι ξεκάθαρο ότι κάνω αυτό που σας προϊδεάσα.

Παίζω λίγα, παίζω μαζεμένα, αφού έσβηνα κι έσβηνα κι έσβηνα. Και -πράγματι σπάνιο- κανένα αγγλικό. Αύριο όμως είναι διαφορετικά. Εχει επιλογές. Κινηθείτε αναλόγως και τα λέμε μετά τις 4.30 στο chat, γιά…όσο πάει. Νέα στήλη ίδια ώρα σε ένα 24ωρο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras