1763

Billaras

Όσο πιό χαλαρά γίνεται!

Σαν να σας βλέπω! Αραχτοί, παραλία, βουτιές, οφθαλμόλουτρο, γενικώς…καλοκαίρι. Και μετά, σας ζηλεύω και λίγο γιατί τα δικά μου τα ποδαράκια (και μόνο αυτά) τα έχω βρέξει μονάχα όταν πάω γιά ψάρεμα (γέλια).

Καλά θεωρώ ότι σας βρίσκω. Με άκρως χαλαρή διάθεση. Τουλάχιστον έτσι είναι η δική μου. Και μάλιστα, επειδή πάντα είμαι ειλικρινής, σε ότι έχει να κάνει με ποδόσφαιρο και στοίχημα, η διάθεση μου όλη την περασμένη εβδομάδα δεν ήταν απλά χαλαρή, ήταν ως…αρνητική γιά το άθλημα! Το παθαίνω τέτοια εποχή.

Σαν τους ποδοσφαιριστές ένα πράμα. Δεν θέλω όχι να παίξω, αλλά ούτε να δω ποδόσφαιρο. Οοοοολη την περασμένη εβδομάδα έτσι ήμουν. Πήγαινα να μελετήσω, τα άφηνα στη μέση. Πήγαινα να ξεκινήσω απολογισμό, τον παράταγα! Ειδικά αν κάνεις κάτι πολλά χρόνια (κι εγώ έφτασα αισίως τα 25 που παίζω και τα 19 που γράφω), θα το δείτε κι εσείς μεγαλώνοντας, σου βγαίνει αυτό.

Δεν κρατάει πολύ. Καμιά βδομαδούλα, δέκα μέρες. Εμενα τώρα μου…φεύγει. “Τεστάρω” τον εαυτό μου. Πήγα χθες νυχτα γιά ψάρεμα. Κατά τις 3, τραβάω φλασιά, λέω “ωχ, παίζει η Χιλή”. Και έστησα το κινητό μου σ’ ένα βραχάκι και το είδα! Ε, αυτό είναι τέστ. Και αυτό είναι και συμβουλή. Οτι σας βγει αυθόρμητα. Δεν θέλετε να παίξετε-ασχοληθείτε-δείτε ματς; Μην το κάνετε.

Κάντε το όταν σας βγει, όταν το…ζητήσει ο οργανισμός σας (γιατί θα το ζήτησει, να’στε σίγουροι).

Απ’ την άλλη και να έπαιζα…τι να έπαιζα; Τώρα που ξεκινάει Κόπα Αφρικα θα δούμε και μπαλα παραπάνω (και σε ανθρώπινες ώρες), τις τελευταίες μέρες είχε μόνο Κόπα Αμέρικα, λίγα ματς, μαύρη νύχτα και όλο φαβορί. Και τέζα η Βραζιλία και τέζα η Αργεντινή, και τέζα και η Ουρουγουάη, αλλά πέφτουν τέζα σε ισοπαλίες, δεν σκάει ολοκληρωμένο μπαμ.

Και μετά οι μπουκμέικερς τις ξαναβάζουν τεράστια φαβορί. Δηλαδή Βραζιλία σήμερα 1,30; Αφου περνάνε μαζί με ισοπαλία ας πούμε! Αργεντινή 1,25; Εδώ γελάνε και τα σημαιάκια του κόρνερ. Αμα τους βάλει κανένα γκολ το Κατάρ θα τρέχουμε (και τρέχουνε πολύ αυτοί οι μπαγάσηδες οι “Καταριανοί”). Παραγουάη που γύρισε φαβορι και με την Κολομβία να κάνει rotation; Δεν έχει…ψωμάκι δηλαδή.

Μόνο στα πέναλτι, στις αποβολές, στο… VAR γενικώς έχει ψωμάκι!

Τωρα έχουμε και Κόπα Αφρικα. Σταθερά σε μεγάλες διοργανώσεις τι λεω; Οτι είπε και ο Μάκης. Να τις δούμε πρώτα. Να “φύγει” μια αγωνιστική. Τώρα πάμε στα τυφλά. Η αίσθηση μου; Οτι η Σενεγάλη μπορεί να πάει ψηλά, ως την κατάκτηση. Και πως οι μπουκμέικερς έχουν παντού αουτσάιντερ τα over κάτι που ίσως πληρώσει.

Σε ΟΛΑ τα ματς, φαβορί είναι το under! Κάπου θα πληρώσουν το λαθάκι πιστεύω. Απ’ την άλλη, τέτοια εποχή να παιξω παρολί με over; Ζορίζομαι (γέλια). Δεν έχει και κάτι άλλο όμως (τουλάχιστον τα επόμενα 24ωρα).

Λέω τα εξής λοιπόν: Πρώτον, θα δούμε ματς. Θα μπαίνω συχνότερα στο chat, το βράδυ ας πούμε 100% θα είμαι εδώ να δουμε ένα Κόπα Αφρικα και δύο Κόπα Αμέρικα.

Μπας και έχουμε τίποτα live. Επίσης, οι στήλες δε θα αυξηθούν αλλά μάλλον θα αυξηθούν τα updates. Οπότε το νου σας στο twitter και γιά το chat και γιά updates. Α, τέλος να προσθέσω ότι ο απολογισμός (λίγο διαφορετικός, πιό λιτός, εξάλλου ΟΛΑ τα ματς είναι…μπροστά σας κάθε μέρα-κάθε ώρα, στους πίνακες είναι όλα) θα γίνει αρχές Ιουλιου.

Το έχω ξαναγράψει, οι κάβες θα μηδενίσουν 21 Ιουλίου εν’ όψει νέας σαιζόν, αλλά δεν θα χαθεί τίποτα, στην ενότητα All time θα βρίσκετε και τα παλιά. Τώρα οι δύο ενότητες This season και All time είναι ίδιες αφού είμαστε στην 1η μας σαιζόν. Με τον καιρό θα δείτε πόσο χρήσιμο είναι να έχεις και τα παλιά και να βγάζεις συμπεράσματα.

Λοιπόν, να μην το κουράζω. Γιά να περάσει ουσιαστικά πιό ευχάριστα το διήμερο μιά δυάδα με over σε καλές τιμές, την Νιγηρια σήμερα και την Ακτη Ελεφαντοστού την Δευτέρα. Χαλαρά πολύ. Τα υπόλοιπα είτε στο chat είτε με update (κανονική στήλη ξανά την Τρίτη).

Καλές βουτιές (ρίξτε και γιά μένα)!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras