1137

Thassios

Όταν η Ευρώπη κοιμάται! -2ο UPDATE!

Πείτε μου πως κοιμηθήκατε χθες το βράδυ;;Καλημέρα παικταράδες μου!

 Εγώ πάλι μετά τον αγώνα της Χετάφε χρειάστηκε λίγο ουίσκι και κάμποση ώρα να πέσει η υπερένταση. Το ήξερα ότι θα είχαμε ένα δυνατό ματς αλλά να μην πληρωθούμε κανένα από τα δύο μπετ έτσι όπως πήγε το ματς δε το περίμενα. Στο 70’ έγινε η μεγάλη φάση του αγώνα που πήρε κόκκινη κάρτα η Χετάφε και μετά απλά θέλαμε ακόμη μία κίτρινη κάρτα από τους γηπεδούχους για να πληρωθούμε το 10αράκι.

Απίθανο πως ακόμη και μέχρι το 70’ η Χετάφε δεν είχε πάρει καμία κάρτα , αντίθετα με την Ατλέτικο η οποία τις έπαιρνε σαν τις καραμέλες και όχι για φάουλ αλλά για διαμαρτυρίες (3 στις 4 για διαμαρτυρία).  Το μεσημέρι μπήκαμε δυνατά με το μπετ της Αλαβές ενώ το απόγευμα στη Πορτογαλία άργησε να μπει το γκολ αλλιώς θα την είχαμε πληρωθεί και αυτή.

Το βράδυ όμως το θηρίο μου έδειξε λίγο τα δόντια του με απίθανο τρόπο που σίγουρα θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό. Να έχουμε πιάσει τη κόκκινη κι όμως αυτή η ομάδα να μην έχει τις περισσότερες κάρτες και μιλάμε για τη Χετάφε που έχει το μεγαλύτερο μέσο όρο κίτρινων καρτών στο πρωτάθλημα (3,37 ανά ματς)!

Σήμερα κλασικά Κυριακή και γίνεται ο κακός χαμός από αγώνες.

Όλος ο πλανήτης παίζει μπάλα και τα πονταρίσματα παίρνουν και δίνουν. Η Μελέτη ατελείωτη πραγματικά αφού ακόμη και τελευταία στιγμή μελετούσα μιας και τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά. Μια δουλειά που σίγουρα δεν φαίνεται κάπου αλλά πολλοί από εσάς γνωρίζετε πόσες ώρες χρειάζεται.

Εγώ τα κοίταξα από εδώ , τα κοίταξα από εκεί και τελικά αποφάσισα.

Θα σβήσω όλη την Ευρώπη σήμερα αφού δεν έχει κάτι που να με τρελαίνει. Θα κρατήσω μόνο μία ρισκαδόρικη δυάδα μεγάλων αποδόσεων που αφορά ομάδες που σκοράρουν πέναλτι και τίποτα άλλο. Κοίταξα τα πάντα , από κόκκινες , από κίτρινες και από κόμπο. Τίποτα δεν με ενθουσίασε τόσο, όσο και αν φαίνεται περίεργο αυτό σε ένα μεγάλο κουπόνι.

Στην Ιταλία ας πούμε θεωρώ ότι μπορεί να έχουμε κόκκινη κάρτα στο ματς της Μίλαν και της Μπολόνια αλλά στο πρώτο έχουμε χάλια ρέφερι ενώ στο 2ο φοβάμαι τις ομάδες μήπως και φανούν λίγο χαλαρές λόγω βαθμολογίας ενώ και η παράδοση δε βοηθάει (πάντως το φιλαράκι μου ο ‘’κοκκινάκιας’’ από Σέριφο στέλνει τα χαιρετίσματά του και λέει ότι θα το παίξει το κόμπο κόκκινων εδώ ,οπότε και σας το μεταφέρω μιας κα ι ο ίδιος πνίγεται τελευταία στις δουλειές).

Στην Ισπανία δεν μου αρέσουν τα ματς για κόκκινη κάρτα ωστόσο θεωρώ ότι όλες οι ομάδες και οι οκτώ θα πάρουν κάρτα στο 2ο ημίχρονο (κάτι που δίνει 6 αν παίξετε την 4αδα στο bet builder). Στη Γαλλία τα ζευγάρια και οι ρεφ δεν βοηθάνε στο παιχνίδια καρτών ενώ στο ματς της Παρί θα σταθώ και θα την ποντάρω να κερδίσει πέναλτι αφού η Ναντ είναι η 2η ομάδα που έχει φάει τα περισσότερα γκολ από την άσπρη βούλα (8 γκολ έχει δεχτεί από πέναλτι ).

Η Παρι είναι από τις ομάδες που πατάει περιοχή και παίρνει πέναλτι ενώ και η ο διαιτητής της αναμέτρησης φέτος έχει 3 πέναλτι σε 9 αγώνες και είναι τίμιος. Στην Αγγλία θα κρατήσω την άλλη ομάδα της δυάδας και αναφέρομαι στην Άρσεναλ που θα την ποντάρω να σκοράρει πέναλτι. Γιατί; Καταρχήν έχουμε τον Μιχαλάκη να είναι στη σφυρίχτρα στο ματς και δεύτερον έχουμε την Τότεναμ που δέχεται γκολ από την άσπρη βούλα αφού είναι στην πρώτη τριάδα της Πρέμιερ Λιγκ έχοντας δεχτεί 6 γκολ από πέναλτι.

Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να δούμε πέναλτι εκατέρωθεν σε ένα τέτοιο ματς. Στα υπόλοιπα της Αγγλίας τα διαγράφω όλα ,απλά να τονίσω πως μου αρέσει πάλι το ειδικό να σκοράρει με κεφαλιά ο Vestergaard εναντίον της Μπράιτον , κάτι που έκανε και στο πρώτο γύρο.

 Κάπως έτσι μελετήθηκαν όλα τα ματς στην Ευρώπη όπου στο τέλος τα διέγραψα όλα (είδα και το g/g ημιχρόνου στο ματς της Κοπεγχάγης που μου άρεσε λίγο αλλά και το κόμπο 2+g/g από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ).

Γιατί λέω Ευρώπη συνέχεια; Μα γιατί το βράδυ έχω δυο ματς από τα δικά μου χωράφια που μου αρέσουν για ποντάρισμα. Το ένα φυσικά είναι το Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ όπου θα κάνουμε παιχνίδι με κόκκινη κάρτες αφού μιλάμε για ντέρμπι από αυτά που δύσκολα βλέπουμε στην Ευρώπη (όχι κάτι 0-0 και κολλύρια όπως στην Αγγλία και κάπου εδώ φλερτάρω με τον ΟΑΕΔ νομίζω) ενώ σήμερα θα έχουμε και καλό διαιτητή που προσφέρεται για ποντάρισμα σε κόκκινες αφού φέτος έχει 6 ματς και 6 κόκκινες σε όλες τις διοργανώσεις.

Δεν χρειάζεται περισσότερο ανάλυση αυτό το παιχνίδι όπου θα ποντάρουμε το όβερ 1,5 κόκκινες στο τίμιο 8,40 αλλά και τις ομαδικές σε λίγο πιο εκπτωτικές αποδόσεις αλλά αποδεκτές για τέτοιο ματς.

Το άλλο ματς της βραδιάς έρχεται από τη Κόστα Ρίκα θα πάμε με μία φιλοξενούμενη όπου πατάει καλά τελευταία και είναι σε φόρμα. Αναφέρομαι στην Σάντος Ντε Γουαπίλε όπου βρίσκεται στη 2η θέση πίσω από την Αλαχουένσε και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι τώρα.

Μετά την ισοπαλία από την Σαπρίσσα (θεωρείτε ένα από τα μεγάλα ονόματα της Κόστα Ρίκα) , έχει δύο σερί νίκες και η μία μάλιστα ήρθε με ανατροπή στον εκτός έδρας αγώνα με την Γκρέσια που θεωρείτε σκληροτράχηλη ομάδα. Βρίσκεται σε φόρμα και θεωρώ ότι έχει τον πρώτο λόγο και σήμερα την Ζελεδόν η οποία βρίσκεται στη τελευταία θέση έχοντας την 2η χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Ο Paulo Wanchope προσπαθεί να συμμαζέψει την άμυνα παίζοντας αμυντικό ποδόσφαιρο και προσπαθώντας να βγει σε αντεπιθέσεις (νέος προπονητής που ήρθε εδώ και 4 αγωνιστικές στην ομάδα και έχει απολογισμό 1-2-1) και ,αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με την δυνατή Αλαχουένσε, στα υπόλοιπα ματς έχει καταφέρει να προηγηθεί με αυτό τον τρόπο. Στα τελευταία 3 εκτός έδρας έχει βρεθεί πίσω στο σκορ η Γουαπίλε και κάπου εκεί θα πατήσω κι εγώ παίζοντας το κόμπο να βρεθεί πίσω στο σκορ η ομάδα του Luis Marin αλλά να μην χάσει.

Για εμένα ξεκινάει από το 1-1 το ματς ( όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Ζελεδόν ήταν g/g) και μετά γέρνει προς το διπλό. Στο 5,20 που το βρίσκω με καλύπτει και θα παιχτεί με 2 μονάδες.

Με αυτά θα κινηθούμε σήμερα. Μεγάλα αποδόσεις σε Ευρώπη με μικρό ποντάρισμα ενώ όταν θα πέσουν για ύπνοι οι Ευρωπαίοι εμείς θα κάνουμε παιχνίδι με Αργεντινή και Κόστα Ρίκα.

Τα λέμε στο chat όπου θα αφοσιωθούμε λίγο περισσότερο στο live τώρα που τα πρωταθλήματα αρχίζουν και μπαίνουν στην τελική ευθείας.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

UPDATE!

Καλησπέρα σας! Δεν θα αναφέρω κάτι για τα ωραία της προηγούμενης στήλης σήμερα αφού με πιέζει λίγο ο χρόνος.

Σκάλωσα αρχικά σε δύο ματς σήμερα .

Το ένα έρχεται από το σεντόνι και τον αγώνα ανάμεσα στην Ρεάλ και την Αταλάντα και το άλλο από την Ιταλία Β που έχει αγωνιστική κανονικά σήμερα.

Στο ματς της Ρεάλ λοιπόν από το πρωί έχω δει ένα κόμπο που μου αρέσει πολύ. Ποιό είναι αυτό; Να προηγηθεί η Αταλάντα και να δεχτεί τις περισσότερες κάρτες (από το match combo παίζουμε πρώτη γκολ Αταλάντα και χάντικαπ -0,5 καρτών υπέρ της).

Η Ρεάλ στα τελευταία 3 ματς έχει δεχθεί πρώτη γκολ ενώ η Αταλάντα έχει το υλικό για να προηγηθεί και να κάνει τη ζωή δύσκολη στη Βασίλισσα. Άμα προηγηθεί λοιπόν περιμένω μετά σαν κλασική Ιταλίδα να το ρίξει λίγο στο ξύλο ώστε να κόψει τις επιθέσεις των Μαδριλένων. Είδαμε να το κάνει άλλωστε και στο πρωτάθλημα με Σπέτσια και Σαμπντόρια όπου προηγήθηκε.

Στο 5 το βρήκα το πρωί το κόμπο ενώ τώρα έχει πέσει στο 4,6 η απόδοση του όπου ακόμη παίζετε.

Στην Ιταλία τώρα έχουμε ένα ματς που βγάζει μάτια ότι πρέπει να παιχτεί η κόκκινη κάρτα. Αναφέρομαι στο γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στην Πεσκάρα και την Άσκολι που βρίσκονται σε πολύ κακή βαθμολογική θέση και το σημερινό ματς είναι κάτι σαν τελικός αφού και οι δύο θέλουν απεγνωσμένα τη νίκη για να ξεκολλήσουν από το πάτο της Βαθμολογίας.

Οπότε για μιλάμε για ένα ντέρμπι με τα όλα του όπου για εμάς που ασχολούμαστε με κάρτες δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Φέτος η Πεσκάρα έχει δεχτεί 5 κόκκινες κάρτες ενώ η Άσκολι ρίχνει λίγο ξύλο παραπάνω έχοντας δεχτεί 9 κόκκινες ενώ είδαμε κόκκινη κάρτα και στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο γνωστός Marco Di Bello που είναι ένας τίμιος ρέφερι σε ότι αφορά τις κόκκινες και δεν την κρατήσει στο τσεπάκι.

Στατιστικά πάντως σε 36 αγώνες στην καριέρα του στη Β κατηγορία έχει βγάλει 10 κόκκινες ενώ σε 2 αγώνες που σφύρισε φέτος εκεί έχει δείξει 10 κίτρινες. Δε χρειάζεται νομίζω περαιτέρω ανάλυση ενώ θα πάω λίγο πιο χαλαρά ,από ότι πήγαμε την Κυριακή μιας και μιλάμε για Ευρωπαίους, αφού θεωρώ δίκαιες τις αποδόσεις για τις ομαδικές κόκκινες κάρτες για ένα τέτοιο ματς.

Με βαριά καρδιά θα αφήσω το κόμπο που είδα για το Champions League (επιμένω πάντως ότι είναι καλό) , ας το απολαύσουμε χωρίς στοιχηματικό άγχος , ενώ την ίδια ώρα θα παρακολουθούμε το Ιταλικό ντέρμπι αλλά και τις Αγγλίδες μας που θα κάνουν παιχνίδι από νωρίς.

Τα λέμε το βράδυ στο chat!

2o UPDATE!

Καλησπέρα ! Μια από τα ίδια με χθες αφού θα ασχοληθούμε με ένα παιχνίδι πρωταθλήματος στην αγαπημένη Ρωσία.

Πολύ θα περιμένετε να διαβάσετε πως θα είναι το ντέρμπι ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Ζενίτ αλλά όχι. Εκεί θα πάω πάσο αφού ο ρεφ είναι κακός για εμένα. Αντίθετα με τον αγώνα της Αχμάτ Γκρόζνι εναντίον της Άρσεναλ Τούλα όπου μιλάμε για έναν διαιτητή που είναι μηχανή της κόκκινης. Ο Sergei Lapochkin λοιπόν έχει φέτος 13 κόκκινες κάρτες σε 14 ματς. Στους τελευταίους 3 αγώνες έχει δείξει 4 κόκκινες κάρτες και είναι σε φόρμα.

Σε ότι αφορά τις ομάδες τώρα έχουμε την Αχμάτ που έχει μια απόσταση ασφαλείας από τις θέσεις 13,14η που οδηγούν στα πλέι οφ υποβιβασμού ωστόσο θα πρέπει τέτοιου είδους ματς να τα καθαρίζει αφού απέναντι της έχει την αδύναμη εκτός έδρας ‘Αρσεναλ Τούλα που έχει 10 ήττες και 1 ισοπαλία έχοντας την χειρότερη επίδοση του πρωταθλήματος.

Σήμερα όμως από τους γηπεδούχους θα λείπει ο καλύτερος παίκτης τους και ίσως τα βρει λίγο σκούρα όταν μάλιστα η Άρσεναλ προέρχεται από νίκη απέναντι στη ΤΣΣΚΑ και αν μη τι άλλο της έχει δώσει ψυχολογία. Κάπου εκεί λοιπόν θα πατήσω κι εγώ αφού δεν βλέπω να προηγείται πολύ νωρίς με διαφορά γκολ και να καθαρίζει το ματς η Αχμάτ και δεν θα αργήσει το ματς να πάει στη δύναμη.

Οι δύο ομάδες είναι από αυτές που κάνουν φάουλ και παίρνουν κάρτες (όπως κάθε γνήσια Ρώσικη ομάδα) αφού οι Γηπεδούχοι μετράνε 7 κόκκινες γι αυτή τη σεζόν και οι φιλοξενούμενοι 5. Θα ποντάρω την κόκκινη στο 3,25 που βρίσκω και λίγο το κόμπο στο 16 που θεωρώ δίκαιες αποδόσεις γι αυτό το πρωτάθλημα και σε αυτή τη δεδομένη στιγμή. Ακόμη πιο χαλαρά πονταρισμένο από το χθεσινό μπετ της Ιταλίας (8 μονάδες στην Αργεντινή την Κυριακή , 4 μονάδες χθες και 3 μονάδες σήμερα) αφού υπάρχει ο μικρός φόβος να σταματήσει η φόρμα του ρέφερι κάποια στιγμή.

Με το Champions League δε θα ασχοληθώ πριγκέιμ καθόλου αφού οι αποδόσεις σε διάφορα κόμπο που είδα δε με καλύπτουν ωστόσο μπορεί να κάνω κάποιο update στο πίνακα με κάποιο καρτομπετ στον αγώνα της Τσέλσι με την Ατλέτικο που θεωρώ ότι θα έχει κάρτες λόγω ομάδων και Orsato.

Τα λέμε το βράδυ κλασικά ενώ μην ξεχνιόμαστε ότι μετά το τέλος του ματς της Ρωσίας , ντυνόμαστε όλοι Μπρίστολ Σίτι!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS