71

Billaras

Όταν θέλει…στρίβει-UPDATE!

Τα έγραφα μέρες, πως παίζω με ότι “τρικ” και όσο πιό εμπειρικά μπορώ (και με κατεβασμένη μίζα) περιμένοντας τη “στροφή”. Προχθές έλεγα “μόνο σπαθιά δεν μπορώ να καταπιώ”, δοκίμαζα κι εφάρμοζα ότι ξέρω εδώ και 30 χρόνια στο στοιχηματικό κουρμπέτι (ναι, παίζω -παράνομο τότε- από το 1994 κι εκείνο το Μουντιάλ, το καλοκαίρι θα έχω…στοιχηματικά γενέθλια 30ετίας).

Και τελικά…μπίνγκο. Ηρθε η Κυριακή-όπου δεν είχα την ισοπαλία, σε trixie ή θα χάσεις ή θα κερδίσεις- και έγινε το απόλυτο. Και ουσιαστικά έγινε απόλυτο στήλης, και Λοριάν να έπαιζα και Μπολόνια να έπαιζα, πέρασαν κι αυτές. Θέλω να δείτε τις σημειώσεις μου, Κυριακή πρωί αυτά σημείωσα αφού τα είδα όλα για τελευταία φορά.

Και μάλιστα, πέρασαν και σχετικά εύκολα. Το 2+gg της Γιουνάιτεντ ήρθε…σβηστά από το 17′ με πρώιμη ως το 7′ και λίγο μετά μείωση του σκορ. Το Χ-2+gg της Τούμπας που ήταν το κλείσιμο του trixie ήρθε ακόμα πιό εύκολα, άνετα το gg και μετά -ούτε εγώ δεν περίμενα κάτι τέτοιο- ήρθαν τρία ακόμα γκολ του Ολυμπιακού.

Χωρίς άγχος η πληρωμή.

Ετσι είναι όταν θέλει. Εμείς απλά τι κάνουμε; Σωστό παιχνίδι, σωστή διαχείριση, υπομονή, δεν βαράμε γροθιά στο μαχαίρι και θα στρίψει. Πάντα στρίβει. Τώρα κράτησε περίπου 2 μήνες αυτό, από την Boxing Day. Το κράτησα, δεν ξέφυγε, έγιναν κάποιες “μικρονίκες”, κάποιες ισοπαλίες (σαν του Σαββάτου) και τελικά ισιώσαμε.

Προχωράμε παρακάτω λοιπόν…

Παρακάτω…χλιαρά. Θα είδατε/ακούσατε το vidcast/podcast. Μπορεί να έχει Champions League και απόψε, αλλά δεν ψήνομαι. Τυπικά εντελώς θα πω ότι στην PSV αν έπαιζα θα ήταν 1-Χ+under και ανάποδα, θα πήγαινα στο gg στο Μιλάνο. Αλλά θα προσπεράσω (όπως και τα αυριανά σεντονάτα). Στο Νησί έχει μερικά εξ’αναβολής, ένα Σίτι-Μπρέντφορντ ξεχωρίζει και αύριο έχει και Λιβερπουλ-Λούτον.

Καμιά δεκαριά ακόμα στις “μικρές” και εμβόλιμη η Νάσιοναλ. Και πάλι όμως, χλιαρό το πρόγραμμα. Κάμποσα gg πιστεύω θα ερθουν, αλλά δεν φτουράνε και πολύ, ειδικά στην 1η. Στη Νάσιοναλ Λιγκ σταθερά το μεγάλο μειονέκτημα είναι η έλλειψη πρώιμης. Μου καλοαρέσει η Σόλιχαλ, ομάδα που μας έχει πληρώσει. Δεν έγινε ξαφνικά Ρεάλ Μαδρίτης η Φάιλντ, τελευταία ήταν πριν ένα μήνα.

Αλλά χωρίς πρώιμη σκαλώνω. Και ουσιαστικά αυτό είναι και το μοναδικό “ξερό” σημείο που μου άρεσε.

Στην Championship μπορώ να συζητήσω το 1-Χ+gg της Πλίμουθ (καλή έδρα και πάντα έχει γκολ στα παιχνίδια της ενώ ανάποδα η Μπρομ χωλαίνει εκτός), στην 1η τίποτα εκτός από λίγο…Νορθάμπτον στο ντερμπάκι, στην 2η τίποτα.

Αμα δεν με ψήνει κάτι καλά, δεν έχω λόγο να ορμήσω.

Αφήνω την Σόλιχαλ λόγω έλλειψης πρώιμης, και σκέφτομαι να παίξω απλώς μια “ψηλή” δυάδα. Σίτι απ΄το 1,18 μπορώ να την πάω στο 2,50 με 1+gg. Δεν πιστεύω να γίνει ότι και το Σάββατο. Και ως δεύτερο είτε να παω με αύριο την Λίβερπουλ (2,30 το δικό της 1+gg), είτε σήμερα την Πλίμουθ (στο 2,70 το 1-Χ+gg). Ετσι περισσότερο για να ασχολούμαι.

Καταλήγω στην δεύτερη περίπτωση, Σίτι άσος και Πλίμουθ 1-Χ, μαζί με τα gg.

Γιά τη Λίβερπουλ το ξαναβλέπουμε αύριο (αύριο με φαγουρίζει κι ένα ματς του Conference League, η Μακάμπι Χάιφα). Οπότε, μιά δυάδα σήμερα και ίσως update αύριο με “κάτι” ακόμα.

Φυσικά το βράδυ τα λέμε στο chat.

Υ,Γ: Αντίο στον μεγάλο Αντρέας Μπρέμε. Τον απολάμβανα πιτσιρικάς, το 1986 ήμουν 17αρης, το 1990 ήμουν 21 ετών, τεράστιος αριστερός μπακ της Γερμανίας, μοντέρνος φουλ-μπακ για την εποχή του.

Κρίμα τόσο νέος, τόσο άδικο να τον προδίδει ξαφνικά η καρδιά του.

Και εκτός απο αντίο στον Αντρέας να ευχηθώ και κουράγιο στον μεγάλο Μανόλο. Στον Μανώλη Μαυρομμάτη. Ολα αυτά τα Μουντιάλ με την φωνή του τα απολάυσαμε. Δίνει τη μάχη του στην εντατική, στα 82 του, με εγκαύματα. Η σκέψη μου είναι μαζί του.

UPDATE: Σβηστά την Τρίτη, τίποτα χθες, σβηστά και σήμερα.

Σημείο με αξία πουθενά. Πολλά gg ή οver (ή τα combo τους) ειναι διαλυμένα (πχ σε Σπάρτα, σε Μπόντο, σε Σπόρτινγκ και αλλού). Περισσότερο για να περάσει η βραδιά, κρατάω δύο “υποφερτά” gg+over για μιά δυάδα και μετά βλέπουμε στο live. Ρεν gg+over (2,15) X Μαρσέιγ gg+over (2,10). Δυο γαλλίδες εντός έδρας. Η δυάδα στο 4,51 και τίποτα άλλο. Τα λέμε στο chat για κανένα live και αύριο κλασικά εκπομπή στις 4!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras