554

Thassios

Όταν μιλάνε οι αριθμοί

Καλημέρα παικταράδες μου!

Τελευταία στήλη με τα στατιστικά σήμερα αφού ακολουθεί διακοπή για το Μουντιάλ και η επόμενη λογικά θα είναι κάπου τέλη Δεκέμβρη. Μία στήλη που δίνει σημεία και με καλές αποδόσεις μάλιστα αφού αν πάρουμε παράδειγμα από τη προηγούμενη το να κερδίσει το ημίχρονο η Χάιντεχαιμ έδινε 3,3 ενώ το όβερ 1,5 ομαδικά γκολ της Χέρακλες πλήρωνε κάπου 2,60-2,70.

Πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα γι αυτό το τελευταίο μεγάλο κουπόνι που ακουλουθεί.

Αυτά ήταν όλα.

Δείτε και αποφασίστε αν θα ποντάρετε κάτι. Προσωπικά έχω ξεχωρίσει κάτι που αν δεν πέσει η απόδοση θα είναι στη κύρια στήλη μου , αλλά αυτά θα τα πούμε εκεί. Σήμερα πάντως πέρα από τη στήλη με τα στατιστικά θα ποντάρω κιόλας καθώς υπάρχουν κάποια σημεία που μου αρέσουν.

Για αρχή μου αρέσει μια ανατροπή. Είναι από Βέλγιο όπου η Λέουβεν που είναι το φαβορί της αναμέτρησης έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο ένα ημίχρονο εντός έδρας.

Έχει χάσει τα πέντε ημίχρονα ενώ έχει κάνει ήδη δύο ανατροπές (η μία ανατροπή σε σκορ). Οπότε λέω να τολμήσω εδώ το 2/1. Μετά θα παίξω σε Αυστρία 2η κατηγορία ένα g/g ημιχρόνων στο ματς της Λιέφερινγκ. Ομάδες με καλούς συντελεστές σε σκορ και στα δύο ημίχρονα ενώ g/g ημιχρόνου μπορεί να δούμε και στο ματς της Λάφνιτζ με την Στούρμ. Μετά έχω δύο κόμπο που μου αρέσουν .

Ένα από την 2η κατηγορία της Ελβετίας όπου η Ξαμάξ υποδέχεται τη πρώτη Λωζάνη. Μου φαίνεται μεγάλο αυτό το 2,30 στο διπλό όταν παίζει η τελευταία Ξαμάμ που έχει μόνο μία νίκη και υποδέχεται τη πρώτη Λωζάνη. Θεωρώ ότι θα έχουμε γκολ στο ματς και από τις δύο ομάδες μιας και η Ξαμάξ έχει σκοράρει και στα τελευταία 4 εντός ενώ πιστεύω ότι θα επικρατήσει η καλύτερη στο τέλος.

Το 2 + g/g δίνει 4 και είναι καλό.

Παρόμοιο κόμπο βλέπω και στη Γαλλία (3η κατηγορία) όπου η Βερσαλίες υποδέχονται την Σταντ Μπριοσέν. Οι γηπεδούχοι διανύουν εξαιρετική φόρμα όπου είναι 5 ματς αήττητοι έχοντας δύο νίκες και βρίσκονται στη 2η θέση. Υποδέχονται την 18η Μπριοσέν που έχει 11 ματς χωρίς νίκη. Το 1 + g/g δίνει 4,5 και έχει αξία μιας και οι γηπεδούχοι έχουν τρία συνεχόμενα εντός έδρας ματς που δέχονται γκολ.

Τέλος δε μπορώ να αφήσω αυτό το 6αράκι της κόκκινης στο ντέρμπι της Γερμανίας. Στα 2 από τα 3 τελευταία ματς της Γκαλντμπαχ με την Ντόρτμουντ είδαμε κόκκινη κάρτα ενώ και ο ρέφερι είναι καλός. Στο ματς της Γκλάντμπαχ με τη Κολωνία έβγαλε με ευκολία τη κόκκινη στο πρώτο ημίχρονο. Σε τέτοια απόδοση θα ρισκάρω με Γερμανούς πρώτη φορά φέτος.

Οπότε σήμερα έχουμε και αρκετά πονταρίσματα πέρα από τη στήλη με τα στατιστικά. Κανονικά έχω αποδόσεις που θα μπορούσα να πάω και σε patent αλλά δεν θέλω να ανοιχτώ σήμερα. Οπότε θα ρισκάρω με μια δυάδα ατόφια με τα κόμπο που δίνει απόδοση 18. Μετά θα παίξω την ανατροπή σε Λέουβεν σε μονό αλλά και το g/g και στα δύο ημίχρονα σε Λιέφερινγκ.

Και φυσικά τη κόκκινη στη Γερμανία.

Νέα κύρια στήλη αύριο το πρωί. Σήμερα έχουμε κλασικά εκομπή ενώ ας ελπίσουμε πως Παρασκευή και 13η στήλη με τα σταστιτικά θα γίνει και ένα ταμείο!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS