363

Thassios

Όταν μιλάνε οι αριθμοί

Καλημέρα στατιστικολόγοι μου!

Κλείνουμε τα κιτάπια σιγά σιγά. Αυτή θα είναι η προτελευταία στήλη με τους αριθμούς μιας και τα πρωταθλήματα όπως και οι αγώνες αρχίζουν και ελαττώνονται επομένως αυτόματα και τα πολλά στατιστικά που ξεχώριζα από αυτούς. Πάμε να δούμε τι ξεχώρισα ενώ στο τέλος θα αναφέρω και ένα ποντάρισμα που θα κάνω για απόψε.

Αυτά λοιπόν ήταν όλα όσα είδα από στατιστικά για το κουπόνι που ακολουθεί.

Τι παρατηρούμε;;; Ότι δεν υπάρχει ούτε ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Οπότε καταλαβαίνετε για ποιο λόγο την άλλη Παρασκευή θα είναι η τελευταία στήλη. Μετά θα αναφέρω στη βασική στήλη τα στατιστικά που ξεχωρίζω γιατί με αυτές τις χώρες θα ασχολούμαστε το καλοκαίρι.

Πάμε τώρα στο αποψινό ποντάρισμα. Φυσικά στάση στην Ισπανία όπου έχουμε τον ”τελικό” ανάμεσα στην Κάντιθ και τη Βαγιαδολίδ.

Υψηλές οι αποδόσεις στις κάρτες (στο 4,5 η κόκκινη) και λέω να κάνω διπλό ποντάρισμα όσο και αν δεν μας θέλουν οι κάρτες τελευταία. Το βράδυ έχουμε και το Γαλλικό αλλά αυτούς τους έχω διαγράψει. Κλείνοντας να αναφέρω ότι το βράδυ θα είμαι στο chat μιας και πέρα από τα παιχνίδια που υπάρχουν αλλά και το Ισπανικό που ποντάραμε , έχουμε και τελευταία αγωνιστική της Β’ Ιταλίας.

Νέα βασική στήλη αύριο το πρωί!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS