192

Thassios

Όταν μιλάνε οι αριθμοί

Καλημέρα στατιστικολόγοι μου!

Φτάσαμε 20 Οκτώβρη για την έναρξη της στήλης των στατιστικών (2η χρονιά). Για τους νέους στο site να πω δύο πράγματα για τη συγκεκριμένη στήλη.

Αυτή η στήλη ανεβαίνει κάθε Παρασκευή (πριν δηλαδή τα μεγάλα κουπόνια του ΣΚ και όχι όταν έχουμε διακοπή για Εθνικές) και είναι ουσιαστικά μια στήλη με έναν πίνακα (όπως βλέπετε παρακάτω) που υπάρχουν συγκεντρωμένα κάποια στατιστικά που έχουν επαληθευτεί σε μεγάλο ποσοστό.

Κάποια στατιστικά ομάδων δηλαδή που αξίζει να προσέξουμε μπας και μας βοηθήσουν να πάμε κανένα ταμείο.

Μέσα από τη μεγάλη και πολύωρη μελέτη που κάνω (στα βασικά σημεία , δηλαδή 1Χ2 , άντερ-όβερ , g/g ,ημίχρονα κ.α.) προκύπτουν κάποια καλά στατιστικά που έχουν επαληθεύσει οι ομάδες (σχεδόν στο 80% και άνω όλα όσα βάζω) στα παιχνίδια που έχουν παίξει.

Μετά κάνω μια διαλογή αποδόσεων, δηλαδή αν μια ομάδα έχει 9 στις 9 νίκες εντός έδρας και δίνει 1,20 δεν θα τη βάλω στον πίνακα. Αντιθέτως αν δίνει 1,90 θα τη βάλω. Και τέλος εσείς μελετάτε το ματς και αποφασίζετε αν μπορεί να προκύψει κάποιο ποντάρισμα από αυτό το παιχνίδι. Τα παρακάτω στατιστικά που βλέπετε ΔΕΝ είναι προτάσεις. Το τονίζω αυτό για να μην παρεξηγηθούμε.

Εγώ απλά αναφέρω αυτά που εντοπίζω. Από εκεί και πέρα είναι δικό σας καθαρά το κομμάτι, τι θα ποντάρετε και αν αξίζει να ποντάρετε κάτι από αυτά.

Αυτά λοιπόν από εμένα. Καλή αρχή στη στήλη για φέτος και πάμε να δούμε τι έχω εντοπίσει γι αυτό το κουπόνι που έρχεται:

Αυτά ήταν όλα. Όπως βλέπετε η Αγγλίδες έχουν σηκώσει στις πλάτες τους τη σημερινή στήλη και είναι λογικό μιας και έχουν παίξει πάνω από 10-11 αγωνιστικές.

Τα λέμε αύριο στην εκπομπή ενώ νέα βασική στήλη θα ανεβάσω Σάββατο πρωί!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS