93

Thassios

Όταν μιλάνε οι αριθμοί – UPDATE!

Καλημέρα στατιστικολόγοι μου!

Ελπίζω να σας βρίσκω καλά και να είστε έτοιμοι για ακόμη ένα καυτό στοιχηματικό Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. Εγώ θα προσπαθήσω όπως κάθε παρασκευή να σας δώσω κάποια κατεύθυνση με τα πιο αξιοπρόσεκτα στατιστικά που έχουν προκύψει από τη μελέτη μου.

Πάμε να τα δούμε αφού πρώτα σας αναφέρω ότι σε αρκετούς από εσάς άρεσε η φωτογραφία με τους ποδοσφαιριστές που δηλώνουν τον αριθμό στήλης που είμαστε και λέω να το κάνω πιο συχνά από έναν σκέτο αριθμό.

Σήμερα έχω την μέγιστη παικτούρα που ακούει στον όνομα Henry. Δε νομίζω να πει κανένας το αντίθετο.

Αυτά λοιπόν είναι όλα όσα κράτησα. Φυσικά υπάρχουν κι άλλα τα οποία θα τα δούμε στη βασική στήλη. Τα λέμε στην εκπομπή το απόγευμα.

UPDATE!

Όσοι ακούσατε εκπομπή θα ξέρετε για ποιο λόγο γίνεται το update. Θα κάνω στάση λοιπόν στο ματς της Αλμερίας όπου περιμένω σήμερα μετά τα έκτροπα με τη Ρεάλ να πάρει ένα πεναλτάκι απέναντι σε μια Αλαβές που είναι η ομάδα που έχει δεχτεί τα περισσότερα πέναλτι στη La Liga.

Στο 7 που βλέπω να σκοράρει πέναλτι η Αλμερία είναι σούπερ. Από εκεί και πέρα θα ποντάρω και τη κόκκινη κάρτα με την Αλαβές να περιμένω να πάρει τις περισσότερες κάρτες. Οι δύο ομάδες μεταξύ τους έχουν τρομερή παράδοση ενώ και ο διαιτητής είναι τίμιος κοκκινάκιας. Εκτός αυτού ο προπονητής της Αλαβές έβαλε φωτιά στο ματς αφού σε δήλωσή του είπε σε ότι αφορά το ματς της Αλμερίας με τη Ρεάλ ” κάνουνε και οι διαιτητές λάθη, τι να κάνουμε”.

Σε εποχή var δε κάνεις τέτοια δήλωση. Είναι σαν να υποστήριξες τη Ρεάλ.

Οπότε δύο πονταρίσματα στο σημερινό παιχνίδι που μου αρέσει πολύ. Τα λέμε το βράδυ στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS